- Konu Sahibi gulkurusu93
-
Maddi problemler elbette bunu etkiler ama evliliğin ilk 1 senesinde eşlerin birbirine ve evliliğe alışma evresinde olduğunu düşünüyorum..
Hergün kedi köpek gibi birbirimizi yerken şimdi şükür çok nadir tartışırız alıştık artık birbirimize sanırım..
Kendini kötü hissetme çok üzerine gitme bence.. Maddi sıkıntınızdan kaynaklıdır belki...
biz tartışmıyoruz, tartışamıyoruz bi kaç defa onunla düzgün bi şekilde konuşmayı denedim hep beni suçlu çakardı artık susuyorum hep nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.. maddi sıkıntılarımız da çok etkiliyo bizi bilmiyorum belki onu sandığımdan daha çok etkiliyo
biz tartışmıyoruz, tartışamıyoruz. bi kaç defa onunla düzgün bi şekilde konuşmayı denedim hep beni suçlu çıkardı artık susuyorum hep. nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.. maddi sıkıntılarımız da çok etkiliyo bizi bilmiyorum belki onu sandığımdan daha çok etkiliyo
eşim bana karşı çok ilgisiz davranıyor. evleneli daha beş ay oldu. hasta olsam umrunda değil ağlasam üzülsem umursamaz kalbimi çok kırıyor ve bir özür bile dilemeden hiç bişey olmamış gibi davranıyor. birbirimizi çok severek evlenmiştik ama şimdi hayatımda o sevdiğim adam değil bir başkası var. benim en ufak hatalarıma bile aşırı derecede tepki veriyor
cnm benimmm alışma evresi emin ol seni cok iyi anlıyorum. öncelikle bikac tavsiye biz daha kötülerini yasadık suan 7 ay oldu:) sakn surat asma bak soğutursan kötü... neyse ona bişi sölemek için en iyi anını keyifli zamanını bekle ve bir bebeğe anlatıomus gibi anlat cocuklar cünkü:) aldatma, kumar v.s gibi kötü seyler yoksa malesef yuvayı dişi kuş yapıyor zamanla alışacaksınız erkekler ewliliğe daha zor alışıyor coğu zaman kırıldığını anlamaz surat asmak yerine üzgün davran ikisi cok farklı birinci iter ikinci ceker:) bol şans
yemine ederim ki aynı ben benim eşimde aynı bu şekil ve işin kötü tarafı desemki sürekli beni görüyo da ondan sıkıldı ikimizde çalışıyoruz ve birbirimizi gördüğümüz saat sayısı çok az onuda bırak herşeyi yaparımm evim pırıl pırıl hep bakımlıyım onun her istediğini yaparım elimden herşey gelir ama eksik olan birşey var bence sorun bende yada beklentim fazla artık bunu düşünmeye başladım gerçekten çok mutusuzm belki çoçuk yaparsam ilgim bebeğime yönelir ve eşimden biraz olsun koparım die düşünmeye başladım :/
hm 6 ay oldu canım 7 ye giricek :/ ama hala bi rayına oturmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?