Çocuk Hastalıkları çok mutsuzum içimde bir yangın öldürüyor beni

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
ben buraya sürekli yazıyorum inanın sizlerle konuştuğum zaman mutlu oluyorum.eşimin desteği bile yeterli olmuyor.kızlar aranızda hiç bebeği ameliyat olan varmı.benim bebeğim 2 yaşında bu hafta bel emarı çekilecek ve illaki anestezi uygulanacak çoooooooookkkk korkuyorum bebeğime bişey olmasın ayrıca nisan mayıs gibi yumurtalığından vede boynunda brankial fistülü var onun içinde ameliyat olacak o kadar cok korkuyorum ki anlatamam ya bebeğime bişey olursa sorusu öldürüyor beni ben onu çok seviyorum ona baktıkca ben ağlıyorum dayanamıyorum belki çok abarttım ama o benim yavrummm

Çok geçmiş olsun kuzucuga
Hiç korkmayın iyi düşünün iyi olsun ameliyat onun sağlıklı olması gerekiyor
Öyle düşünün.
Sizi çok iyi anlıyorum parmağı acisa bizim içimiz yanıyor
Rabbim evlatlarimiza uzun ömürler versin

canım neden abartasınki?
ufacık bi aşı oluyorlar,ozaman bile nasıl gözümüzden
yaşlar akıyor canı yandı diye
canım tek düzelsin,iyi olsunda ameliyat olsun.
inşallah ameliyatıda çok güzel geçer.
inşallah bugünleride atlatırsınız.
içini ferah tut

günaydın arkadaşlar cnm yeni okudum.çok çok geçmiş olsun cnm benim kesinlikle seni anne olduğumuz için çok ii anlarız RABBİM KUZUlarımızı hep ama hep korusun her yerde her zaman. cnm benim benim her zaman bi lafım vardır lütfen bol bol dua edin ben inanıyorum cnm lütfen ALLAH IN izniyle herşey yolunda gidecek sağ salim herşeyi atlatacaksınız...

mersindemi yaptıracaksınız ameliyatını? içinizi ferah tutun siz sakin olunki bebişinizde sakin olsun..gerçi söylemesi kolay.. allah yardımcınız olsun daha ne kötü ameliyatlar hastalıklar var cok sıkmayın kendinizi buna şükür tedavi olacak deyin hep olurmu..çook geçmiş olsun şimdiden.. hiç abartıyo olurmusun bizde anneyiz bizlerde sürekli ya bebişimize bişey olursa korkusuyla yaşıyoruz..allah esirgesin bebişlerimizi...

Hiç de abartmıyorsun.Düşüp canı acıyınca benim içim acıyor senin nasıl için acımasın.Artık tıp o kadar ilerledi ki anesteziden korkma.Yenidoğan minicik bebekler ne ameliyatlar oluyolar.Hepsi onun iyiliği için sonuçta.içini ferah tut.Sonuçlarının iyi olacağını tedavi olacağını düşün olumlu düşün olumlu olsun.Çok geçmiş olsun.İnşallah çook kolay ve rahat geçer ameliyatları.

içinizi ferah tutun.. hiç bişey olmaz inşallah.. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin.. bugünlerde gelip geçicek yeterki çocuğunuz iyi olsun varsın ameliyat olsun .. bisürü çocuk nasıl oluyor.. Allah çözümsüz dert vermesin inşallah..

İyi doktor arıyordunuz ne oldu nerede yaptıracaksınız ameliyatını?
Üzülmeyin diyeceğim ama elde değil biliyorum.oğlum daha 9aylıkken genel anesteziyle sünnet olmuştu kucağımdan alıp ameliyathaneye götürdüklerinde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.allah yardımcınız olsun,diliyorum herşey mükemmel gider de hemen iyileşir bebeğiniz

gecmis olsun canim simdiden.. insallah carcabuk atlatirsiniz saglikla.. benimde cocuklarim soz konusu oldu mu burnumun diregi sizlar.. ciddi ciddi burnumdan hissederim bu aciyi.. bol bol dua edin, allah'a tevekkul edin.. hepimizin tek sahibi o..

cok gecmıs olsun canım anne olmak onlar ah dedıklerınde annelerın gozunden akan yas demek uzulmazmısın senı cok ıyı anlıyorum allahın ıznı ıle hıc bır sey olmadan atlatırsnız buara durmunu yaz yıne merak ederım dualrım senınle burdakı tum annelerın kalbı senınle atıyor allaha emanet ol canım

ben buraya sürekli yazıyorum inanın sizlerle konuştuğum zaman mutlu oluyorum.eşimin desteği bile yeterli olmuyor.kızlar aranızda hiç bebeği ameliyat olan varmı.benim bebeğim 2 yaşında bu hafta bel emarı çekilecek ve illaki anestezi uygulanacak çoooooooookkkk korkuyorum bebeğime bişey olmasın ayrıca nisan mayıs gibi yumurtalığından vede boynunda brankial fistülü var onun içinde ameliyat olacak o kadar cok korkuyorum ki anlatamam ya bebeğime bişey olursa sorusu öldürüyor beni ben onu çok seviyorum ona baktıkca ben ağlıyorum dayanamıyorum belki çok abarttım ama o benim yavrummm

abartmıyorsunuz haklısınız tabi,ana yüreği dayanmıyor işte,yavrumuzun çekeceği acıyı biz çekelim istiyoruz,allah yavrularımıza uzun ömürler versin :nazar: acil şifalar diliyorum,umarım bir an önce iyi olur yavrunuz..

İşte bunun adı annelik.Çooook geçmiş olsun.Kendi kendine hep "bu günler de geçecek " de.(Ben öyle yapıyorum .İçim çok rahatlıyor.)Dualarımız sizinle.

bebeğim ameliyat olmadı ya sürekli burnu tıkanıyo üşütüyo mayıs gibi düşünüyorum havalar biraz daha sıcaklasın diye düşündüm.bide hastane ve doktor da kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum yaptırsaydım allahın izniyle çok tedirginim

canım bir anne olarak endişelerini korkularını gayet iyi anlıyorum... anladığım kadarıyla yavrunuzun sağlığı ve geleceği için bu ameliyatı olması gerekli...Allah yardımcınız olsun...Allah şafi ismiyle şifasını versin... buradan iyi haberlerini de alırız inşaallah...

seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda 1,5 yaşında testis amel.geçirmişti aynı sıkıntıları yaşamıştım hele o ame.haneden çıkışı mahv etmişti.malesef yanlış dr başarısız operasyon 2.kez riskli deliler ama gene 2 yaş oldu şuan 6 yaşında hiçbir sorun yok diğer oğlumda aynı amel.1,5 olacak ama artık rahatım en azından iğlkte tecrübe ettim ya Allah büyüktür korkma dr iy seç

inş rabbim acil şif verir dediğin oprasyonu arkladaşın cocugu geçirdi zannedersem problem yok

çok geçmiş olsun yavrucuga....

inanın destekleriniz beni o kadar mutlu ediyor ki...hepinize çok teşekkür ederim.korksamda bu ameliyat illaki olacak dua etmekten başka çarem yok.sizinde böyle bebeklerinizin ameliyat olduklarını duyunca kendimi daha iyi hissediyorum.çünkü bi tek benim bebeğimin olmadığı düşüncesi tatmin ediyor beni hepinizden allah razı olsun

Back
X