çok mutsuzum kilom yüzünden

zehra11111

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
42
2
6
35
Bilecik
1 senede 10 kilo civaı aldım kıyafetlerim olmuyo zaten bide üstüne sevgilim demez m aşkım dağa nerene kilo alcan zayıfla artık diye omorelimi dağada bi bozdu öküzzzz.Çok denedim kilo vermek için olmadı kime ben artık diyete başlıcam desem bana sen zayıflamıyosun dagada kilo alıyosun dyorr bıktım valla giydiğimde yakışmyo tabi ben habire gırtlak gece yatarken yersem olacığı buydu çooookkkkk karalıyım kızlar kilo vercem artık boyum 170 kilom 74 ben 65 kilo olcam ahamda buraya yazıyorum fotoğraflarımıda çekip paylaşcm burdan göstercem o manita bozuntusunaa

Bende seninle aynı durumdayım, durmadan kilo alıyorum ve hep bir gün vereceğim diyorum. Hep kararlılıkla başlıyorum ama erkek arkadaşım bana çikolatalar bisküviler taşıdıkça doğum günleri falan oldukça bir türlü devamını getiremiyorum. Umarım birbirimize destek oluruz.
Yeni tanıştığım bir bayan geçtiğimiz sene 40 kilo verdiğini söyledi ve şimdi harika görünüyor. Sadece biraz daha sağlıklı beslenip hayatımıza sporu da katmamız gerekiyor. olumlu düşünelim kararlı olalım ve erkek arkadaşlarımıza derslerini verelim

Kilo veremiyorum diye bisey yok , Yeter ki sen iste basarirsin , ayrica sevgilinize uyuz oldum..
kilonuzu bu sekilde dile getirmesi , hic ama hic hos degil..
ben olsam oyle sevgilinin yuzune bakmazdim o laftan sonra
Seven insanin gozu boyle detaylara takilmaz ..

Umarim kilo verme surecinde basarili.olursun ..
unutma insanin istedikten sonra yapamayacagi seyy yoktur..

tşkkr ederim vercm bu kilolrı kesinlikle:)

zehra bugün kilo vermek için ne yaptın?

ben bugünden itibaren abur cuburu kestim ve 2 bardak yeşil çay içtim. Hadi bakalım madem bir yola çıktık birazcık moral vereyim sana. Christina Aguilera'nın şişman haline sonra da zayıflamış haline bak. Eskiden o kadar zayıftı ki bu kadın hiç kilo alamaz derdim sonra bir şişti ki... bu defa da o kilolar asla gitmez diye düşündüm :) ama 22 kilo verip yine fıstık gibi oldu kadın.

daha genciz metabolizmamız hızlı. eğer kafamıza koyup birazcık spor yaparsak bizde fıstık gibi oluruz :)

4 sinitzel 1 poğça yedim gün boyu en son 5de yedim acıkınca su içiyorumm şu resme bak ohaaaataş bebekkkkk olmuş bu kızım:26:

sabah beyaz peynir ve domatesle çok güzel bir sandviç hazırladım
öğlen de fena değildi bulgur pilavı falan ama akşamüzeri biraz kurabiye yedim
ben de su içiyorum sürekli bir de yeşil çay içiyorum 1 haftada bayağı ödem attım
yılmak yok yola devam

170 boyundaki bu hanım kızımızda 6dan sonra bişey yemeyerek ve glisemik indexi düşük besinlerle beslenerek
100 kilodan 67 kiloya düşmüş 2013 yılında. 2014te bizim yılımız olsun :))

ben sabah çay içtim bir şey yiyemedim canım midem küçüldü galiba akşam patates 2 dilim ekmek ve 2 tane küçük kurabiye yedim okadar ve en az 1 lt su içmişimdir.Senin kaç kilo fazlan var? bnde akşam en geç 7ye kadar yiyorum sonra kahve içtim 12de zayıflatıyormuş kahve arkadaşımın ablası içiyomuş devamlı midesi küçülmüş tok tutuyormuş

merhaba bayanlar ben 2012de büyük bir azimle 12 kilo veren ammavelakin 2013 yılında ışık hızıyla verdiği kiloları geri almış birisiyim kendimi kötü hissediyorum haliyle tabii bunda eşimin kilom yüzünden hakarete varan tenkitlerinin payı da var.ama irdeme ne oldu bilmiyorum ... bence bana kilo aldıran çayı çok sevmem ama yanında aburcuburla ...sanki bağımlı gibiyim her akşam çay içiyorum yanında mutlaka birşeyler oluyor.şu anda kaç kiloyum bilmiyorum tartılınca söylerim ama karar verdim zayıflamaya da beyinde bitirebilirmiyim onu zaman gösterecek

merhaba bayanlar ben 2012de büyük bir azimle 12 kilo veren ammavelakin 2013 yılında ışık hızıyla verdiği kiloları geri almış birisiyim kendimi kötü hissediyorum haliyle tabii bunda eşimin kilom yüzünden hakarete varan tenkitlerinin payı da var.ama irdeme ne oldu bilmiyorum ... bence bana kilo aldıran çayı çok sevmem ama yanında aburcuburla ...sanki bağımlı gibiyim her akşam çay içiyorum yanında mutlaka birşeyler oluyor.şu anda kaç kiloyum bilmiyorum tartılınca söylerim ama karar verdim zayıflamaya da beyinde bitirebilirmiyim onu zaman gösterecek

benim 9 kilo vermem lazım aramıza katılmanız bizi mutlu eder kızlar bu arada ya bu kocalar gerçekten çok acımasız ben evli değilim ama etrafımda görüyorum hep aynı muhabbet neden şişmansın çok yiyosun anasını satayım sanki kendileri mükemmelsanırım onlarda evlerindeki eşlerinin bakımlı olmasını istiyor bayanlar kim istemez kocasına güzel görünmek buraya hergün akşam ne yediğimizi yazalım Birbirimizi motive etmiş oluruz hemde destekleriz mesela be tartıldım 74 kiloyum maşallahım var 65 hedefim ve bu aldığım kiloyu 1 haftada veremem martın 8inde tartılcam kendime söz verdim 65 olcam o gün bakalım görcez akşam yemeyin 6dan sonra ben öle yapıyorum midem küçüldü sanırım alıştım artık tok hissediyorum kendimi

sabah kahvaltıda canım bişi istemedi 2 bardak az şekerli çay içtim çarşıya gittim orda yarım ekmeği götürdüm baya açıkmaşım fazlaya kaçtı ama akşama dengeliyorum kendimi 6da 1 tabak çorba yedim sadece okadar gün boyu bunları yedim kızlar siz naptınız haa bu ardad bolca su içiyorum

bende 7 kilo vericem gerçi ben arkadşmla birlkte başladm sporla diyete ama boyle zayıflayanları görünce hemen aralarına katılasım gelıyo böyle herkesle birlikte kilo veresim var

Bence en büyük motivasyon şu değişim fotoğrafları, insan ben bunun kadar yokum zaten benim vermem daha kolay bende bu zayıf haline dönebilirim diye düşününce oluyor

christina aguilera nin fotosuna baktiktan sonra kimse birseyler yemek istemez heralde.fotografini buzdolabina yapistirmak lazim. deniz seki de zayiflamis. o da benim gibi bir verip bir aliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…