çok mutsuzum ağlicam şimdi ya :(

larminem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
372
0
26
İstanbul
kızlar ya yerleştirme sonuçları açıklandı yerleşememişim o kadarda yer yazmıştım nasıl çıkmaz hayret ettim bütün aile sonucu duyunca kah kah güldüler sinirlerim çok bozuldu üniversiteye bile girmeyi beceremiyorum aptalın tekiyim ya :'(

bu arada dershaneye başlamak istiyorum geç olmadan fem dershanesini seviyorum eğitim iyi ama karar veremedim hangi dershane olsun sizce hangi dershane

Son düzenleme:
Sevdiğin yere git alıştığın rahat ettiğin yere ama bide şu var hoca öğrencilere seni örnek gösterirse bakın çalışmazsanız arkadaşınız gibi kazanamazsınız derse üzülürsün bana dediler çünki ek yerleştirmede kazandımda kurtuldum iyi düşün iyi bi yer seç sonuçta nereye gidersen git önemli olan senin isteğin dersanenin iyi olması değil

Senın yasadıgını gecen sene yasadım ben. Puanım yettıgı halde bırde kendımden 50 puan asagları yazdım ıstedıgım yerler cıkmadı en ıstemedıgım yer cıktı. Ösym ye guvenmıyorum gercekten artık. O pskoloji butun sene etkılemıstı benı.

darmadağanım ya o sınavlara tekrar giricem delirmek üzereyim ya bide babama söylicem daha artık hiç inanmaz üniversiteye girebileceğime

ılk kezmı sınava gırısın

ikinci kez... fakat o stres ömre bedel ya yine o stresi yaşayacak olmam sıkıntılı ne güzel bu sene biticekti bide ben 4-5 senedir okula ara vermiştim tekrar başladım babam çok umutluydu bu seneden annemde konuşmuyor zaten

istemediğin bölümde okumaktansa bir sene daha hazırlanman daha iyidir belki de daha iyisi olacaktır
ben de kpss ye giriyorum ve ilk girişim değil ama yılmadan başladım tekrar çalışmaya kimse ne demiş duymuyorum tıkadım kulaklarımı.

destekçi olmadımı zor ama ya şimdi dershaneye gitmek istiyorum desem parayı sokakta m buluyoruz dicekler geçen sene olduğu gibi

destekçi olmadımı zor ama ya şimdi dershaneye gitmek istiyorum desem parayı sokakta m buluyoruz dicekler geçen sene olduğu gibi

canm ben üniversite sınavını 3. senemde kazandım.ne akıl veren ne destek olan vardı.çevremde örnek kimse de olmayınca 3. senemde kazandım.çünkü ilk 2 girişimde ders çalışmaktan bi haberdim.şu an okulu bitirdim bile.4 sene nasıl geçti anlamadım.geçen gün sınava kaçıncı girişimde kazandığımı unutmuşum hatırlamaya çalışıyordum:).yani kazandıktan sonra o sıkıntıları unutuyorsun.kendini sıkmak ve üzmekle bir şey elde edemeyeceksin.o güzel canını sıkma sen çalıştıktan sonra olacaktır.en büyük destekçin de kendinsin bunu unutma.

hayır bari aşağılamalar olmasa aptal diyolardı şimdi tam gerizekalı konumuna sokucaklar

ya nevar ben 3 girişimde iki senelik kazanmştm, benim abim mühendistir bana ne hakaretler etmişti ozamanlar ama şuanda bende mühendislik okuyorum bazen dalga geçiyorum onunla, nabeeerr die eğer maddi açıdan sıkıntı olacağını düşünüyosan part tıme bi işe gir enazından ygs ye kadar (o biraz daha basit diğerine göre) dershane paranı çıkar, yapabilirsin emin ol. Ama stres olupta napıcam ne edicem dersen zor o iş .. Dershaneler seni destekleyen yerlerdir yani farketmez hangi dershaneye gittiğin önemli olan günlük tekrarın ve çözdüğün soru oranıdır. Başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…