Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
(null)
Arkadaşlarrrrr Hamileyim.. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah bu duyguyu yaşatsın inşallahh...
Kan testi yaptırdım 8728 miş değer. Haftaya ilk defa doktora gitcem. Onu görmeden rahat edemicem sanırım.... :)
Çok şükürrrrr.....
arkadaşım çok sevindimmm ahhh ne güzell sevinçle yazmışsın ALLAHIMMM bu aydan çok umutluyum bende inşallahhhh yumurtam çatlar ve hamiş kalırım hamilelerin duası kabul olurmuşş banada dua ettttt :)
ALLAHIM SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CNM
Tebrikler cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
tebrik ediyorum sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum geçirmeni dilerim
hayırlı olsun allahım saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
kızlar selamlar,
bana bir yardımcı olabilir misiniz? Ben en son 16 ağustos'ta adet gördüm. Bu ay iki idrar testinde ikinci çizgim açık pembe çıktı. Kan testini yaptırdım ilki 40, iki gün sonra yaptırdığım ise 120 çıktı, bugün yine kan verdim yarın alacağım ama ben hala kimseye söyleyemedim ya değilsem, ya dış gebelikse, ya düşmüşse ya şöyle ya böyle diye içimde tutuyorum ama böyle de kendim bile sevinemedim hala hamileyim diyemiyorum, anneme söylemek istiyorum ama içimde tutuyorum öylece kalakaldım. Siz ne zaman söylediniz ailelerinize? Değerleriniz, günleriniz nasıldı. Ya çok basit bir sorun gibi gelebilir ama inanın günler geçmek bilmiyor, çeken anlar sanırım beni. Bir yardım, lütfen
arkadaSHE inşallah sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın, ben yarın artık yükselmiş olmasını umduğum değerlerimden sonra anne babama söylemek istiyorum ama dediğin gibi ultrasona kadar kimseye söylemeyeceğim ve inşallah Allah nasip eder de ultrasonda görürsem o mucizeyi heheeeeyt çığıracam ortalıkta :)
yalnız sana bir şey daha sorabilir miyim? şimdi ben bakıyorum nette birçok arkadaş direkt 2-3 haftalık hamileliklerini biliyorlar, nereden belli oluyor, küçük yavrucuklar ultrasonda zaten görünmüyor sanırım, ultrasondan önce kaç haftalık olduğu nereden belli oluyor? beta hcg değerleri de çok değişken bir şey anlaşılmıyor ki. bilemedim...![]()
Arkadaşlarrrrr Hamileyim.. Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin inşallah bu duyguyu yaşatsın inşallahh...
Kan testi yaptırdım 8728 miş değer. Haftaya ilk defa doktora gitcem. Onu görmeden rahat edemicem sanırım.... :)
Çok şükürrrrr.....