sorun orda o iradeyi nasıl sagliyacagim hani dusundugum tek şey bu nasıl olacak çünkü hep basladogim zaman 4 5 gün sonra pes ediyorum yada bu yerden kopuyorBunu yenmek sizin elinizde irade meselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorun orda o iradeyi nasıl sagliyacagim hani dusundugum tek şey bu nasıl olacak çünkü hep basladogim zaman 4 5 gün sonra pes ediyorum yada bu yerden kopuyorBunu yenmek sizin elinizde irade meselesi
Kafada bitireceksin.sorun orda o iradeyi nasıl sagliyacagim hani dusundugum tek şey bu nasıl olacak çünkü hep basladogim zaman 4 5 gün sonra pes ediyorum yada bu yerden kopuyor
Şekerinize mutlaka baktırın ve tabi diğer kan değerlerine de baktırın diyetisyene 1 kez bile olsa gidin bunun için sonrasında kendiniz devam edersiniz. Kardeşim 1,5 ayda 120 kg dan 109 kg a düştü insülin direnci varmış ilaç verdi doktor sadece ve spor yaptı sadece dikkat etti hiç diyet falan yapmadan verdi bu kiloyu.yok baktirmadim
Psikiyatrik ilaçların ilk kullanımında bu bir hafta ile yirmigün arası değişir alışma süreci vardır. Keşke bırakmayıp devam etseydiniz. Dr.unuza bunu bildirseydiniz ilacı da değiştirebilirdi ama sabırlı olmak gerekekiyor.psikiyatra gittim ilaç vermisti ama ilac hem asiri heyecan kalp carpintisi ve kabus yaptı beni ondan biraktim ilaci evet bir yeme bozuklugu sözkonusu
Bende zayıflayamadım ve her zaman kiloluydum tüm mide ameliyatı oldum devlette ücretsiz simdi 72 sayılırım iyi ki olmuşum kocama da hic sormadım obez olmanın derdini ben çekiyordum çünkü ilk tanıştıgımızda da şismandım o da istemedi ama oldum.
Canım herbalife dye bişey varmış arkadaşım çok kiloluydu oraya gitti gerçekten kısa srde zayıfladı sabah kahvaltısına öğle öğünlerine falan gidiyolarmış sağlıklı çikolatalar falan varmış ondan falan yediriyolarmış arkadaşım zayıfladı şuan orda çalışıyo bi araştırsanmı sende acaba hatta bende eşimi götürücem ama fırsat olmadı henüziyi aksamlar kk gerçekten artık isin içinden çıkamaz oldum aç kaldim diyet yaptim hunharca spor yaptım ama yok yok yok 3 kilo verdiysem sonrasi gelmedi yiyorum yedikten sonra çok ama çok pişman oluyorum buradaki zayıflama gruplarına katildim ama yinede olmadi zayiflayan insanlara hep imrenerek baktim herdefasinda biseye olacak diyorum ama bir yerden kopuyor tutamıyorum tüp mide ameliyati düşünüyorum ama esim ikna olmuyor ve artik bunaldim bu halimden hamile kalamiyorum hersey üstüste gelince yiyorum yanlis yaptigimi bile.bile sonunda pisman oluyorum keşke yemeseydim diyorum esim ben senin bu halinden memnunum diyor an ben kendi halimden memnun değilim agliyorum ve çıkar yol bulamıyorum derdimi ancak burada anlatabiliyorum .
tam 1 ay kullandim ama gecmedi tuvalete cikamadim sanki yuregim agzimda atiyormus gibi oldum hicbisey yiyemedim evet ama devam edemedim diğer sorunlardan dolayiPsikiyatrik ilaçların ilk kullanımında bu bir hafta ile yirmigün arası değişir alışma süreci vardır. Keşke bırakmayıp devam etseydiniz. Dr.unuza bunu bildirseydiniz ilacı da değiştirebilirdi ama sabırlı olmak gerekekiyor.
