- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim diyor bunu benim de bildiğim zayıflayıp hamile kalan o kadar var kiama sonrasında hamile kalmak riskli imiş benim hiç çocuğum yok
Vov. Nasıl?1 haftada 1900 gram verdim
Ben de bi ara hamile kalamamanın acısını kilo alarak cıkardım bi 10 kilo aldım herkes hamilemisin diye soruyordu... pco musun?en çok koyan sey bebek sahibi olamamak
Bi diyetisyen gitseniz spor destekli bellimize yarariyi aksamlar kk gerçekten artık isin içinden çıkamaz oldum aç kaldim diyet yaptim hunharca spor yaptım ama yok yok yok 3 kilo verdiysem sonrasi gelmedi yiyorum yedikten sonra çok ama çok pişman oluyorum buradaki zayıflama gruplarına katildim ama yinede olmadi zayiflayan insanlara hep imrenerek baktim herdefasinda biseye olacak diyorum ama bir yerden kopuyor tutamıyorum tüp mide ameliyati düşünüyorum ama esim ikna olmuyor ve artik bunaldim bu halimden hamile kalamiyorum hersey üstüste gelince yiyorum yanlis yaptigimi bile.bile sonunda pisman oluyorum keşke yemeseydim diyorum esim ben senin bu halinden memnunum diyor an ben kendi halimden memnun değilim agliyorum ve çıkar yol bulamıyorum derdimi ancak burada anlatabiliyorum .
Çok da ekstrem şeyler değil. Günde iki öğün beslendim. Patates, pirinç, şeker ve tüm aburcuburu bıraktım. 30 day shred ilk leveli 3 gün yaptım bu kadarVov. Nasıl?
Harika tebrikler❤Çok da ekstrem şeyler değil. Günde iki öğün beslendim. Patates, pirinç, şeker ve tüm aburcuburu bıraktım. 30 day shred ilk leveli 3 gün yaptım bu kadar![]()
Sekerinize baktirdinizmi? Insulin direnci olabilir.aynı ben bende yemeksiz yaparim ama tatlisiz olmuyor bunları yazarken bile neden diyorum kendi kendime
evet pcoyum ve artik ok dr stres oluyorumki yedikce yiyorum ve yedikce acı cekiyorumBen de bi ara hamile kalamamanın acısını kilo alarak cıkardım bi 10 kilo aldım herkes hamilemisin diye soruyordu... pco musun?
yok baktirmadimSekerinize baktirdinizmi? Insulin direnci olabilir.
iştah kesiyormu peki1 lt suya biraz limon suyu biraz karbonat karıştır gün boyunca ara ara 1 er bardak iç bir de sabah akşam 1 er çay kaşığı zencefil iç güzel kilo verdiriyor mideni ağrıtırsa içmeyi bırak
oyle bir elbisemde var ama yok oda olmuyor 3 4 gün en fazla 1 hafta sonrasi yine cokuslerdeAynı durumdayım.İstediğim kiloya ulaştığımda giyebileceğim bi elbise aldım.Her sabah uyandığımda bakacağım bir yere astım.Beni motive ediyor.![]()
olmuyor evet gittim diyetisyenede ama olmadi onunlada olmadi artik tükendim yani kendimi çok mutsuz hissediyorumBence kendi başınıza olmuyorsa bir diyetisyene gidin.
En Güzeli o.
104107 arası gidip geliyorum bu zamana kadar yedim evet hiç iyi şeyler olmadi ama durudutamamak var ışteMerhaba öncelikle kaç kilosunuz? Ben daha önce 21 kilo verdim tekrar aldım şu an yine diyet yapıyorum 1 haftada 1900 gram verdim 2 kilo diyelim. Önemli olan iradenizi kullanmak. O yemeklerden daha mı aciziz. Bu zamana kadar yedik ne oldu? Lütfen artısını eksisini düşünüp bir an önce diyete başlayın.
104 107 arasi ve gözümde 45 kilo fazlalik var kocaman bir dag asla yikamam o dagi diyorum ki 3 yildir yikamiyorumda 1 hafta kararli olsamda 1 anda hersey yerle bir oluyorKonu sahibi kaç kilosun? Fazla kilolu olup da ideal kilosuna ulaşan o kadar çok tanıdığım kişi var ki. Zor biliyorum ama yapılmayacak birşey değil. Ama kararlı olmak gerekiyor.