çok mutluyum... çünkü hamiileymişim

bende 6 şubatta aşılama yaptırdım. sonucumu iple çekiyorum. inşallah bende sizin gibi mutlu dönerim dr.dan..:nazar::emir_bebek:

Ben 29 yaşındayım ya sen ??? ilk tüp bebek transferim. aşılama olmadım...

aaa birde tüp bebek hemi? ben 24 canım temmuzda 25:31:

:)) korkutma beni ikiz diye:9:

iki gün önce gittim bende.bu daha günlük dedi .karnımdan göremedi.alttan gördü:9:[/QUOT

;) Benimki niye 40 yaaaa.... benimkide tahminen 23 günlük felan... bakalım Pazartesi ne çıkacak... Sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahhh değilmi???

yapıya göre değişiyordur herhalde..:32:

bende 6 şubatta aşılama yaptırdım. sonucumu iple çekiyorum. inşallah bende sizin gibi mutlu dönerim dr.dan..:nazar::emir_bebek:

Senide burdan uğurlayacağız birlikte... Çok güzel haberlerlerinle seni beklicezz..... Seninde bebişin hemen tutunsun... hiç bırakmasın seni inşallah. bende memurum rapor alınca bu sitenin farkını anladım insan rahatlıyor burda. şimdi evde zaman geçirmek daha eğlenceli oldu gerçekten...

canım hayırlı olsun... ben de 9haftalık hamileyim :)) Allah nasip ederse eylülde doğacak. 2012 eylül anneleri başlığında yazışıyoruz.

sen de hangi ay doğumsa o grupla yazış. çok faydalı. hemen hemen aynı şeyleri yaşayan insanların konuşması çok güzel oluyor...

tesekkurler canım o gurupla nasıl yazısacagım nereden yanı bılmıyorumda

tebrikler...sağlıklı sihhatli hayırlı bir evlat olsun inşallah...
ne yapacaksın onu sabırla bekleyeceksin...zaten ister istemez hayatın değişecek...herşeyi iki kere düşünmeye başalayacaksın. yemek yerken bile protein kalsiyum hesabı yapacaksın:52::52:
bizim de azkaldı meleiğimize kavuşmamıza...2 aycık

bir de şu grupla yazışma olayı var...ben mesela 2012 nşsan annesiyim 2012 nisan anneleri topiğine giriyorum. çok da faydalı oluyor. sende muhtemel doğum tarihine göre topiğe gir sanırım seninki de 2012 ekim anneleri olabilir.

Back
X