COK MUTSUZUM BU HALDE

iyi aksamlar kk gerçekten artık isin içinden çıkamaz oldum aç kaldim diyet yaptim hunharca spor yaptım ama yok yok yok 3 kilo verdiysem sonrasi gelmedi yiyorum yedikten sonra çok ama çok pişman oluyorum buradaki zayıflama gruplarına katildim ama yinede olmadi zayiflayan insanlara hep imrenerek baktim herdefasinda biseye olacak diyorum ama bir yerden kopuyor tutamıyorum tüp mide ameliyati düşünüyorum ama esim ikna olmuyor ve artik bunaldim bu halimden hamile kalamiyorum hersey üstüste gelince yiyorum yanlis yaptigimi bile.bile sonunda pisman oluyorum keşke yemeseydim diyorum esim ben senin bu halinden memnunum diyor an ben kendi halimden memnun değilim agliyorum ve çıkar yol bulamıyorum derdimi ancak burada anlatabiliyorum .
Hiç kimse icin degil kendin icin zayıfla bu arada ameliyat olabilecek kadar kilolumusunz bilmiyorum ama cok zorlu riskli bi süreç malesef diyetisyenle deneyin derim

Kilo verme meditasyonu videolari var.
21 gün olumlama yapiyorsun.
Memnun kalanlar var
Ben 21 e tamamlayamadim, ama psikolojini güzelleştiriyor
Bunu da bir arastirin..

Eft tekniği ile kilo verme olarak geçiyormuş dediğim.
Mutlaka izle. Ben de basladim. İyi ki yazmissin. Sana yazilan yorumlar beni de etkiledi.

Bundan 3 sene once 95 kilo diyete baslayan diyet yaptikca diyen bozan,bozdukca daha cok uzulup yiyen,kiyafetlerde 46 bedenleri goren bi ben vardi.Asla yapabilecegime inanmiyordum.Hep gozum daha zayif insanlara gidiyordu.cizme giyemiyordum giydigimi yakistirmiyordum.Bi gun dedimki yeter artik.Hep kilolu gecti benim hikayem.ortaokulada bile nasil kiloluydum.Yemek yerken baskalarinin yaninda utaniyodum.Bir gun bir karar aldim.Her zamanki iki gunde 5 kilo verdileren ya da haftada 10 kilo verdiren diyet arastirmalari gibi degildi.Bu hayat benimdi ben iki tabak makarna bir paket kocaman cipsi kendim yiyen ardina tatli yiyebilecek potansiyele sahip biri olarak ilk amacim beyaz ekmegi kesmekti.Kepekli ekmege gectim ilk gun bu bir gecis evresiydi.Cunku ben ekmegi birakacaktim.Beyaz ekmegin yarisini yerken ben dilime dondum.Sabah haslanmis yumurta yemeye ya da omlet yapmaya basladim.Omletimi surekli cesitlendirdim.Ayak ustu yemek yemedim.Bir tabagim vardi maydonoz roka susledim.Oglen yemegim bir tabak yemekti.Ne varsa makarna pilav harici yedim.Oglen yemek yemezsem ölmezdim o yüzden çorba bile olsa o benim icin bir tabakti yaninda salata yedim.(salatayi sevmem seveni hic sevmezdim genelde koca kase zayiflar yerdi) Erken uyanmaktan nefret ediyordum erken uyanmaya basladim.Öğleden sonra 3 gibi 10 tane badem ayran ya da yogurtla ara ogun yapiyordum.Bademin yaninda yesil cay.Badem yoksa findik.Iki tane siyah gün kurusu.Aksam tek bir tabak yemek ve ekmek yok.Acliktan ölüyordüm.Şişmanlık ya da kabinde xxl ve üzeri kıyafetler için ağlamaktansa açlıktan ağlardım.Kalori programi yükledim programima bir tarti aldim ve her gün kilomu tartım.Tartıldığımda verdiğim 100 gr bile beni heyecanlandıyordu.Vazgecme sakin vazgecme! Su an hayalini bile kuramadigim 60 li kilolardayim.Ustune spor yaptim.Yanimda pasta yerlerken irademe sahip ciktim cay ictim ara ogun yedim.

