Çok mu zorluyorum kim haklı

rosssi

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
467
133
648
Hanımlar selamlar farklı bakış açılarına görüşlere ihtiyacım var şöyle ki ocak sonu istanbulda burun estetiği olacağım eskişehirde yaşıyorum bir gün yatış sonra bir gün daha misafirhanede kalıp dönüş yapacağım sorun şu ki o halde otobüs ve İstanbul içi Yolu almak zor olacak ulaşım yani zor olacak sözlüm yakında nişanlım olacak adamdan rica ettiğim şey cumartesi dönüş için arabayla gelsen istanbuldan alsan daha konforlu olur demek oldu tek dediğim bu cevap hayır ben İstanbul’a arabayla gidemem bilmiyorum Yolu izi ki kendisi 1 senedir aktif arabakullanıyor yzun yol yolculuğu da yaptı bu süre içinde tecrübeli yani ben de söyledim ettim kavga ettik durum bu

En iyisi hızlı tren çok daha rahat gidersin arabadansa sarsılma olmayacak çünkü ki nisanlin gel git yapmamış olur daha kötü hem.masraf yani İstanbul da senin bildiğin gibi kolay bir şehir değil araç kullanma açısından

Ya şuan gelmek istemeyebilir. Istanbul da bi yanlis yola girdinmi dolanir durursun.Ben istanbulluyum babamla ne yollara girdik ciktik senelerdir olmamiza ragmen :)Yollari cok cesitli ve degisik.Hic gelmeyen zorlanabilir. Sen bence kendi alternatiflerini değerlendirmelisin.Ben sahsen isteyemezdim bunu nisanlimdan aileniz filan yokmu hic yardimci olabilecek. Gecmis olsun

1 yıl sürüş deneyimi tecrübeli demek için yeterli değil. İstanbul'un trafiği karışık, yolları karışık...

Ama ne olursa olsun ben olsam ben de kırılırdım. Navigasyon diye bir şey var, ben sevdiğim için gerekirse 5 saat erken çıkar kaybola kaybola giderdim. Arabayla gitmesem, yine yanında olur otobüs yolculuğunda eşlik ederdim. Ameliyatlı ameliyatlı yalnız bırakmazdım. Bir de sizi üzmek istemem ama söyleme tarzı da biraz itici olmuş.

Valla ben çok bozulurdum konu sahibi sen haklısın,peki şöyle bi alternatif sundu mu,istanbulda araba kullanmak için kendime güvenmiyorum ama ben seninle gelirim yardımcı olurum ne bileyim x abiye söylerim o şoförlük yapar vs vs,hayır deyip orda bıraktı mı konuyu?

İstanbul trafiği ap ayrı .

Ama şuda var artık teknoloji çağındayız.
Eşimle hiç bilmediğimiz yerlere adresı yazııp gidiyoruz.

Valla ben çok bozulurdum konu sahibi sen haklısın,peki şöyle bi alternatif sundu mu,istanbulda araba kullanmak için kendime güvenmiyorum ama ben seninle gelirim yardımcı olurum ne bileyim x abiye söylerim o şoförlük yapar vs vs,hayır deyip orda bıraktı mı konuyu?
Hayır işyerimdeki bir ablamıza konuyu açtım o da sizin gibi düşündü

Eşim çalışıyor olmasına rağmen hala gün içinde bi yerlerden alır bi yere bırakır,hayatımı kolaylaştırır,tüm gün rutinimden haberi olur,geçen hafta iğne olmam gerekti on tane,her gün normalden daha erken kalktı götürdü eve geri bıraktı sonra işe gitti,eşimi övmek gibi bi derdim yok mutlaka olumsuz yönleri de vardır,derdim şu hayatınızı kolaylaştıracak adamlarla evlenin.

Hayır işyerimdeki bir ablamıza konuyu açtım o da sizin gibi düşündü

İyi de bence siz sağlığınız için bunu istemiyorsunuz
Hızlı tren sarsmadan gidiyor ne diye arabayla gitmek istedin çok merak ediyorum bence çok saçma denemissin bence nisanlini

İstanbul da arana hiç kullanmayan 1 yıllık sürücü tecrübeli sayılmaz.
Ayrıca bu trafikte her gün suçun kimde olduğu önemli olmaksızın yuz tane kaza oluyor küçük, büyük.
Reddetmesi normal, sana alternatif sunma centilmenligini yaptı mı?
Geleyim taksiye binet, ardından hızlı trenle doneriz, gibi?

Ameliyattan sonra İstanbul içinde otobüse falan binmeyin sakın. Taksi kullanın paraya kıyıp. Ben estetik olmadım ama burnumdan farklı bir ameliyat geçirdim. O ameliyattan sonra kendimi halk otobüsüne binerken hayal edemiyorum açıkçası. Korkunç olurdu.

Adam da kendince haklı. 1 senedir aktif araba kullanmak ustalaşmak için yeterli değil maalesef. Bilmediği bir şehirin trafiğinde çok zorlanır. Hele ki şehir İstanbulsa...

Adamın yardımcı olmak için başka alternatifler sunmaması buradaki asıl sorun. Dönerken rahat dönmeniz gerektiğini biliyor ama bu konuda bir şey yapmayacak mı? En azından sizinle gidip gelmeyecek mi destek olmayacak mı? Siz böyle bir talepte bulunduktan sonra hayır diye kestirip atamaz. Bir çözüm bulmak için sizinle kafa yormalı en azından.

Bu konuda kavga etmeniz çok kötü olmuş. Böyle bir istekte bulunup hayır cevabını aldıktan sonra kenara çekilmeliydiniz. Bir şey rica ettiniz ve kabul edilmedi. Böyle düşünüp üstelememeniz gerekirdi. Bundan sonrası artık adamın işi. Sözlümün bu konuda bana ihtiyacı varmış ama ben acemi sürücüyüm acaba ona başka nasıl yardımcı olabilirim diye düşünmesi gerekir bu noktadan sonra.

Hanımlar selamlar farklı bakış açılarına görüşlere ihtiyacım var şöyle ki ocak sonu istanbulda burun estetiği olacağım eskişehirde yaşıyorum bir gün yatış sonra bir gün daha misafirhanede kalıp dönüş yapacağım sorun şu ki o halde otobüs ve İstanbul içi Yolu almak zor olacak ulaşım yani zor olacak sözlüm yakında nişanlım olacak adamdan rica ettiğim şey cumartesi dönüş için arabayla gelsen istanbuldan alsan daha konforlu olur demek oldu tek dediğim bu cevap hayır ben İstanbul’a arabayla gidemem bilmiyorum Yolu izi ki kendisi 1 senedir aktif arabakullanıyor yzun yol yolculuğu da yaptı bu süre içinde tecrübeli yani ben de söyledim ettim kavga ettik durum bu
istanbul trafiği acemiliği dye bir şey var malasef şehir dışından gelen akrabalarımız kendi arabalarını kulanmak istemiyorlar ya ben gezdiririm yada toplu taşıma kulanırız

İyi de bence siz sağlığınız için bunu istemiyorsunuz
Hızlı tren sarsmadan gidiyor ne diye arabayla gitmek istedin çok merak ediyorum bence çok saçma denemissin bence nisanlini
Hızlı tren ben de çok isterim ama bir uçtan bir uca olacak binilen yer de ayrı uzak

Back
X