- Konu Sahibi p_o_l_y_a_n_a
-
hayırlı uğurlu olsun, allah analı babalı büyütsün...
ahhh kızlar banada artık herkes soruyor bebek varmı diye,ama napmalıyım yaaa şu bebek olayını, yaşımda 30, 2 senedir evliyim, ama ben kendimi hazır hissetmiyorum bebege, yani anne psikolojisine hazır değilim,nolcak hiç bilmiyorum,
psikolojiyi geç artık bence yaşın da geçiyo ..valla soluğu tüp bebek köşelerinde alırsın psikolojin o zaman gerçekten bozulur
ay vallahi doğru söylüyorsun arkadaşım, ama eşimde beni bebek diye zorlamayınca kendimi rahata iyi bi alıştırdım, adam böyle iyiyiz yaa diyo, bende evet ya diyip konuyu kapatıyoruz, bide eşimde aynı şeyleri söylüyor oda kendini baba psikolojisine hazır hissetmiyormuş , ozamanda konuyu kapatıyoz öyle, bide ben çok stresler yaşadım evlilik öncesi ve sonrası eşimin ailesi yüzünden, biraz da bünyem o stresleri atsın öyle kalayım gebe diyorum ama hayırlısı artık
benim yaşım 29, eşim 36... biz de hani bebek yaparız ileride falan diyorduk. bir kaç kere korunmadık. hamile kalmışım. en güzeli böyle oldu. hayırlısı diye dua ediyordum. bebek yapalım stresine girince uzun süre uğraşıyorsun. çok kafayı takınca olmuyor. hayırlısı ise oluyor işte. bebek sesi duyunca derdik ay ne zor geceleri uyku yok... şimdi de ayy ne güzel bizimki de ağlayacak oynayacağız diyoruz. hayırlısı için dua et arkadaşım.
benim yaşım 29, eşim 36... biz de hani bebek yaparız ileride falan diyorduk. bir kaç kere korunmadık. hamile kalmışım. en güzeli böyle oldu. hayırlısı diye dua ediyordum. bebek yapalım stresine girince uzun süre uğraşıyorsun. çok kafayı takınca olmuyor. hayırlısı ise oluyor işte. bebek sesi duyunca derdik ay ne zor geceleri uyku yok... şimdi de ayy ne güzel bizimki de ağlayacak oynayacağız diyoruz. hayırlısı için dua et arkadaşım.
Merhaba arkadaşlar.Öncelıkle çok mutluyum ben buraya bu hafta bı konu açmıştım bendeki bu çocuk ıstegı dıye ve son olarak orda bır karar aldım su an cocuk ıstemıyordum.Fakat bende bırkac degısıklıkler vardı gecikme falan. Bugün hastayım herhalde dıye doktora gıttım kan tahlılı falan yaptı.Sonra bana gözün aydın hamilesin dedi.Elim ayagıma dolaştı hiç beklemedigim birseydı şu an zamanı degıl dıyordum ama şimdı hamıleyım herseye ragmen cok mutluyum sızce artık nasıl bır hamılelik süreci geçirmelıyım neler yapmalıyım elim ayagıma dolastı.Yardım istıyorum
Hayırlı olsun canıııııımmmmm bende sabah gittim doktora kan testi yaptırdım 40 çıktı hamileymiiiişiiiiimmmmm inşallah değerlerim düşmez. Mutluluğumuz hiç bitmez inşallah
değerler düşünce olmuyor dimi?????
Evet canım Pazartesi günü yeniden test yaptırcam bu değerin 2- 3 katına çıkması lazımmış.... Umarım çıkar... Çok sabrettim çok yoruldum artık Allah'ım herşey yolunda gitsin. Herkesin gönlüne göre gelişsin herşey... Bıcırıklarımızı sağlıklı bi şekilde büyütelim sonrada kucağımıza alalııııııımmmmm.... Daha kese kontrolü var... var oğlu var yani.... :)
Hayırlı olsun canıııııımmmmm bende sabah gittim doktora kan testi yaptırdım 40 çıktı hamileymiiiişiiiiimmmmm inşallah değerlerim düşmez. Mutluluğumuz hiç bitmez inşallah
vay anam vay anam benimki 289 çıktı sonucum ben herkese duyurdum abowwww
Aboooo o zaman seninkinin durumu çok iyi... 289 gerçekten yüksek bi değer.... bişey olmaz artık o bebişe merak etme.... Darısı bana inşallah. İkizmi acaba???
Merhaba arkadaşlar.Öncelıkle çok mutluyum ben buraya bu hafta bı konu açmıştım bendeki bu çocuk ıstegı dıye ve son olarak orda bır karar aldım su an cocuk ıstemıyordum.Fakat bende bırkac degısıklıkler vardı gecikme falan. Bugün hastayım herhalde dıye doktora gıttım kan tahlılı falan yaptı.Sonra bana gözün aydın hamilesin dedi.Elim ayagıma dolaştı hiç beklemedigim birseydı şu an zamanı degıl dıyordum ama şimdı hamıleyım herseye ragmen cok mutluyum sızce artık nasıl bır hamılelik süreci geçirmelıyım neler yapmalıyım elim ayagıma dolastı.Yardım istıyorum
:)) korkutma beni ikiz diye
iki gün önce gittim bende.bu daha günlük dedi .karnımdan göremedi.alttan gördü[/QUOT
Benimki niye 40 yaaaa.... benimkide tahminen 23 günlük felan... bakalım Pazartesi ne çıkacak... Sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahhh değilmi???
kaç yaşındasın pınarcım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?