neden soylemekte korktugunu öğrenebilirmiyiz:26:
Pek bilgim olmadığı için soruyorum umarım üzmem sizi, yumurtalık kisti ameliyatı olmanın sonuçları nedir? Çocuk sahibi olmanıza filan mani mi, neden açıklama yapmak zorundasınız?
Eğer gayet normal bir ameliyat ve sonuç olarak birşeyi değiştirmemiş ise bu ameliyet, bence şuan için açıklama yapmanızı gerektirecek bir durum yok,her geçirdiğiniz ameliyatı teker teker saymanıza gerek yok, bunlar zamanla konuşulur.
Bence de ameliyattan bahsetmenize hiç gerek yok, karşılıklı birbirinizden sağlık raporu isteyecek haliniz yok ya. Karşınızdaki kişi de belki bir takım ameliyatlar, hastalıklar geçirmiştir, hepsini tek tek saymanın hiç de gerekli olduğunu düşündüğünü zannetmem. Neticede çocuğunuzun olmasını engelleyen ya da cinsel yolla bulaşacak bir rahatsızlığınız yok.
Bu ameliyat sizi endişelendiriyor belki de, ben öyle anladım. Ama doktorun söylediklerine inanın. Benim bir arkadaşım da bekarken geçirmişti bu ameliyattan, evlenince çocuğu falan oldu çok rahat. Ama madem bir kere böyle bir ameliyat geçirmişsiniz doktor kontrollerinizi da ihmal etmeyin.
Bir de devam eden davadan bahsetmişsiniz, trafik kazası nedeniyle. Karşı tarafın ölümüyle sonuçlanan bir kaza değildi umarım. Davanın sonucunda hapis cezası, tazminat ödeme gibi şeyler olma ihtimali varsa, bu konudan sözlünüze bahsetmeniz gerekir diye düşünüyorum.
Eğer sırf bu yüzden sizden ayrılacaksa bu adamla çok sorun yaşarsınız zaten. Ne var bunda. Sanki hiç çocuğunuz olmayacak da bunu saklıyorsunuz.
Ayrıca hiçbir rahatsızlığı olmadığını zannedip de evlenenlerin çocukları da olamayabiliyor. bu bir suç değil hata değil.
çok sorun edeceğini düşünmüyorum öyle sezinledim ama ailem bu hissinde belki yanılabilirsin dedi
ama yani nereye kadar böyle gitcek sonuçta sağlığım çok şükür yerinde ve her genç kızın kadının başına gelen bir durum
Bir de bunu bir ay önce tanıştığınız adama niye söyleyesiniz ki hemen. Durun bakalım. Daha yeni tanıyorsunuz birbirinizi. Ne gereği var. Bir gün sırası gelir söylersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?