- Konu Sahibi gamzelim2012
-
Boşanma sebebinizi bilmiyorum ki bilmeme de gerek yok boşanma sebebiniz her ne olursa olsun belli ki sizin karşınıza gerçekten gönlünüze göre olan biri çıkmamış o yüzden mutlu bir evlilik sürdürememişsiniz. Bu demek değildir ki tekrar evlenip mutlu bir yuva kuramazsınız. Sırf kötü bir evlilik geçirip boşandınız diye hayata küsmeyin. Hayat çok kısa. Toparlanın ilk önce yeni çevre edinin kendinize vakit ayırın en önemlisi KENDİNİZİ SEVİN :)Mrb arkadaslar yine ben ne zaman yalnz hissetsem buraya geliyorum dertlesmeye. 4 ay oldu bosandm. Bu duygulari yasiycami mutlu olamiycami biliyodum. Kendimi degersiz hissediyorum kimsenin sevmiyce biri gibi. En basit seyden alinip agliyorum kimler surdurdu evliligini mutlu oldu cocuk sahibi oldu bi ben mutlulugu yakalayamadim. Pozitf dusunce olumlamalar ben dipten cıkamıyorum
Psikolojik destek almanız daha doğru olur o zamanYeni cevre edindim.herseye yeniden basladim. Spora basladm ama ordaki en ufak sey bile biseyleri tetikliyo daha cok uzuluyorum. Tam duzeldim diyorum yeniden basliyo. Hic mi sevilmedim diyorum sevilmiycemde cok zormus
Evet mutsu bi evliligim oldugu icin bekarlara ozenirdim. Neden normal sevgi dolu biru cikmadi karsima diye uzuluyorum yine eski yalnzligima dondum bugun yasadiklarim beni daha cok uzdu. Ben hic mutlu olmadm 1 bucuk yillik evliligimde savas gibiydi. Geri kalan omrumde hep mutsuz gecicek uzuntum bundan. Gidisat onu gosteriyoEvliler bekarlara bekarlar evlilere ozeniyo belki evlilikte mutsuzken sizde bekarlara bakıp iç cekmissinizdir şimdide Evliler dikkat çeker mutlu değilse bile size öyle gelir neden bosandiniz bilmiyorum ama bosanmaniza karar verdiren sebepleri düşünün ve iyiki yapmışım deyin eminimki çok zordur ama geçer kendinizi yiprattiginizla kalırsınız kendinize zaman ayırın arkadaş edinin yanlız kalmayın
Öyle düşünme umarım öyle olmaz allah gönlüne göre versin kendine güven hersey güzel olurEvet mutsu bi evliligim oldugu icin bekarlara ozenirdim. Neden normal sevgi dolu biru cikmadi karsima diye uzuluyorum yine eski yalnzligima dondum bugun yasadiklarim beni daha cok uzdu. Ben hic mutlu olmadm 1 bucuk yillik evliligimde savas gibiydi. Geri kalan omrumde hep mutsuz gecicek uzuntum bundan. Gidisat onu gosteriyo
AminnnBosanmadim henüz ama mutsuz bir evliliği sürdürmektense mutlu bir bekar olurum. İnşallah Rabbim iyilerle karsilastirsin bizleri
Merhaba, merak ettim de neden mutlu olmadığınız halde mutlu gibi yansıtıyorsunuz peki sosyal medyada? Ben hep bunu merak etmişimdir. Yanlış anlamayın lütfen sadece merak.Siz benim sosyal medya hesabımı bir görseniz oo nasıl mutlu hayat bana güzel.. gelin birde içime bakın mutsuzluktan geberecek gibi olduğum zamanlar oluyor. Kimseye anlatamadıklarımı gelip burda paylasıyorum.. neden boşandınız bilmiyorum ama hiç bir kadın durduk yere yuva dağıtmıyor. Üzülmeyin dimdik durun. Bakın bir çoğumuzun cesaret edemedği şeyi başarmışsınız. Kendi kıymetinizi bilmiş ve yol çizmişsiniz boyun eymemişsiniz.. hayat güzel her kışın sonu bahar yeniden çiçekler açacak. İnsansınız şuan hissettikleriniz çok normal. Yeniden sevecek ve sevileceksiniz buna emin olun.İyi akşamlar diliyorum
Çocuklarım parkta eğlenirken veya Sinemada veya sevdiğim bir yeri gezmeye gittiğimde güzel anılarımı paylaşıyorum dışardan bakınca mutlu görünüyorum. Tabiki mutlu olduğum anlar bunlar. Ama hüznümü acılarımı paylaşamıyorum ki.Merhaba, merak ettim de neden mutlu olmadığınız halde mutlu gibi yansıtıyorsunuz peki sosyal medyada? Ben hep bunu merak etmişimdir. Yanlış anlamayın lütfen sadece merak.
Ama mutlu olduğunuz anları paylaşıyorsunuz. O anlarda mutlusunuz. Evaltlarınız sağlıklı ve yanınızdaysa bence çok mutlusunuzdur. Sağlık her şeyin başı gerçekten.Çocuklarım parkta eğlenirken veya Sinemada veya sevdiğim bir yeri gezmeye gittiğimde güzel anılarımı paylaşıyorum dışardan bakınca mutlu görünüyorum. Tabiki mutlu olduğum anlar bunlar. Ama hüznümü acılarımı paylaşamıyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?