Çok mu zorluyorum kim haklı

Şuna alternatif aramaya başladı İstanbul’u bilen birisini yanına alacak ama kar yoksa diyor bakalım

Burun ameliyatını bulunduğunuz şehirde olmanızı tavsiye ederim ameliyattan sonra 2 gün morlukların zirveye koştuğu gün oluyor :D Yolculuk sizi zorlaya bilir ayrıca o halle çok sık istanbula git gel yapmanız gerekicek tampon çıkarmak için sonra dikişler için sonrada alçı baya uzun iş açıkcası yada 2 hafta bi yer kiralayın orda kalın bence çok daha mantıklı olur.

1 yıllık araba kullanması tecrübe mi sizce? 20 yıldır araba kullanan eşim istanbul trafiğinde afallıyor. Ben 10 yıldır kullanıyorum uzun yola çıkmam. Nişanlınız uzun yol için acemi bence. Kendi zevkleriniz için tehlikeye atmayın adamı. Uçak daha konforlu binin uçağa dönün.

Eşim çalışıyor olmasına rağmen hala gün içinde bi yerlerden alır bi yere bırakır,hayatımı kolaylaştırır,tüm gün rutinimden haberi olur,geçen hafta iğne olmam gerekti on tane,her gün normalden daha erken kalktı götürdü eve geri bıraktı sonra işe gitti,eşimi övmek gibi bi derdim yok mutlaka olumsuz yönleri de vardır,derdim şu hayatınızı kolaylaştıracak adamlarla evlenin.
. Gün içinde bunlar oluyor tabi her erkek yapmaz , şanslı olandardanız. Ama adam bilmem kaç saatlik yola tek başına arabayla acemi birde çıkamaz ki . Ama deseki ben seni uçakla gelin alim , konu sahibi de yanında olsun istiyor galiba. İşte sorun da burda ortya çıkıyor adam düşüncesiz mi ne?

Bir yıllık şöförle izmit yollarından geçmezdim. Size karşı gözü kara olmaması da ,sevgisinin yeterince güçlü olmadığını gösterir.

1 yillik şoförlük nedir ki?Tecrubeli sayılmaz o.Istanbul trafigi ozellikle cok kotu,istememekte hakli adam.
Hem niye ondam yardim etmesini bekliyorsunuz ki?Giderken zaten sorun yok otobusle bile gidersiniz donustede ucaga binin.

Beraber trenle gelin çok romantik olur.Restoranda çayınızı kahvenizi içip sohbet edersiniz.

Yaklaşık 5 yıldır ben de araba kullanıyorum ama hiç bilmediğim bir yere giderken hala tedirgin olurum. Nişanlınıza hak veriyorum. Hem uzun yolculuk hem bilmediği büyük bir şehir onu tedirgin edebilir. Ama gelip yanınızda olmasını isteyebilirsiniz. Beraber dönersiniz. Taksi çağırır, size eşlik eder. Zaten büyük otobüsler de gayet konforlu artık...

Ne olursa olsun öyle de bırakmazdım. Mutlaka bir çözüm bulurdum ben olsam.
Kırılmakta haklısınız.

Hanımlar selamlar farklı bakış açılarına görüşlere ihtiyacım var şöyle ki ocak sonu istanbulda burun estetiği olacağım eskişehirde yaşıyorum bir gün yatış sonra bir gün daha misafirhanede kalıp dönüş yapacağım sorun şu ki o halde otobüs ve İstanbul içi Yolu almak zor olacak ulaşım yani zor olacak sözlüm yakında nişanlım olacak adamdan rica ettiğim şey cumartesi dönüş için arabayla gelsen istanbuldan alsan daha konforlu olur demek oldu tek dediğim bu cevap hayır ben İstanbul’a arabayla gidemem bilmiyorum Yolu izi ki kendisi 1 senedir aktif arabakullanıyor yzun yol yolculuğu da yaptı bu süre içinde tecrübeli yani ben de söyledim ettim kavga ettik durum bu
sen istanbul trafiği diye bişey var biliyormusun? Bir sene neki kaç senelik insanlar o trafiğe girmekten çekiniyor

Bu arada nışanlından önce ailen nerede??
Ameliyat bu sonuçta büyüğü küçüğü olmaz kaldıki burun estetiği zor bi ameliyat

Hanımlar selamlar farklı bakış açılarına görüşlere ihtiyacım var şöyle ki ocak sonu istanbulda burun estetiği olacağım eskişehirde yaşıyorum bir gün yatış sonra bir gün daha misafirhanede kalıp dönüş yapacağım sorun şu ki o halde otobüs ve İstanbul içi Yolu almak zor olacak ulaşım yani zor olacak sözlüm yakında nişanlım olacak adamdan rica ettiğim şey cumartesi dönüş için arabayla gelsen istanbuldan alsan daha konforlu olur demek oldu tek dediğim bu cevap hayır ben İstanbul’a arabayla gidemem bilmiyorum Yolu izi ki kendisi 1 senedir aktif arabakullanıyor yzun yol yolculuğu da yaptı bu süre içinde tecrübeli yani ben de söyledim ettim kavga ettik durum bu
burun ameliyatı olmanızı mı istemiyor yoksa size değer mi vermiyor?

. Gün içinde bunlar oluyor tabi her erkek yapmaz , şanslı olandardanız. Ama adam bilmem kaç saatlik yola tek başına arabayla acemi birde çıkamaz ki . Ama deseki ben seni uçakla gelin alim , konu sahibi de yanında olsun istiyor galiba. İşte sorun da burda ortya çıkıyor adam düşüncesiz mi ne?
Tecrübesiz de olabilir,düşüncesiz de olabilir bi de bencil olabilmesi gibi bir ihtimal var ki en fenası o,umarım bencil değildir.

Kardeşim burun ameliyatı olduğunda ikinci gün hastaneden çıkmak istemişti ayağa kalkınca başı dönmüş yürümekte zorlanmıştı. Küçük bir operasyon bile olsa insanı etkiliyor. Ek olarak ameliyat sonrası seni çok sarsacak araçlar kullanmaman en doğrusu olur diye düşünüyorum naçizane fikrim. Sözlüne gelecek olursak. Kesinlikle sen haklısın benimki olsa ameliyatta da mutlaka yanımda olurdu. Ayrıca telefonlarda bile navigasyon var artık yurt dışına gitmiyor ya sora sora her yer bulunur. bence böyle şeylerde haklı mıyım diye karar vermek için söyle düşün ben olsam ne yapardım. Bence sen olsan onu almaya giderdin yanlış mıyım?

Sozlunuz istanbul trafigini goze alamamis olabilir belki o yuzden kestirip atmistir ama bana gore yanlis. Araba ile gelemem ama yaninda olmak isterim diyip operasyon esnasinda ve sonrasinda yaninizda olmasi gerekir birlikte hizli trenle de donersiniz.
Sozlunuz ya dusuncesiz ya da burun estetigi olmanizi istemiyor..

Sozlunuz istanbul trafigini goze alamamis olabilir belki o yuzden kestirip atmistir ama bana gore yanlis. Araba ile gelemem ama yaninda olmak isterim diyip operasyon esnasinda ve sonrasinda yaninizda olmasi gerekir birlikte hizli trenle de donersiniz.
Sozlunuz ya dusuncesiz ya da burun estetigi olmanizi istemiyor..
Yok zaten Yanımda olmak istiyor gelecekti normalde ben böyle bir şey istedim sen almaya gel yeter arabayla diye yoksa o izin alıp belevekti otobüsle dönecektik

Back
X