yardmci olacak kimse yokmuuu
Beyaz ekmek yerine esmer ekmek yiyin. Beyaz ekmekten 10 dilimde yeseniz doymuyorsunuz. Esmer ekmekte bir dilimde hemen doyuyorum ben. Sabahları 2 tane haşlanmış yumurta yeşillik zeytin ve bir dilim esmer ekmekle geçirin. Ara öğün olarak; Meyve kurusu, zencefilli yoğurt, elma, tarçınlı süt vs ile geçirin. Öğlen yemeğinde ekmeksiz bir porsiyon güzelce yemeğinizi yiyin. Akşamda sadece bir kase çorba bir kase salata yiyin emin olun ayda 4 kilo civarı verirsiniz.
Ek tavsiye;
yemeklerden önce 2 bardak limonlu su için mideniz biraz dolsun😂😂😂😂
Uyumadan önce şekersiz türk kahvesi için
Şahsen ben bunların faydasını gördüm ki kolay kilo verebilen birisi değilim. Şu içsem yarayanlardanim. 😔

Bundan 3 sene once 95 kilo diyete baslayan diyet yaptikca diyen bozan,bozdukca daha cok uzulup yiyen,kiyafetlerde 46 bedenleri goren bi ben vardi.Asla yapabilecegime inanmiyordum.Hep gozum daha zayif insanlara gidiyordu.cizme giyemiyordum giydigimi yakistirmiyordum.Bi gun dedimki yeter artik.Hep kilolu gecti benim hikayem.ortaokulada bile nasil kiloluydum.Yemek yerken baskalarinin yaninda utaniyodum.Bir gun bir karar aldim.Her zamanki iki gunde 5 kilo verdileren ya da haftada 10 kilo verdiren diyet arastirmalari gibi degildi.Bu hayat benimdi ben iki tabak makarna bir paket kocaman cipsi kendim yiyen ardina tatli yiyebilecek potansiyele sahip biri olarak ilk amacim beyaz ekmegi kesmekti.Kepekli ekmege gectim ilk gun bu bir gecis evresiydi.Cunku ben ekmegi birakacaktim.Beyaz ekmegin yarisini yerken ben dilime dondum.Sabah haslanmis yumurta yemeye ya da omlet yapmaya basladim.Omletimi surekli cesitlendirdim.Ayak ustu yemek yemedim.Bir tabagim vardi maydonoz roka susledim.Oglen yemegim bir tabak yemekti.Ne varsa makarna pilav harici yedim.Oglen yemek yemezsem ölmezdim o yüzden çorba bile olsa o benim icin bir tabakti yaninda salata yedim.(salatayi sevmem seveni hic sevmezdim genelde koca kase zayiflar yerdi) Erken uyanmaktan nefret ediyordum erken uyanmaya basladim.Öğleden sonra 3 gibi 10 tane badem ayran ya da yogurtla ara ogun yapiyordum.Bademin yaninda yesil cay.Badem yoksa findik.Iki tane siyah gün kurusu.Aksam tek bir tabak yemek ve ekmek yok.Acliktan ölüyordüm.Şişmanlık ya da kabinde xxl ve üzeri kıyafetler için ağlamaktansa açlıktan ağlardım.Kalori programi yükledim programima bir tarti aldim ve her gün kilomu tartım.Tartıldığımda verdiğim 100 gr bile beni heyecanlandıyordu.Vazgecme sakin vazgecme! Su an hayalini bile kuramadigim 60 li kilolardayim.Ustune spor yaptim.Yanimda pasta yerlerken irademe sahip ciktim cay ictim ara ogun yedim.
Öğlen yemek yemezsem ölmezdim
Bu cok güzeldi .
Ayak üstü yemek yemek cok fena yaaa
Hizli hizli kocaman parcalar halinde cignemeden lop lop yutuyoruz

İlk isimiz su icmek olmali.
Ben ne zaman suyu biraksam kilo aliyorum. Bunun sebebi, su şişiriyor cok yemiyorum. Ama suyu 3 ltye yakin icersem.
Yemeklerden önce 2 sb su iç.
Bitki cayi, su, sicak su, limonlusu iştah kapatiyor

