- 3 Mayıs 2015
- 1.561
- 1.417
- 133
- Konu Sahibi gamzelim2012
-
Tabiki. Binlerce kez şükürler olsun. İşte benim içimi bilmeyen sosyal hesaplarıma bakıp ne kadar mutlu diyebilir. Hiç üzülmedğimi canımın yanmadığını zanneblirAma mutlu olduğunuz anları paylaşıyorsunuz. O anlarda mutlusunuz. Evaltlarınız sağlıklı ve yanınızdaysa bence çok mutlusunuzdur. Sağlık her şeyin başı gerçekten.
%100 düşünce gücü-Jack Ensign Addington bu kitabı öneririmMrb arkadaslar yine ben ne zaman yalnz hissetsem buraya geliyorum dertlesmeye. 4 ay oldu bosandm. Bu duygulari yasiycami mutlu olamiycami biliyodum. Kendimi degersiz hissediyorum kimsenin sevmiyce biri gibi. En basit seyden alinip agliyorum kimler surdurdu evliligini mutlu oldu cocuk sahibi oldu bi ben mutlulugu yakalayamadim. Pozitf dusunce olumlamalar ben dipten cıkamıyorum
Bu kitabi oumustum bu ve benzerleri i hatta kisisel gelisimle ilgili birebir calisma yaptm . Ama ben ne zaman olumlu dusunsem ters isliyo bende bi gariplik var cozemedim.%100 düşünce gücü-Jack Ensign Addington bu kitabı öneririm
Evet zaman herseyn ilaci 4 ay cok kisa sure bosanmayi atlatabilmek icin en azndan 1 yil gecmesini bekle. İleride yeniden evlenecegin ve anne olacagin gunleri dusun ve umutlan bence. Annelik cok guzel birsey bunun icin cabala.Mrb arkadaslar yine ben ne zaman yalnz hissetsem buraya geliyorum dertlesmeye. 4 ay oldu bosandm. Bu duygulari yasiycami mutlu olamiycami biliyodum. Kendimi degersiz hissediyorum kimsenin sevmiyce biri gibi. En basit seyden alinip agliyorum kimler surdurdu evliligini mutlu oldu cocuk sahibi oldu bi ben mutlulugu yakalayamadim. Pozitf dusunce olumlamalar ben dipten cıkamıyorum
Evlilik bir basari olcusu degil, bu fikri değiştirin zihninizden. zamanla bu düşüncelerin yersiz oldugunu gorursunuz.Mrb arkadaslar yine ben ne zaman yalnz hissetsem buraya geliyorum dertlesmeye. 4 ay oldu bosandm. Bu duygulari yasiycami mutlu olamiycami biliyodum. Kendimi degersiz hissediyorum kimsenin sevmiyce biri gibi. En basit seyden alinip agliyorum kimler surdurdu evliligini mutlu oldu cocuk sahibi oldu bi ben mutlulugu yakalayamadim. Pozitf dusunce olumlamalar ben dipten cıkamıyorum
Bende düsuk yapmasaydm 6 aylik bebegim olacakti. Sizin sorununuz ne 2 aylik bebeginiz duzelme sansi yok muBende boşanma aşamasındayım 2 aylık kızımla hemde o kadar üzüntü yaşıyoruz o kadar haksız yere suçlanıyor aşağılanıyoruz ki bir zaman sonra muhakeme yetimizi kaybediyoruz kendimizi sürekli suçlamaya değersizleştirmeye başlıyoruz hayat bunlar için çok kısa silkelenip kendimize gelmek bir an önce hayata mutluluğa tutunmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?