cok mutsuzum ben ya

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.755
78
688
İstanbul/Antalya
Kizlar bugun 5.gunum burnum hala alcida ama drum asla kalkik burun yapmam demesine rağmen burnum cok kalkik resmen parmaginla burnunu geri itersinizya oyle iste ve ucunun seklinide hic begenmedim bi kac kisinin alcili ve alcidan 15 20 gun 1ay sonraki resimlerine baktim sekil olarak kalkiklik olarak pek bi fark goremedim resmen kendimu cirkinlestirdimya cok kötüyüm

Geçecek canim ya şu kalkiklik meselesi her baslikta yazilior artik inecek inecek diye. 5.gununde endiseye baslamissin yat dinlen kremlerini sür keyfine bak.

moralini bozma sakın cnm benimde ablam 4 .5 ay önce burun estetiği oldu ilk başta onunda kalkıktı öyle kalıcak diye telaşlandık ama hiç alakası yok her geçen ay biraz daha şekil aldı. seninki daha çok yeni daha alçı bile çıkmamıs alçı çıkınca inecek biraz sonra zamanlada şeklini alıcak hiç takma kafana moralinide bozma

Kizlar bugun 5.gunum burnum hala alcida ama drum asla kalkik burun yapmam demesine rağmen burnum cok kalkik resmen parmaginla burnunu geri itersinizya oyle iste ve ucunun seklinide hic begenmedim bi kac kisinin alcili ve alcidan 15 20 gun 1ay sonraki resimlerine baktim sekil olarak kalkiklik olarak pek bi fark goremedim resmen kendimu cirkinlestirdimya cok kötüyüm
canım benım de 24 gün oldu cok kalkık duruyo ama herkes inecek diyo bu kadar kötü olma ınan bende aynı durumdayım

hiiiç telaşlanma ben kendimi ilk olarak hastanenin asansörünün aynasında gördüm ve şok olmuştum...domuz burnu gibiydi.eşim falan kızdı hatta bana sen mi istedin bu kadar kalkık olmasını diye.ama geçiyor emin ol geçiyor..15 20 gün sonra artık değişmeye başladığını fark edeceksin...

Off off sanki inmezmis gibi geliyor insana ya bilsede icine korku dusuyor iste seklide kotu olmus oda duzelirmiki
su 2 3 ay bi gecse ya aynalara Küstüm valla icimi rahatlattiniz biraz

.bide kizlar benim ust dudagim ilk gun uyusuktu sonra gecti ama dudaklarim bugun bi uyustular sanki ikisi birden hemde neden olabilir

hiiiç telaşlanma ben kendimi ilk olarak hastanenin asansörünün aynasında gördüm ve şok olmuştum...domuz burnu gibiydi.eşim falan kızdı hatta bana sen mi istedin bu kadar kalkık olmasını diye.ama geçiyor emin ol geçiyor..15 20 gün sonra artık değişmeye başladığını fark edeceksin...
canım benım 23 gün oldu hala kalkık duruyo amaa :(

Ya bu alci burnumu cok sikiyor bugun resmen kemigim hissediyorum baski icinde hafif zonkluyor
bundanda uyusmustur kesin dudagim bunu yasayan varmi acaba normalmiki bi sorun olmaz dimi

bende 20agustosta oldum hala ust dudagm uyusuk bu nrmal cnim alcin ve tampn alndgnda rahatlycn uzulme

hiç moral bozmayın bütün şikayetleriniz geçiçi derinizin kalınlığına göre süreç değişiyor ben 2 ay aynaya bakamadım okadar iğrenç duruyodu ki anlatamam 3. ayımdayım ve hiç pişman değilim ödemlerim indi burnum yavaş yavaş oturdu sadece sabredin kendinize aşık olacaksınız az kalmış :)

hiç moral bozmayın bütün şikayetleriniz geçiçi derinizin kalınlığına göre süreç değişiyor ben 2 ay aynaya bakamadım okadar iğrenç duruyodu ki anlatamam 3. ayımdayım ve hiç pişman değilim ödemlerim indi burnum yavaş yavaş oturdu sadece sabredin kendinize aşık olacaksınız az kalmış :)
50 gun oldu bant takmadan cikamiyorum hala. Burda millete bakiorum iki haftalik burunlar muhtesem. Benim gittikce ucu buyuyor sanki. Doktor daha dur cok degisecek sıkma kendini bosuna diyor ama aksini soyleyen doktor yok zaten. Gercekten 2 aydan sonra degisim devam ediyor mu?

Alçılı halini at buraya bakalım gerçekten kalkıkmı.. İstersen bende eklerim alçılı halimi sonra ..

50 gun oldu bant takmadan cikamiyorum hala. Burda millete bakiorum iki haftalik burunlar muhtesem. Benim gittikce ucu buyuyor sanki. Doktor daha dur cok degisecek sıkma kendini bosuna diyor ama aksini soyleyen doktor yok zaten. Gercekten 2 aydan sonra degisim devam ediyor mu?
Şöyle diyeyim, alçıdan çıktığı gün şeklini anlıosun.. Ama yaklaşık 6 ay kadar şekli drğişiyor.. Aslında değişmiyorda daha çok oturuyor yüzüne

Şöyle diyeyim, alçıdan çıktığı gün şeklini anlıosun.. Ama yaklaşık 6 ay kadar şekli drğişiyor.. Aslında değişmiyorda daha çok oturuyor yüzüne
Alcidan ciktiginda cok begenmistim umarim o sekle benzer gittikce. Bantlayinca daha kucuk gorunuyor burnum o yuzden bantliyorum ucunu. Bandi acinca resmen sisiyor ya bi de banyodan cikinca aman allahim kocaman!

Alcidan ciktiginda cok begenmistim umarim o sekle benzer gittikce. Bantlayinca daha kucuk gorunuyor burnum o yuzden bantliyorum ucunu. Bandi acinca resmen sisiyor ya bi de banyodan cikinca aman allahim kocaman!
Masaj yapmıomusun? Dr um 2/3 ay msj vermişti.. Sabah kalktığımda şiş oluyordu, yüzümü yıkarkrn temizleme jeliyle 10 dakika masaj ohh minnacık kalıodu :) ödem atmaya birebir.. Şimdi bişi yapmıyorum sadece sabahları hayran hayran bakıorum donrada kendime kızıorum görmemişin burnu olmuş.... Die :))

Back
X