Etkili olacagini düsündügüm birsey var
Kafadan kilo verme olayini atip sadece sagligini düsünerek günlük yürüyüslere baslamak
Yediginie ilk basta dikkat bile etmene gerek yok, sen yürüdükce zaten yemelerin istemsiz azalacak
Sen zamanla enerjik oldukca yemek istemyeceksin, ya da seni kötü hissettiren yiyeceklerden uzak duracaksin
Zorla olmayacak bunlar hic, tabi belirli bir zaman icinde olacak bunla rhemen degil
Spor seni mutlu ettikce yemeye olan bagimliligin azalacak, yine istedigini yiyeceksin ama tika basa degil
Zaman icinde vucudun sikilasacak güvenin gelecek ve yediklerine daha da dikkat edeceksin
Ama diyet kafasiyla yapmayacaksin bunlari
Sadece adim atmaya basla ve beynini rahat birak
Tüm olumsuzluklari geride birakip yürü
Motivasyon isi ama ise yarar diye düsünüyorum
Istedigimi yiyorum ben bu sekilde fit kaliyorum

iyi aksamlar kk gerçekten artık isin içinden çıkamaz oldum aç kaldim diyet yaptim hunharca spor yaptım ama yok yok yok 3 kilo verdiysem sonrasi gelmedi yiyorum yedikten sonra çok ama çok pişman oluyorum buradaki zayıflama gruplarına katildim ama yinede olmadi zayiflayan insanlara hep imrenerek baktim herdefasinda biseye olacak diyorum ama bir yerden kopuyor tutamıyorum tüp mide ameliyati düşünüyorum ama esim ikna olmuyor ve artik bunaldim bu halimden hamile kalamiyorum hersey üstüste gelince yiyorum yanlis yaptigimi bile.bile sonunda pisman oluyorum keşke yemeseydim diyorum esim ben senin bu halinden memnunum diyor an ben kendi halimden memnun değilim agliyorum ve çıkar yol bulamıyorum derdimi ancak burada anlatabiliyorum .
Yaşınız çok genç bence de ameliyat olmayın. Diyetisyene gittiniz mi? Uzun süre kilo veremeyen bir arkadaşım diyestisyen yardımıyla çok hızlı kilo vermişti. Standart diyet listeleri herkese uymuyor. Onlar hangi yiyeceğe kesinlikle karşı koyamayacağınızı öğreniyorlar örneğin, listeye onun muadili bir besin koyuyorlar. Üstelik tok tutan bir listeydi.
Ağır yaşamlar belgeseline de rastlamışsınızdır mutlaka. Güzel başarı hikayeleri var onlara da göz atın

Ben de kilo almak için kırk takla atıyorum, olmuyor olmuyor olmuyor.

Konu sahibi bende 1.65 boylarındayım. 2018 eylülde 123 kiloyla başladım diyete. Şu an 104 105 arası gidip geliyorum. 2019 ocak ayında aşılamayla hamile kaldım, düşükle sonuçlandı. Hamile kaldığımda 113 kiloydum. Eylülde 107 kiloyla tüp bebek yaptırdım, tutmadı maalesef. Ocakta tekrar tüp bebek yaptırıcam. O zamana kadar en azından 96 97 kilo olsam diyorum. Bebek olayına kilonunda etkisi vardır illaki ama doğrudan etkilediğini sanmıyorum. İnsülin direncim var benimde. İlaç kullanıyorum. Tatlıya olan düşkünlüğümü o bile engellemiyor maalesef. Herbalife kullanıyorum. O da başlarda güzel kilo verdirsede sonra çok yavaşlatıyor. Tabi benim tembelliğimde söz konusu. Eşim 2 gün evde olsun akşam patlamış mısırlar, kestaneler, haftasonları aman bişey olmaz deyip gidilen mangallar.. Zaten bünyem öyle müsait ki kilo almaya. 1 haftada 1 kiloyu zor veriyorum. 1 gün azıcık kaçırsam ertesi gün 1.5 kilo almış oluyorum. Ama sözün özü ameliyatı hiç tavsiye etmiyorum. Kendim içinde çok düşündüm. Ama ameliyatta oldum bittiyle kurtulabileceğimiz bişey değil. Mesele gene az yemekten, boğazımızı tutmaktan geçiyor. Ameliyattan sonra eski haline dönen çok insan var. E madem kendimi tutucam, yemiycem, bıçak altına yatmadan, daha uzun sürede vermeye gayret ederim diyorum kendime hep. İnan yavaşta olsa oluyo bi şekilde. Bunu 104 kilo halimle söylüyorum. :olamaz:
Bu arada en büyük avuntumda tüp bebek sürecinden geçip kilo almamış üstüne 2-3 kilo vermiş olmam. Kullanılan onca hormon iğnesi mahvediyor çünkü insanı..

