Foto eklerseniz daha doğru yorum yaparızKemerliydi. Kemer gidince üst kısmı daha kalın kaldi. Helikopter pisti gibi sankiyanlardan hiç mi dokunmamış anlamadım ki fotoğraf ekleyebilirim
Atayım hemen. Her fotoda o kadar farklı ki seçmekte zorlandımFoto eklerseniz daha doğru yorum yaparız
Foto eklerseniz daha doğru yorum yaparız
Gayet güzel duruyor nesini beğenmediniz
Üsttekiler eski alttakiler yeni hali
Teşekkür ederim. Sevindim yorumunuza. Yandan çok beğeniyorum ama önden patates gibi geliyorGayet güzel duruyor nesini beğenmediniz
Gayet güzel bence çok kafanıza takmamaya çalışın.Zamanla ödemi de azalacaktır.Teşekkür ederim. Sevindim yorumunuza. Yandan çok beğeniyorum ama önden patates gibi geliyor
Ödem çok kaldığını sanmıyorum. 8 ayı geçtiGayet güzel bence çok kafanıza takmamaya çalışın.Zamanla ödemi de azalacaktır.
Güle güle kullanın.Doğal ve güzelÖdem çok kaldığını sanmıyorum. 8 ayı geçti
Burnunuz hem önden güzel hem yandan. Üstelik doğal böyle şeyleri kafaya takmayın hayat enerjinizi sömürmeyin gayet güzel yapmış doktor tebrikler. Eski burnum küçüktü böyle önden top gibiydi benim de ama septum deviasyonu olduğu için ve şiddetli kanama yaşadığım ameliyat oldum. Doktorumdan eski burnuma en yakın en doğal burnu istedim. Daha hicbisi belli değil burnum çok şiş ama sizin gibi bi değişim yaşamak isterdim doğrusu
Üsttekiler eski alttakiler yeni hali
Teşekkür ederimm yorumun yaptığınız içinBurnunuz hem önden güzel hem yandan. Üstelik doğal böyle şeyleri kafaya takmayın hayat enerjinizi sömürmeyin gayet güzel yapmış doktor tebrikler. Eski burnum küçüktü böyle önden top gibiydi benim de ama septum deviasyonu olduğu için ve şiddetli kanama yaşadığım ameliyat oldum. Doktorumdan eski burnuma en yakın en doğal burnu istedim. Daha hicbisi belli değil burnum çok şiş ama sizin gibi bi değişim yaşamak isterdim doğrusu
Soru bana sorulmamış ama 5. Ayda hala ödem kalmış olur 1 yıla kadar küçülme ve zarifleşme oluyorBurnunuz cok guzel olmus. Tam yuzunuze gore ideal. Hic kafaniza takmayin kalin filanda degl. Bende 5.ayimdayim sizce 5.ayda odem kalmis olurmu ya hala.sis.gibi hissediyorum.bende.. deneyimlisinz sormak.istedim
Ben cok begendim uzulme kalkikligi falan tam ne cok kalkik ne de dusuk
Bu da yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?