Çok Mutluyum.....

arkadaSHE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
191
0
96
Ankara
Arkadaşlarrrrr Hamileyim.. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah bu duyguyu yaşatsın inşallahh...

Kan testi yaptırdım 8728 miş değer. Haftaya ilk defa doktora gitcem. Onu görmeden rahat edemicem sanırım.... :)

Çok şükürrrrr.....

Arkadaşlarrrrr Hamileyim.. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah bu duyguyu yaşatsın inşallahh...

Kan testi yaptırdım 8728 miş değer. Haftaya ilk defa doktora gitcem. Onu görmeden rahat edemicem sanırım.... :)

Çok şükürrrrr.....

arkadaşım çok sevindimmm ahhh ne güzell sevinçle yazmışsın ALLAHIMMM bu aydan çok umutluyum bende inşallahhhh yumurtam çatlar ve hamiş kalırım hamilelerin duası kabul olurmuşş banada dua ettttt :)
ALLAHIM SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CNM

arkadaşım çok sevindimmm ahhh ne güzell sevinçle yazmışsın ALLAHIMMM bu aydan çok umutluyum bende inşallahhhh yumurtam çatlar ve hamiş kalırım hamilelerin duası kabul olurmuşş banada dua ettttt :)
ALLAHIM SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CNM

Canım çok tşk ederim allah razı olsun..
Dua etmez miyim Yüce Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin anneliği tattırsın.
Biliyoruz ki o istediği zaman oluyor dileğim o ki rabbim er geç sana da isteyen tüm kadınlara da yaşatsın bu güzelliği..

henüz doktora gitmediğim için çokta tedirginim. Onu görmeden bu mutluluğu tam anlamıyola yaşayamayacağım sanıırm.
Sat 6 ağustos tahminimce 6 yaklaştık öyle oluyo sanırım. Sağlıklıdır umarım :(

çok zor sabretmek doktorla randevum 20 si offf :(

tebrik ediyorum sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum geçirmeni dilerim

kızlar selamlar,

bana bir yardımcı olabilir misiniz? ben en son 16 Ağustos'ta adet gördüm. bu ay iki idrar testinde ikinci çizgim açık pembe çıktı. kan testini yaptırdım ilki 40, iki gün sonra yaptırdığım ise 120 çıktı, bugün yine kan verdim yarın alacağım ama ben hala kimseye söyleyemedim ya değilsem, ya dış gebelikse, ya düşmüşse ya şöyle ya böyle diye içimde tutuyorum ama böyle de kendim bile sevinemedim hala hamileyim diyemiyorum, anneme söylemek istiyorum ama içimde tutuyorum öylece kalakaldım. siz ne zaman söylediniz ailelerinize? değerleriniz, günleriniz nasıldı. ya çok basit bir sorun gibi gelebilir ama inanın günler geçmek bilmiyor, çeken anlar sanırım beni. bir yardım, lütfen

kızlar selamlar,

bana bir yardımcı olabilir misiniz? Ben en son 16 ağustos'ta adet gördüm. Bu ay iki idrar testinde ikinci çizgim açık pembe çıktı. Kan testini yaptırdım ilki 40, iki gün sonra yaptırdığım ise 120 çıktı, bugün yine kan verdim yarın alacağım ama ben hala kimseye söyleyemedim ya değilsem, ya dış gebelikse, ya düşmüşse ya şöyle ya böyle diye içimde tutuyorum ama böyle de kendim bile sevinemedim hala hamileyim diyemiyorum, anneme söylemek istiyorum ama içimde tutuyorum öylece kalakaldım. Siz ne zaman söylediniz ailelerinize? Değerleriniz, günleriniz nasıldı. Ya çok basit bir sorun gibi gelebilir ama inanın günler geçmek bilmiyor, çeken anlar sanırım beni. Bir yardım, lütfen

canım bir kaç hafta bende aynen senin gibiydim adet gecikmesinden itibaren 2 kere test yaptım ilki yarım saat sona çift çizgi ikincisi nerdeyse 5 saniyede çift çizgi oldu.temkinli yaklaştım ve doktordan randevu aldım ancak randevum 1 hafta sonraydı.sağlık ocağında test yaptırdım yaklaşık 10 gün geçmişti adet tarihinden 8728 çıktı değerim.netteki beta hcg aralıklarından iyi olabileceğini düşünsemde aynen senin gibi endişeliydim.onun kalp atışını duymadan da rahata eremedim. Eşim ve anneme kan sonucundan sonra söyledim.doktordan sonra moda girelim diyede bekledik.ilk doktor kontrolümüz 6+3 ve kalp atışını duydum. Işte o günden beri duymayan kalmadı desem yeri.insan bu mutluluğunu paylaşmak istiyor zaten paylaştıkça sende anlıyorsun içindeki mucizeyi.ben hala şaşkınım 7+2 yiz rabbim muradımıza erdirsin cümlemizi sağlıkla kolaylıkla inşallah bende şimdiden seni tebrik ediyorum inşallah rabbim gönlüne göre verir....

arkadaSHE inşallah sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın, ben yarın artık yükselmiş olmasını umduğum değerlerimden sonra anne babama söylemek istiyorum ama dediğin gibi ultrasona kadar kimseye söylemeyeceğim ve inşallah Allah nasip eder de ultrasonda görürsem o mucizeyi heheeeeyt çığıracam ortalıkta :)

yalnız sana bir şey daha sorabilir miyim? şimdi ben bakıyorum nette birçok arkadaş direkt 2-3 haftalık hamileliklerini biliyorlar, nereden belli oluyor, küçük yavrucuklar ultrasonda zaten görünmüyor sanırım, ultrasondan önce kaç haftalık olduğu nereden belli oluyor? beta hcg değerleri de çok değişken bir şey anlaşılmıyor ki. bilemedim...:(

arkadaSHE inşallah sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın, ben yarın artık yükselmiş olmasını umduğum değerlerimden sonra anne babama söylemek istiyorum ama dediğin gibi ultrasona kadar kimseye söylemeyeceğim ve inşallah Allah nasip eder de ultrasonda görürsem o mucizeyi heheeeeyt çığıracam ortalıkta :)

yalnız sana bir şey daha sorabilir miyim? şimdi ben bakıyorum nette birçok arkadaş direkt 2-3 haftalık hamileliklerini biliyorlar, nereden belli oluyor, küçük yavrucuklar ultrasonda zaten görünmüyor sanırım, ultrasondan önce kaç haftalık olduğu nereden belli oluyor? beta hcg değerleri de çok değişken bir şey anlaşılmıyor ki. bilemedim...:(

Canım malesef sorun için yorum yapamayacam benimde ilk hamileliğim ve çevremde de hiç tecrübem olmamıştı.
O kadar erken belli olacağını bilsem bebiş bana tutunmaya çalışırken ben tatil yapmazdım hamam yapmazdım :)
Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği diyorum son söz...

Çok şükürrrrr.....

Hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Allah bizlere de sağlıklı hamilelik ve sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasip etsin.

Back
X