Kan şekerinize ve tiroitlerinize baktırın derim Spora rağmen kilo veremiyorsanız birşey engelliyor demektir.
Ben polikistikover hastasıyım. Normalde bu hastalık şeker direnciyle bağlantılı ve kilo vermede direnç göstertir. Bende olmasada çoğu hasta böyle ve bebek olmasıda güçleşiyor bu yüzden.

İstanbuldaysaniz diyetisyen olarak Melike Çetintaş i onerebilirim hem psikodiyet programında var, tavsiye ettigim ve memnun kalmayan kimse olmadı çevremde şuana kadar ameliyattan önce bir arastirin derim..

benim tek ihtihanim tatlı ile çikolata ile yoksa cips falan filan ekmek fazla aramiyorum bunlari

O zaman benim yaptığımı yapacaksın hurma yiyeceksin arkadaşım. Bende tatlı düşkünüyum. Hurmaya burun kivirirdim şimdi ara öğün saatim olsada hurma yesem diye düşünüyorum. Seviyorum artık baya işe yarıyor. Kilo verdinmi dersen henuz 6 kilo verdim. Çok yavaş ilerliyorum çünkü tam diyet yapamıyorum malesef

Unlu gıdalar ve şeker tuzdan uzak durun. Abur çubuklar yaglı gıdalar ve hazır gıdaları tüketmeyin hergün yeşil çay ve su için vereceğinize kendinizi inandırın karamaar olmayın. Kısa vadede çok kilo vermek hiç iyi değil faydalıda değil. Bence yaşam tarzınızı bu şekilde kurun. Sofradan aç kalkın birazda zaten çok doymak dinimizcede faydalı değil. Zayıfladıkca bebek sahibi olacaksınızdır. Fazla yaglar yumurtalıklarınızın da yaglanmasına neden olut o yüzden gebeliği zorlaştırır. Bence başarırsınız sporda yapıyorsunuz ne güzel

Dün akşam bir program izledim. Zayıf insanlar nasıl yedikleri halde kilo almıyorlar konulu. Hepsi de öğün atlıyor. Bir gün önce çok yediyse kahvaltıyı geçiştiriyor ya da öğle yemeğini akşama sarkıtıp akşam yemiyor. Uzmanlar bunu sağlıksız bulmadılar programda. Diyeti çıkarın hayatınızdan, diyet yapıyorum deyince bir süre sonra zıvanadan çıkılıyor.

İnsülin direncin ve troidlerine baktırdın mı hiç canım bunların bozukluğuda kilo vermeni önler. İradeli olucaksın bence yaparsın ne kadar hep diyetteyim desende her gün 1öğün kaçamak yaptığında diyetin bozulmuş olur. Ben kilo takıntısı olan insanım en son diyetisyene gittim hayatım diyet ve spor ama asla istediğim fizikte değilim dedim bana bir liste verdi ve ben onu uygularken farkettim ki önceden ben sadece diyet yaptığımı sanıyormuşum verdiği listeden çıkmadan uyguladım Artı hiç bir şey eklemeden yaptım ve cidden faydasını gördüm sende ben gibi sadece diyet yaptığını sanıyor olabilir misin ? Çünkü diyetteyken açlık vurduğunda eminim kaçamak yapıyorsundur ilk başta kilo vermeye takmayı bırak azimli ol hiç bişey yapamıyorsan kulaklığı tak her akşam dans et suyunu 4 5 litrenin altına düşürme ama ilk şu kanlarına bir baktırmalısın

Thin life diye bı çay var hanımlar o 45 günde 8-12 kilo arasında kilo verdiriyor ben bı ay kullandım 80den 70e indim ama tüp bebek tedavisinde hepsini geri aldım bu ara tekrar sipariş etmeyi düşünüyorum fiyatı 160 falan

Thin life diye bı çay var hanımlar o 45 günde 8-12 kilo arasında kilo verdiriyor ben bı ay kullandım 80den 70e indim ama tüp bebek tedavisinde hepsini geri aldım bu ara tekrar sipariş etmeyi düşünüyorum fiyatı 160 falan
Böyle çaylar kullanmayın lütfen.. Karaciğerinize, böbreklerinize yazık..
Günde 1-2 fincan yeşil çay iseniz ,3 lt su içseniz kafi..
3 beyazı bırakıp 1 saat yürürseniz 10 numara olur.

Back
X