Yeme düzeninizi değiştirmeniz lazım, farzedelim başladınız ve kaçamak yaptınız, bozuldu diye bırakmayın, ertesi gün yediklerinizi dengeleyin,kaldığınız yerden devam edin. Nasılsa bozdum battı balık yan gider demeyin
Çünkü aslında kilo ile genetik miras arasında sıkı bir ilişki var.Benimde 10 yıl çocuğum olmadı doktor herkezin olur senin olmaz ayrıca kiloda veremezsin demişti acayip strese girdim bir yılda 35 kilo verdim spora başladım sonra bi öğrendim hamileyim hemde 3 aylik mekik falan çekiyordum bide. Tabi hamilelik sürecinde verdiğim kiloları hop geri aldım. Kısır döngü gibi bu kilo işi sanırım ömür boyu az yemeliyiz sofradan yarı aç kalkmaliyiz ben böyle çözdüm.
Daha zayıflamamı istemiyor zaten gördüğünde şişmandım 13 senedir öyleydim bu sene zayıfladım kendisi pek yorum yapmiyor ama memnundut benceŞimdi ne diyor iyi ki diyor mu? Kendiniz için en iyisini yaptınız ama eşiniz sizi her halinizle sevmiş ne güzel
Haklisizin benimde ailem kilo eğilimli bende öyleyim.Çünkü aslında kilo ile genetik miras arasında sıkı bir ilişki var.
Kilolu bir insanın çocuğunun da kilolu olmaya eğilimi vardır.
Istahli bir insanın çocuğu da yüksek ihtimalle iştahlıdır.
Benim boyum uzun değil. 48 kiloyum.
Çok kilolu olduğundan yakınan ablam da 54 filandır.
Annem de maksimum 60 tır.
Rahmetli anneannem uzun boylu zayıf bir kadındı. Adeta bir mankendi. Onun fiziğini boyunu alamadık lakin kilosundan nasiplendik. Bedenimiz kiloya yatkın değil. Ailede kilolu 1 insan evladı yok.
Ben tatlı yemem. Abur cuburun ne olduğuna dair bir fikrim yok.
Sofradan kalkarken kendime sorduğum soru :doydum mu" değildir. Çünkü doymuş olmak gerekmez zaten.
Kendime "aç mıyım " diye sorarım. Eger cok ac hissetmiyorsam yemek yemişimdir. Bitmiştir.
En son çocukken çikolata yemişimdir. Hiç sevmem. Annem de hiç sevmez.
Paketli abur cuburun yüzüne bakmam. Annem de bakmaz. Belki açlıktan ölürsem son çare olarak yerim.
Yani demem o ki... Nasıl ki boyumuzu atalarımızdan alıyoruz. Yeme içme alışkanlığımız da atalarımızdan miras bize.
Bu sebeple bir insan kiloya yatkınsa ekstra dikkat etmeli. Ben tatlı yiyebilince içten içe seviniyorum. Çünkü herkesin sevdiği bir şeyi sevmeyince misafirlikte ev sahibi ile papaz oluyorum.
Belki de dikkat etmek lazım demek bana kolay. Belki de iştahlı insanlar icin dikkat etmek çok zordur. Onu da bilemiyorum.
Ama bana öyle geliyor ki benim kilom olsa illaki dikkat ederim.
Boyum kısa olduğu için senelerdir topukli ayakkabi ile geziyorum. Karda kışta bile....
Biraz kesiyor biraz da yediklerini azaltırsan fazla zorlanmadan kilo verebilirsiniştah kesiyormu peki
Al bendende o kadar.Grıp oldum şu 15 gun gecmeyenden .Bi bıraktım sporu her tarafım bıngıl bıngıl.Bıktım artık .iyi aksamlar kk gerçekten artık isin içinden çıkamaz oldum aç kaldim diyet yaptim hunharca spor yaptım ama yok yok yok 3 kilo verdiysem sonrasi gelmedi yiyorum yedikten sonra çok ama çok pişman oluyorum buradaki zayıflama gruplarına katildim ama yinede olmadi zayiflayan insanlara hep imrenerek baktim herdefasinda biseye olacak diyorum ama bir yerden kopuyor tutamıyorum tüp mide ameliyati düşünüyorum ama esim ikna olmuyor ve artik bunaldim bu halimden hamile kalamiyorum hersey üstüste gelince yiyorum yanlis yaptigimi bile.bile sonunda pisman oluyorum keşke yemeseydim diyorum esim ben senin bu halinden memnunum diyor an ben kendi halimden memnun değilim agliyorum ve çıkar yol bulamıyorum derdimi ancak burada anlatabiliyorum .