çok mutluyum... çünkü hamiileymişim

p_o_l_y_a_n_a

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
237
0
0
Aydın
Merhaba arkadaşlar.Öncelıkle çok mutluyum ben buraya bu hafta bı konu açmıştım bendeki bu çocuk ıstegı dıye ve son olarak orda bır karar aldım su an cocuk ıstemıyordum.Fakat bende bırkac degısıklıkler vardı gecikme falan. Bugün hastayım herhalde dıye doktora gıttım kan tahlılı falan yaptı.Sonra bana gözün aydın hamilesin dedi.Elim ayagıma dolaştı hiç beklemedigim birseydı şu an zamanı degıl dıyordum ama şimdı hamıleyım herseye ragmen cok mutluyum sızce artık nasıl bır hamılelik süreci geçirmelıyım neler yapmalıyım elim ayagıma dolastı.Yardım istıyorum

gözünaydin :)
tebrikler
insallah rahat ve saglikli gecer hamileligin
guzel duygu
saglikla kucagina alirsin insallah :)

Gozunaydin, hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin Allah.
Cok guzel ve tuhaf bir duygudur bilirim
ilk hamile oldugumu ogrendigim zaman istasyondaydim ve ordan oraya kelebekler gibi
ucarak dolasiyordum bir elimde telefon mujdeyi veriyordum annemlere

hamilelik surecinde cok ciddi anlamda yapman gerekenler
stresten kendini korumaya calismak
ve hayirlisini istemek doktor kontrolunde olmak
"hamileyim" diye kendini salmamak ama dinlenmek
su an bunlar geliyor aklima :)

Çok sevindim.. Hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun inşallah :)
Sizi yavaş yavaş hamilelik bölümüne doğru alalım o zaman.. Sitenin güzel hamişleri arasına karışın :emir_bebek:

Tebrikler, senin adına çok sevindim, Allah hayırlısıyla evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. :34:

allah analı babalı büyütsün :)
sağlıcakla alın kucagınıza :)

Merhaba arkadaşlar.Öncelıkle çok mutluyum ben buraya bu hafta bı konu açmıştım bendeki bu çocuk ıstegı dıye ve son olarak orda bır karar aldım su an cocuk ıstemıyordum.Fakat bende bırkac degısıklıkler vardı gecikme falan. Bugün hastayım herhalde dıye doktora gıttım kan tahlılı falan yaptı.Sonra bana gözün aydın hamilesin dedi.Elim ayagıma dolaştı hiç beklemedigim birseydı şu an zamanı degıl dıyordum ama şimdı hamıleyım herseye ragmen cok mutluyum sızce artık nasıl bır hamılelik süreci geçirmelıyım neler yapmalıyım elim ayagıma dolastı.Yardım istıyorum

hayırlı olsun. demekki bebeğinin yiyecek rızkı varmış. sen yapayımmı edeyimmi derken olmuş.

yapman gereken ilk 3 ay çok dikkat etmek. Sinir stresten uzak duracaksın. Ağır şeyler kaldırmayacaksın. Bol bol meyve yiyeceksin. Rahat ve karın bölgeni sıkmayan şeyler giyeceksin.
Yemene özen göstereceksin. Artık bebeişinde senle beraber yiyip içecek sonuçta:)

Zaten artık nette herşey detaylı yazıyor. Hafta hafta ne yapman gerektiği yazıyor. Bol bol okursun. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sağlıklı eli ayağı düzgün bir evladın olur.

RABB'im sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşALLAH.

gözünüz aaydın hayrlı olsun..allahım inşallah hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasip eder. allhım banada isteyen herkese nasip etsin. bende hamileydim bebeğimn kalbi durdu kütraj oldum 1 hafta oluo.. ama allhım inş bu duyguyu tekrar tattırır allhm saglıklı bebkler nasip eder inş..

canım hayırlı olsun... ben de 9haftalık hamileyim :)) Allah nasip ederse eylülde doğacak. 2012 eylül anneleri başlığında yazışıyoruz.

sen de hangi ay doğumsa o grupla yazış. çok faydalı. hemen hemen aynı şeyleri yaşayan insanların konuşması çok güzel oluyor...

Back
X