- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
Benim yolculuğa çıkarken ki halimi görsen ohoo aburcubur mu dersin, dergi mi, mp3 mü
Ama arkadaşın dediği gibi bekleyin ara ara girin uçak fiyatlarına bakın en olmadı gidiş uçakla olsun
Keşke ben de bu yaz tatile gidebilsem de varsın otobüsle olsun
Bence biletler yeni açıldığı için pahalıdır. zaman ilerledikçe tekrar tekrar bakarsınız. takipte kalın
Her yere otobusle gitmeye calisirim elimden geldigince ucaga binmem. Hele ki pahaliysa direk otobus. Antalyaya coook gittim otobusle. Cok da guzel geciyo hele esin yanindaysa harika.
Tatil 5 gunmus 2 gunluk degil ki.. ilk gun otele gidince oglene kadar uyursunuz sabah erken varicaksiniz. Gecenin yorgunlugunu attiniz mi tamamdir :)
Gidişi otobusle donusu ucakla yapabilirsiniz.
Gidiş donus otobusle yapmisligim var 12 saat aslinda güzel olabiliyor giderken tatil sevinciyle gitmistim donuste cok yorgun oldugum icin gelene kadar uyumustum. Ince bi ortu, battaniye ve kucuk bi yastik cok iyi olur.
Tatile otobüs te başlayın
ne kadar güzel insanın yanında sevdiği ile yolculuk etmesi
hiçde zor olmaz
eğlenceli bile geçecektir.
Ayyy sabah sabah güldüm yazınız çok hoşuma gitti :)) Size birşey söyliyim mi? Ben ve eşim özel bir havayolunda çalışıyoruz.Uçak bilet parası ödemediğimiz için ücretsiz uçuyoruz ama inanın otobüs yolculuğu daha keyifli geliyor üstelik şimdiki otobüsler uçaklardan daha konforlu :))) Valla ben bizim şirketin uçmadığı bir yere gitmemiz gerekse otobüsle gidelim daha zevkli diyorum.Evet yol uzun sürüyor ama gece binip sabah gideceğin yerde olunca zaman kaybıda olmuyor.Şimdiden iyi tatiller...
Bende oğlum doğmadan önce, eşimle birlikte otobüsle gittiğimiz uzun yolculukları özlüyorum.
bence keyfini çıkartın.şimdi uçakla gittiğimiz 1 saatlik yolculuklar bile işkence geliyor,çünkü
oğlum durmuyor pek.bence tatilin tadını çıkartın.hamile kalsan bile iptal ettirme,çocuk olduktan sonra,
12 saat yolu otobüsle gidemessin.e çocuk olduktan sonra da masraflar artıyor.şimdi gözünüzü karartıp
ayırttığınız otele ilerde uçakla ve çocukla gitme ihtamilinizde düşükse bence hiç kaçırmayın.
Bizde geçen yıl otobüsle gittik 12 saatti, evet çok zorlandık ama tatilden bişey anlamadık diyemem. Tatilin yeri ayrı yolculuğun yeri ayrı.
ama bu benim fikrim, siz rahatınıza çok düşkünseniz, otobüs yolculuğu sizi fazlasıyla kasabilir.
Ne kadar tatlısınız ya, amin inşallah.
Yolculuk bence insanın aldığı tutum ile alakalı. Off poff geçermi bu yol dersen bitmiyor. Ama, manzara ya bakıp, her gördüğün yeni şehirle heyecanlanınca, her molada inip kıvır zıvır, abur cubur alınca, dergi okuyup film seyredip keyfini çıkarmayı bilince güzel yolculuk. Üstelik yanınızda sevdiğiniz biri de olacak. :131:
.
Uzun bir otobüs yolculuğundan sonra öbür gün of zaten. -1 olarak başlarsın tatile. O kadar fiyat farkı var mıydı arada?
Başka şeylerden feragat etseniz ? tatile daha baya bir var. O zamana kadar her hafta 20-30 extra kumbara yapın atın içine.
12 saat uzun gibi ama yine de göze de alınmayacak kadar değil. Çocuk yoksa çekilebilir. Ama değmez.
Otobusten oldum olasi hoslanmamisimdir, yolda helak oluyorum.
Suna ne dersiniz: Turistik yerlerin ucak biletleri pahali olur. Mesela Antalya'ya gidiyorsaniz, ucakla konyaya gidersiniz, sonrasini hizli trenle.
12 saat cok fazla bence, biraz bekleyin belki kampanya yakalarsiniz.
yani hadi 9 saat falan olsa dersiniz ki " aman ne olacak gece binerim, içerim bir atarax 9 saat uyurum sabah 9'da oteldeyim" ama 12 saat yani. 12 saat gidiş,12 saat dönüş zaten 1 gün eder. Ömrünün 1 günü yolda geçecek. hayatta parasını verip alamayacağımız tek şey zamandır:)
Ben olsam uygun uçak bileti bulana kadar bakınmaya devam ederdim şahsen. Temmuzda değiil mi tatil? O zamana kadar 10 defa düşer fiyatlar merak etmeyin. Bir de kredi kartı kullanıyorsanız, mil biriktiren kartları tavsiye ederim, her bankanın var. Kendim bankacı olduğum için buraya kart adı yazmam uygun olmaz ama şahsen 2013 yılı içerisinde ne tatil ne de ailemi ziyarete giderken uçak parası vermedim, hepsi millerden:))
her ne kadar yaz da olsa otobüs serin olur dimi? ben aslında biraz da çok sıcak olur diye korkuyorum
Benim yolculuğa çıkarken ki halimi görsen ohoo aburcubur mu dersin, dergi mi, mp3 mü
Ama arkadaşın dediği gibi bekleyin ara ara girin uçak fiyatlarına bakın en olmadı gidiş uçakla olsun
Keşke ben de bu yaz tatile gidebilsem de varsın otobüsle olsun
her ne kadar yaz da olsa otobüs serin olur dimi? ben aslında biraz da çok sıcak olur diye korkuyorum
:) içimi rahatlattınız :) peki gerçekten herkesin dediği gibi o güne kadar düşer mi fiyatlar? yani şimdiden temmuz ayı için uçak açıldığına göre fiyatlar da çok pahalı. yeni uçaklar açılabilir mi o tarihler için? eşim antalya fiyatları düşmez diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?