Çok mutsuzum, burnum ameliyat sonrası çok kalın

Ben_bety

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
156
27
98
29
Kemerliydi. Kemer gidince üst kısmı daha kalın kaldi. Helikopter pisti gibi sanki yanlardan hiç mi dokunmamış anlamadım ki fotoğraf ekleyebilirim

Çok ödem kalmamıştır 8 aya ama eskiden de önden çok ince değilmiş bana göre sıkıntılı bir durum yok. Biraz kaldırdığı için burun deliklerinin önden görünmesi biraz kısa ve geniş gösteriyor burnu.

Bebek gibi burun yapmış doktorunuz. Belki kalın deriden fazla deriden kaynaklıdır ama olabilecek en güzel şekli vermiş takmayın bence

Burnunuz hem önden güzel hem yandan. Üstelik doğal böyle şeyleri kafaya takmayın hayat enerjinizi sömürmeyin gayet güzel yapmış doktor tebrikler. Eski burnum küçüktü böyle önden top gibiydi benim de ama septum deviasyonu olduğu için ve şiddetli kanama yaşadığım ameliyat oldum. Doktorumdan eski burnuma en yakın en doğal burnu istedim. Daha hicbisi belli değil burnum çok şiş ama sizin gibi bi değişim yaşamak isterdim doğrusu

Teşekkür ederimm yorumun yaptığınız için umarım sonuçtan çok memnun kalırsınız

Burnunuz cok guzel olmus. Tam yuzunuze gore ideal. Hic kafaniza takmayin kalin filanda degl. Bende 5.ayimdayim sizce 5.ayda odem kalmis olurmu ya hala.sis.gibi hissediyorum.bende.. deneyimlisinz sormak.istedim

Burnunuz cok guzel olmus. Tam yuzunuze gore ideal. Hic kafaniza takmayin kalin filanda degl. Bende 5.ayimdayim sizce 5.ayda odem kalmis olurmu ya hala.sis.gibi hissediyorum.bende.. deneyimlisinz sormak.istedim
Soru bana sorulmamış ama 5. Ayda hala ödem kalmış olur 1 yıla kadar küçülme ve zarifleşme oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…