çok mutlu oldum :-D

ilkbahar1982

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
1.818
500
363
Bursa
forumda daha önceden de bahsini ettiğim bir sevgilim vardı.okuldayken çıktığım. bana değer verdiğini ama dengesiz davrandığını düşündüğümü yazmıştım.hatta telefonda annesiyle tanışmadığımız halde uzun uzun konuştuğumuzu anlatmıştım.okuldan sonraki yıllarda da bir ara tekrar arkadaşça konuştuğumuzu ama gene bir kavgadan sonra görüşmediğimizi yazmıştım...

en son geçen yaz sana yaşattıklarım için üzgünüm diyordu beni internetten bulup gönderdiği meilde.bende ona zaten olayların o zamanki yaşımızdan kaynaklandığını cevap olarak göndermiştim.daha 20 ve 21 yaşında iki kişi.yaşadığımız duyguları kaldıracak kadar olgunlaşmamışız demek ki o zaman.

çok güzel cümlelerle ifade etmiş geçen yazki meilde.neyse bir kaç ay sonra tekrar buna bir meil yolladım.dedim ki samimiyetine inanıyorum.şu sıralar bir muhasebe dönemindeyiğim.hatalarımı nerede yaptığımı hayatımda anlamak istiyorum dedim.

o da çok güzel bir meille karşılık vermiş.SEVGİYİ BAŞARMAK DİYE BİR ŞEYE İNANMIYORUM. yazmış.o zaman bana değer verdiğini ama bir olaydan sonra bana çok öfke duyduğunu yazmış.(galiba hatalı olan ben çıkıcam işin sonunda arkadaşlar.)yani anlaşılan işin kopma noktası bir yanlış anlaşılma imiş yani.beni bir meil yazarken yakalamıştı.daha doğrusu meili silerken.o bir yere gidecekti.gidememişti.ondan önce hoşlandığım bir çocuğa meil yazmıştım.o hayatımda yokken göndermiştim tabii.sonra bu okuldakine aşık olmuştum.ya eskiden olanla aramızda bir şey olmaması sayende gerçek aşkı bulduğum tarzında bir meil yazıyordum.bir nevi karizmayı kurtarmak aklım sıra yaptığım.bunu yaparken beni görmüştü.bende tabii bir başka erkek olunca yazdığım kişi telaşa kapılmıştım.ondan sonra sorunu hallettik sanıyordum.meğersem içinde kalmış.onu anlatmış son meilde.
bende bu olayı unutmuşum bile.neyse anlattığını tam hatırlamadığımı yazdım.bakalım daha neler çıkacak deştikçe...

arada bana yorumlarınızla destek olun olur mu.tek başına düşündüğümde kafam karışıyor stresli durumlarda.:9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
y ve ğ harflerini yanlış kullanıyorsun :27: yazıda çok ilgimi çekti. Neyse konuya dönersek.Aranızda bir ilişki mi başlayacak yanii.Ayrıca ben şöyle birşeye çok inanıyorum.Eğer bir zamanlar olmamışsa bugün denesende yine aynı sonuç veriyor genelde.:34: Tabii eminim dyemem ikinizide tanımıyorum ama düşüncem bu yönde.

evet karışık yazdım gene.hheycanlanınca karışık konuşuyorum.konuştuğum gibide yazıyorum.

aramızda bir ilişki başlamayacak.sadece zamanımızda yaşadığımızın basit bir ilişki olmadığını anladık.ayrıca bizimki başlamayacak olsada başlayabilir başka bir durumda ayrıldıktan sonra.herkes hatalarını anladıysa ve düzeltiyse.sonuçta insanlar olgunlaşa biliyor ve hasretle özlem artıyor.özlem arttıkça sevgide arttabilir.

dogru diyosun canım insan zamanla olgunlasıyor ve ozledikce yoklugunun kendinde bir boşluk yarattıgının farkına varıyorsun hakkınızda hayırlısı :)

Hayirlisi olsun tatliim.
Nolur artik onune bakmaya calis..
Nasipse olur, degilsede guzel bir b planin olsun.
Oku, okulu bitir, kariyer yap, koseyi don :34:

Hayirlisi olsun tatliim.
Nolur artik onune bakmaya calis..
Nasipse olur, degilsede guzel bir b planin olsun.
Oku, okulu bitir, kariyer yap, koseyi don :34:

bu okuldaki ile aramda bir ilişki başalamayacak.sadece birbirine değer veren iki arkadaşız o kadar.zaten 10 sene oldu neredeyse.mazide kalmış bir aşk.ikimizde birbirimizin mutlu olmasını istiyoruz.

Back
X