şaka gibi 1 ayda bu kadar uzaması mümkünmü yahuuu
ne yaptın söyle bende yapayım
Bana kırılmayında kızmayında ama 1 ayda bi saçın bu kadar uzaması imkansız yanılıyosun bence 3-4 aylık bi uzama olsa inanırımda neysene yaptığınızı söyleyin yapayım benımde bi ayda bi karış uzasın bari aylardır canım çıktı yaptığım kürlerden ayda en fazla 1 bucuk cm falan uzuyo
mucize gibi yaa süper
dediğin seyleri bende yapıyorum ama nedense çok uzattığı söylenemezBende çok şaşırdım canım hatta yağları alırken hiç umudum yoktu benimde canım çıktı saçlarımı uzatıcam diye ama sonunda olduu :)
dediğin seyleri bende yapıyorum ama nedense çok uzattığı söylenemezsevindim senin adına benim saçlarım şuanda uzun gerçi ama ben belimde olsun istiyorumm onun ıcın uğraşıyorumm şuankı boyu bu kadar saçlarımın Eki Görüntüle 385478 belime gelmesi bi dahaki kışı kesin bulurr
dediğin seyleri bende yapıyorum ama nedense çok uzattığı söylenemezsevindim senin adına benim saçlarım şuanda uzun gerçi ama ben belimde olsun istiyorumm onun ıcın uğraşıyorumm saçlarımın belime gelmesi bi dahaki kışı kesin bulurr
Birak 1 ayda 3 ayda bile benim saclarim bu kadar uzasin sevincten havalara ucardim inan. 1 ayda 1 karis uzamis muthis bir sey buYazdiklarina bakilirsa saclarin yikamadan once, yikarken ve yikadiktan sonra bile hep yagli. Diger bir degimle saclarindan yagi hic eksik etmiyorsun. Inanilir gibi degil ama guzel uzamis canim, darisi benim ve uzatmaya calisan digerlerinin saclarinaa
Evet yıkamadan önce, yıkarken , yıkadıktan sonraa... Hep yağlı bakım..
Üstüne bide hap. Çok güzel uzamışta, bence şampuanın bitince 1-2 hafta ara ver.
valla bravo çok güzel uzamış, ben sadece turp suyu yaptım ve şampuanıma bepanten kırdım, iki cm falan uzadı :)
Yağlar tamam da peki bu hap kollardaki veya bacaklardaki diğer kıl köklerini uzatmıyormu ?
Saç uzatalım derken kıllı olmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?