- Konu Sahibi isimsiz871
Bence trajıkomikKomik değil
Dünya başınıza yıkılmış ya
Diyarbakırda yaşayanlar insan değil mi orada çalışanlar atananları hiç düşünmeden yazmışsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence trajıkomikKomik değil
Tayinciyseniz bu durumlara alistirmalisiniz kendinizi biz de 2 yıldır şark dayiz bizim bulundugumuz yer küçük sartlar kısıtlı ama Diyarbakır gelişmiş büyük şehir hiç sıkıntı yapma o yönden alistigimiz ortamlardan kopup tekrar sil baştan başlıyoruz kolay değil tabi ki bulundugumuz şehirle Diyarbakır 1.30 saat 2 ayda 3 ayda gipi geliyoruz korktugunuz gibi biryer değil inanınDirekt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
8yillik evliyim 1 yasinda oglum var
doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
Çok hoş :)bir laf vardır dert pipi gibidir herkes en büyüğü kendinde sanır..
Belkide gerçekten tahini cikmistirTahin bir besin adidir. Esinizin tayini cikmis. Bu soru saka degilse Allah baska dert vermesin.
Direkt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
8yillik evliyim 1 yasinda oglum var
doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
İzleyip okuduklarimizda da kötü bir şey yok ki ben de Diyarbakır'a hiç gitmedim ama çok gelişmiş olduğunu hatta doğunun parisi dendiğini biliyorum mesela. İnsanlar Diyarbakır'a atanmak için can atıyor. Ki öyle olmasa bile dünya başına yıkılacak kadar ne olabilir acaba merak ettim doğrusu.Aa ben de ilerde evlenip diyarbakirdan istanbula tasinacagim icin uzuluyorum inanir misiniz? Sadece gelip bu kadar agladiginiz icin utanmanizi diliyorum burda yasayanlar adina. Keske herkes gelip gorse de her izledigimize her okudugumuza inanacak kadar sig kalmasak diyorum. Hayirlisi olsun hakkinizda :)