Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuna alternatif aramaya başladı İstanbul’u bilen birisini yanına alacak ama kar yoksa diyor bakalım
. Gün içinde bunlar oluyor tabi her erkek yapmaz , şanslı olandardanız. Ama adam bilmem kaç saatlik yola tek başına arabayla acemi birde çıkamaz ki . Ama deseki ben seni uçakla gelin alim , konu sahibi de yanında olsun istiyor galiba. İşte sorun da burda ortya çıkıyor adam düşüncesiz mi ne?Eşim çalışıyor olmasına rağmen hala gün içinde bi yerlerden alır bi yere bırakır,hayatımı kolaylaştırır,tüm gün rutinimden haberi olur,geçen hafta iğne olmam gerekti on tane,her gün normalden daha erken kalktı götürdü eve geri bıraktı sonra işe gitti,eşimi övmek gibi bi derdim yok mutlaka olumsuz yönleri de vardır,derdim şu hayatınızı kolaylaştıracak adamlarla evlenin.
sen istanbul trafiği diye bişey var biliyormusun? Bir sene neki kaç senelik insanlar o trafiğe girmekten çekiniyorHanımlar selamlar farklı bakış açılarına görüşlere ihtiyacım var şöyle ki ocak sonu istanbulda burun estetiği olacağım eskişehirde yaşıyorum bir gün yatış sonra bir gün daha misafirhanede kalıp dönüş yapacağım sorun şu ki o halde otobüs ve İstanbul içi Yolu almak zor olacak ulaşım yani zor olacak sözlüm yakında nişanlım olacak adamdan rica ettiğim şey cumartesi dönüş için arabayla gelsen istanbuldan alsan daha konforlu olur demek oldu tek dediğim bu cevap hayır ben İstanbul’a arabayla gidemem bilmiyorum Yolu izi ki kendisi 1 senedir aktif arabakullanıyor yzun yol yolculuğu da yaptı bu süre içinde tecrübeli yani ben de söyledim ettim kavga ettik durum bu
burun ameliyatı olmanızı mı istemiyor yoksa size değer mi vermiyor?Hanımlar selamlar farklı bakış açılarına görüşlere ihtiyacım var şöyle ki ocak sonu istanbulda burun estetiği olacağım eskişehirde yaşıyorum bir gün yatış sonra bir gün daha misafirhanede kalıp dönüş yapacağım sorun şu ki o halde otobüs ve İstanbul içi Yolu almak zor olacak ulaşım yani zor olacak sözlüm yakında nişanlım olacak adamdan rica ettiğim şey cumartesi dönüş için arabayla gelsen istanbuldan alsan daha konforlu olur demek oldu tek dediğim bu cevap hayır ben İstanbul’a arabayla gidemem bilmiyorum Yolu izi ki kendisi 1 senedir aktif arabakullanıyor yzun yol yolculuğu da yaptı bu süre içinde tecrübeli yani ben de söyledim ettim kavga ettik durum bu
Tecrübesiz de olabilir,düşüncesiz de olabilir bi de bencil olabilmesi gibi bir ihtimal var ki en fenası o,umarım bencil değildir.. Gün içinde bunlar oluyor tabi her erkek yapmaz , şanslı olandardanız. Ama adam bilmem kaç saatlik yola tek başına arabayla acemi birde çıkamaz ki . Ama deseki ben seni uçakla gelin alim , konu sahibi de yanında olsun istiyor galiba. İşte sorun da burda ortya çıkıyor adam düşüncesiz mi ne?
Hanımlar selamlar farklı bakış açılarına görüşlere ihtiyacım var şöyle ki ocak sonu istanbulda burun estetiği olacağım eskişehirde yaşıyorum bir gün yatış sonra bir gün daha misafirhanede kalıp dönüş yapacağım sorun şu ki o halde otobüs ve İstanbul içi Yolu almak zor olacak ulaşım yani zor olacak sözlüm yakında nişanlım olacak adamdan rica ettiğim şey cumartesi dönüş için arabayla gelsen istanbuldan alsan daha konforlu olur demek oldu tek dediğim bu cevap hayır ben İstanbul’a arabayla gidemem bilmiyorum Yolu izi ki kendisi 1 senedir aktif arabakullanıyor yzun yol yolculuğu da yaptı bu süre içinde tecrübeli yani ben de söyledim ettim kavga ettik durum bu
Sozlunuz istanbul trafigini goze alamamis olabilir belki o yuzden kestirip atmistir ama bana gore yanlis. Araba ile gelemem ama yaninda olmak isterim diyip operasyon esnasinda ve sonrasinda yaninizda olmasi gerekir birlikte hizli trenle de donersiniz.Hanımlar selamlar farklı bakış açılarına görüşlere ihtiyacım var şöyle ki ocak sonu istanbulda burun estetiği olacağım eskişehirde yaşıyorum bir gün yatış sonra bir gün daha misafirhanede kalıp dönüş yapacağım sorun şu ki o halde otobüs ve İstanbul içi Yolu almak zor olacak ulaşım yani zor olacak sözlüm yakında nişanlım olacak adamdan rica ettiğim şey cumartesi dönüş için arabayla gelsen istanbuldan alsan daha konforlu olur demek oldu tek dediğim bu cevap hayır ben İstanbul’a arabayla gidemem bilmiyorum Yolu izi ki kendisi 1 senedir aktif arabakullanıyor yzun yol yolculuğu da yaptı bu süre içinde tecrübeli yani ben de söyledim ettim kavga ettik durum bu
Yok zaten Yanımda olmak istiyor gelecekti normalde ben böyle bir şey istedim sen almaya gel yeter arabayla diye yoksa o izin alıp belevekti otobüsle dönecektikSozlunuz istanbul trafigini goze alamamis olabilir belki o yuzden kestirip atmistir ama bana gore yanlis. Araba ile gelemem ama yaninda olmak isterim diyip operasyon esnasinda ve sonrasinda yaninizda olmasi gerekir birlikte hizli trenle de donersiniz.
Sozlunuz ya dusuncesiz ya da burun estetigi olmanizi istemiyor..
Olmamı istiyor yani karışmıyor değer kısmı bende de soru işareti olduburun ameliyatı olmanızı mı istemiyor yoksa size değer mi vermiyor?