Merhaba herkese, bazi sebeplerle(mecburiyetten) evimi sattim korona ilk ciktigi dönemde.Elimde 170 bin tl kalmisti evden ve altin yaptim ve suan 200 bin ediyor.Yani ev almak icin ugrassam da malesef yari parasi bile etmiyor alamiyorum.700 bin den basliyor 2+1 daireler.Çok mutsuzum elimdeki iki kurus ta eriyip gidecek diye korkuyorum bir daha hic ev sahibi olamayacakmisim gibi geliyor.Arabam var satsam ev icin eklesem (200 bin eder galiba)bir daha araba da alamam bu piyasada.Suan oturdugum evden de hic memnun degilim cikmak istiyorum ama ne mumkun kiralar 3 bin den basliyor bu ev de eski harabe bir ev ailemden kalma.Yaptirsan olmuyor cunku ev benim degil boyle de es dost kimseyi davet edemiyorum heryer döküluyor.Ev alamiyorum burdan cikamiyorum ilanlara baktikca sinirim bozuluyor.Ilanlar cok acimasiz böyle fiyat mi olur biz ki esimle ort 12 bin tl kazaniyoruz ama ev alamiyoruz şu hale bak.Dertlesmek istedim.Okudugunuz icin tesekkurler.
Güncelleme:Şuan ev aramaktan da vazgectim, birkac yil daha alabilecegimi sanmiyorum, yüregimi tuketmemeye karar verdim.Rica edecegim konuya siyasi yorum yapmayalim bosuna birbirimizi yipratmayalim.
Güncelleme:Şuan ev aramaktan da vazgectim, birkac yil daha alabilecegimi sanmiyorum, yüregimi tuketmemeye karar verdim.Rica edecegim konuya siyasi yorum yapmayalim bosuna birbirimizi yipratmayalim.
Son düzenleme: