Çok mutsuzum galiba olmayacak bu iş :(

:KK200:
Yılın konusu olcak bu gidişle :KK53:
Şu yazdıklarımı bir okusa varya ay rezil olurum :KK57:
:KK68:
Eheh olmayacak şey değil. Bende eşimi görünce öyle heyecanlanmıştım tabiiki hiç hissettirmedim yıllar sonra o açılana kadar. Hatta iyice süründürene kadar:KK45:
O yüzden gülümsedim. Rabbim hayırlısı ise sizide kavuştursun:KK200:

senin bu konularına bayılıyorum kardişş
çok masumca :KK68:takibindeyim

bir sonraki konunu bdv'ye değil de çeyizlerime açarsın inşallah :KK28:

Evet bugün yine yemek yedik çok hoştum bu arada mini ( fazla abartı olmayan bir elbise ) giydim.
Yemekte nerelisin şunu biliyo musun falan filan yok ayağına mı çarptım gibi şeyler söyledi.
( Neyse bu kısmı geçelim ) :KK55: kız çocukları çok tatlı oluyo muş filan bebeklerden söz etti. O ortamda hiç kardeş lafı geçmedi.
Ben bir şey için bi yere gidicektim ben giderim yarın dedim bende gidiyorum bırakıyım seni dedi.
( Açtı müziği arabada bir yandan söylüyor bir yandan benle sohbet ediyor )
Arabanın içinde bi artistlik hareketler görmeniz lazım :KK59: Buray ın istersen şarkısı çalıyo bi yandan onu söylüyor. ( Etkilemeye mi çalışıyor anlamadım, ,zaten aşkından geberdim En Büyük KK)
O an yani yicektim bu sefer gerçekten :KK59:
Neyse sonra bu sakız istedi verdim sakızı eli elime değdi :KK45:
Sonra bu bana hemen emniyet Kemer'ini tak kardeş dedi. ( benim şalterler attı tabi :KK53: )
Sonra bıraktı beni ben giderim dedim işin bitince ara beni numaram var mı sende dedi. ( tabikiiii var ama yok dedim :KK45: )
Ben seni alırım gideriz dedi işlerimi hallettim. Arada bi bana bakıyo yandan. :KK200:
Sonra bu ben bi video izliyorum eğitimle ilgili dediki onu bir an önce bitir birlikte yapmamız gereken işler var gösteriyim sana ddi :KK51:)
Ben aynı bu moddayım :KK53:
Yanına gitmiyorum ya saatlerce eğitim videosu izliyorum sonuçta :KK76:
Neyse arada ağzından kaçıyor kardeş.
Ben anlamıyorum yani ben söylemiyorum abi artık o ise söylememeye başladı.
Çayıma şeker atıyorum diyo sende 3 beyazdan kaçınmıyorsun güldü filan :KK48:
Şimdiki taktiğim ablalarım ve kardeşlerim kaçmak. Artık kaçış planlarımı gerçekleştiriyorum.
Salak olan anlar yani ona vurulduğumu. :KK11:
Durumlar bu yorumlarınız ?

Sonra şeyi sordu burada varmı kız arkadaşın dedi burda tek bayan olmak zor filan falan dedi bende bir tane var ama sık görüşemiyoruz dedim.
( Detay filan sordu işte )

Bence benden hoşlanmıyor bu :KK17:
Ya bakın Cidde'n hoş biriyim yani bir yerden geçerken kafalar döner filan o derece yani neyimi beğenmedi bilmiyorum sonuçta 2 haftadır buradayım ama offff:KK1:
Ben onu çok seviyorum.

Hepinize günaydıııın.
Konumu bilen bilir yinede bir fragman geçeyim.
Yeni atandım. Çalıştığım yer büyük bir ortam.
Neyse detaya gelirsek 24 yaşında bekar alımlı güzel bir bayanım. ( Detay bilin diye yazdım ) :KK45:
Şimdi ben birisine aşık oldum. Daha doğrusu oda bekar ve 28 yaşında.
Ben acaip aşık oldum ama.
İlk anlattığım durumdan sonra değişik şeyler oldu :KK53:
Yemeğe gittik orada bir arkadaşı sende evlen valla çok güzel dedi benim aşık olduğum şahsiyet ise o kadar düğünlere gidiyorum bir tane bulamadım dedi.
Yani sevgilisi yoooook :KK36:
Dün yanına gittim bir şey sormak için oturdum yanına o kadar uzattı ki odada baş başaydık.
Yani kısa bir konu ama anlata anlata bitiremedi..
Zaten utanıyorum :-)
Sonra sandalyesini yanıma yanaştırdı bilgisayarda bişe anlatıyor du. ( bacağı bacağıma değdi ) :KK23:
Ya kalbim küt küt atıyor gözlerine bakamıyorum zaten o an yicektim yani :KK17:
Ben çok hoşlanıyorum yani kimseyi değil onu istiyorum..:KK37:
Bu sabah günaydın dedim bana günaydın kardiiş derken normalde kardeşim der çevirdi. ( Ağız alışkanlığı galiba ) ama ağzı mı takıldı yani demesin bana öyleeeee...
Hiyerarşi yapıdan dolayı ben abi o kardeş diyor.
Benim üstüm.
Mesela dün yan yanayken dememeye çalıştı.
Yanımda espriler yapıyor, bir mutlu oluyorum ki :KK69:
Bir de dün baş başkayken yutkundu böyle genelde heyecanlanılırken yutkunulmaz mı iç çekme gibi bişiydi :KK73:Allahım ölcem ya.. Kokusu bakışı hepsi benim
olsun lütfen..:KK74:
Ama umutsuz oluyorum yani bir anda olsun diye belkide..
Dua edin ablalarım ve kardeşlerim. :KK31:

Simdi bu konunu da okudum. Ahhhh ahhhh ne güzel hisler bunlaaar, INSALLAH muradina erersin, ne güzel yaaa :KK68:

Ben diger konunuzada olumlu yorum yazmistim ama bu konunuzu okuyunca olumlu olmasini cok istiyorum :)

Hem daha iki haftadir tanisiyormusunuz, bence iyice emin olmak istiyor. Hem sizin hisslerinizden hemde sizin hayatinizda birinin olup olmadigindan.
Erkekler red edilmekten nefret ederlermis.

Back
X