çok mu zor olur acaba kızlar?

yani hadi 9 saat falan olsa dersiniz ki " aman ne olacak gece binerim, içerim bir atarax 9 saat uyurum sabah 9'da oteldeyim" ama 12 saat yani. 12 saat gidiş,12 saat dönüş zaten 1 gün eder. Ömrünün 1 günü yolda geçecek. hayatta parasını verip alamayacağımız tek şey zamandır:)

Ben olsam uygun uçak bileti bulana kadar bakınmaya devam ederdim şahsen. Temmuzda değiil mi tatil? O zamana kadar 10 defa düşer fiyatlar merak etmeyin. Bir de kredi kartı kullanıyorsanız, mil biriktiren kartları tavsiye ederim, her bankanın var. Kendim bankacı olduğum için buraya kart adı yazmam uygun olmaz ama şahsen 2013 yılı içerisinde ne tatil ne de ailemi ziyarete giderken uçak parası vermedim, hepsi millerden:))

biz eşimle ikimiz de öğretmeniz ve 2 ay tatilimiz var ikimizin de böylelikle gidebiliyoruz. yoksa tatilimiz kısa olsa hayatta bir yere kıpırdayamayız :)) inş en kısa zamanda dilediğin tatile gidersin sen de..

evet bizim de istanbul -antalya olacak kısmetse.

her ne kadar yaz da olsa otobüs serin olur dimi? ben aslında biraz da çok sıcak olur diye korkuyorum

:) içimi rahatlattınız :) peki gerçekten herkesin dediği gibi o güne kadar düşer mi fiyatlar? yani şimdiden temmuz ayı için uçak açıldığına göre fiyatlar da çok pahalı. yeni uçaklar açılabilir mi o tarihler için? eşim antalya fiyatları düşmez diyor

hamile kalırsam (inşallahhhhhhhhhhh) tehlike felan olur diye iptal ettiririm düşüncesiyle iptal sigortası aldık.tatilin tehlikesi olmaz mı acaba hamilelik için:26:

aslında rahatıma düşkün değilim ama tek sorunum mide bulantısı. onu geçirmek içtiğim haplar beni sersem gibi yapıyor malesef

belki tatilde bebek olur :)) doktorlar bunu da kolaylaştırıcı bir etken olduğunu söylüyorlar :)

2 kişi için düşününce uçak ve otobüs arasında tam 500 lira fark var. ben ilk defa böyle rastladım

uçak+hızlı tren de mantıklı. eşime önereceğim bunu :)

ben 5 senedir Ardahan'da öğretmendim. her yıl en az 6-7 defa istanbul-kars uçakla gelip gittim.ama şu mil biriktiren kartları hiç kullanmadım ve çok yanlış yaptım. şimdi bu yıl istanbul a atandık. artık uçağa yılda 2-3 defa biniyorum. keşke önceden biriktirseymişim milleri (

her ne kadar yaz da olsa otobüs serin olur dimi? ben aslında biraz da çok sıcak olur diye korkuyorum

Tabi canim klima var iyi bir firma seçin bi sorun olmaz yastik gece gündüz yolculuklarinda da lazim battaniyeyi ben gece icin demistim ince yazlik battaniyeler olur ya kucuk ondan ortmustum daha bodrumdan cikarken uyuyus o uyuyus güzel bi yorgunluk oluyor.

Son düzenleme:
Eğer uzun yolculukta mide rahatsızlığı gibi bir probleminiz yoksa zor olmaz yani benim açımdan hiç olmuyorÇok severim özellikle otobüs yolculuklarının yeri ayrıdır bende kitap okumak,müzik dinlemek artık tvlerde var koltuklarda tv dizi magazin herşey var filmlerde ekli çok keyifli geçiyor birde yanınızda eşiniz daha ne ister ki insanTabi ki şuan yeni açılış o yüzden uçak biletleri pahalıda olabilir sürekli takipte olursanız kampanyalara denk gelme şansınız var tarihte belli nasılsa belki öyle bir şans elde edersiniz

Son düzenleme:

Aynen .
Bende severim uzun yolculukları.
Bence de iyidir otobüs

Erkek arkadaşım askere gittiğinde 9 saat gidiş 9 saat dönüş 18 saat otobüs yolculuğu yapıyordum hemde hiç uyumadan. Şimdide okul yüzünden sürekli otobüs tepesindeyim ve artık nefret edicek duruma geldim. Ama sizinki kırk yılda olacak bir şey olduğu için bence dert yapmayın kendinize. Hatta gece falan gerekirse hiç uyumayın otobüste uyursunuz ben sürekli öyle yapıyorum. Hem işin ucunda uzun zamandır hayal ettiğiniz tatil var bunun için değer

Ne sicagi canim gece yolculugu yapicaksin. Uzun biseyler giy altina mutlaka. Uzun pantolon. Corap ve spor ayakkabi. Ustune hirka al. Donarsin gece. Hele mola yerleri.. buzzz. Ben antalya yolunda agustos ayinda zaturre olmustum kucukken o derece.. cunku araba yeniymis babam isitmayi calistiramamis.. otobuste klima calisiyor zaten..

Hele bir kere sabah 5te arabayla kutahyada durmustuk. Felaket. Arabadan mola yerine nasil kostugumu hatirlamiyorum :)

Ben otobusle giderdim. Antalyaya ucak hep pahalidir. Aksam 9da biniyosun. 12ye 1 e kadar sohbet muhabbet. Sonra mola. Ilk moladan sonra uyuyup kaliyosun zaten.

22 saat otobüs yolculuğu yaptıktan sonra 12 saat hiç zor olmaz bana valla hem de ben tektim

Eşim olsa çok eğlenceli bile olurdu yani

Fiyatlar düşer ek uçuşlarda açılır siz sürekli takipte kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…