- Emoji Skoru
- 1.181
- Puanlar
- 63
Merhaba. Çok mutsuzum. Önceden de bu hâl gelirdi bana ama kısa sürer, geçerdi. Şimdi ortada bir sorun olmasa da mutsuzum,eskiden yapmaktan keyif aldığım şeyler artık keyif vermez oldu. Arkadaşlarımla birlikte olmak iyi gelirdi, şimdi birlikte olduğumuzda onların da modunu düşürdüğümü fark ediyorum. Tahammül seviyem çok düştü. (Belki de zamanında her şeye gerektiğinden fazla tahammül etmemden ve buna kendimi zorlamamdan böyle oldu, bilemiyorum.) Ağlamak istiyorum ama böyle içimi döke döke ağlayamıyorum. Ağlıyorum evet ama deşarj olmama yetecek kadar değil. Gerisi gelmiyor maalesef. O da araba kullanırken, yani yalnızken… Evde, işyerinde, birileri varken ağlamıyorum. Aslında beni mutsuz eden şeyi biliyorum. Ait olmadığım bir coğrafyanın 17 yıllık gelini ve aşk evliliği yaptığımı sandığım bir adamın karısıyım. Hayata ve hâlâ bu iğrenç dünyaya tutunmama sebep olan 2 dalım var, evlatlarım. Neden çekiyorsun derseniz anlatamam. Ona da tâkâtim yok,inanın. Psikolog desteği alsam da düzelemem gibi geliyor. Çünkü psikologa da susacağım. E biz napalım sana diyeceksiniz? Haklısınız. Bi yere,bi kişiye anlatmak, iç dökmek diyelim. Dua edin bana olur mu? Çok teşekkür ederim.