- Konu Sahibi zehra11111
-
Kilo veremiyorum diye bisey yok , Yeter ki sen iste basarirsin , ayrica sevgilinize uyuz oldum..
kilonuzu bu sekilde dile getirmesi , hic ama hic hos degil..
ben olsam oyle sevgilinin yuzune bakmazdim o laftan sonra
Seven insanin gozu boyle detaylara takilmaz ..
Umarim kilo verme surecinde basarili.olursun ..
unutma insanin istedikten sonra yapamayacagi seyy yoktur..
zehra bugün kilo vermek için ne yaptın?
ben bugünden itibaren abur cuburu kestim ve 2 bardak yeşil çay içtim. Hadi bakalım madem bir yola çıktık birazcık moral vereyim sana. Christina Aguilera'nın şişman haline sonra da zayıflamış haline bak. Eskiden o kadar zayıftı ki bu kadın hiç kilo alamaz derdim sonra bir şişti ki... bu defa da o kilolar asla gitmez diye düşündüm :) ama 22 kilo verip yine fıstık gibi oldu kadın.
daha genciz metabolizmamız hızlı. eğer kafamıza koyup birazcık spor yaparsak bizde fıstık gibi oluruz :)
benim 9 kilo vermem lazım aramıza katılmanız bizi mutlu eder kızlar bu aradaya bu kocalar gerçekten çok acımasız ben evli değilim ama etrafımda görüyorum hep aynı muhabbet neden şişmansın çok yiyosun anasını satayım sanki kendileri mükemmel sanırım onlarda evlerindeki eşlerinin bakımlı olmasını istiyor bayanlar kim istemez kocasına güzel görünmek buraya hergün akşam ne yediğimizi yazalım Birbirimizi motive etmiş oluruz hemde destekleriz mesela be tartıldım 74 kiloyum maşallahım var 65 hedefim ve bu aldığım kiloyu 1 haftada veremem martın 8inde tartılcam kendime söz verdim 65 olcam o gün bakalım görcez akşam yemeyin 6dan sonra ben öle yapıyorum midem küçüldü sanırım alıştım artık tok hissediyorum kendimi
bende 7 kilo vericem gerçi ben arkadşmla birlkte başladm sporla diyete ama boyle zayıflayanları görünce hemen aralarına katılasım gelıyo böyle herkesle birlikte kilo veresim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?