Merhaba arkadaşlar, lütfen iyi kötü bana bir şeyler yazın. Gerçekten biriyle dertleşmeye ihtiyacım var özellikle tavsiyeye.. Benim 4 senelik bir ilişkim var son 1 senedir sevgilim çok ilgisizleşti. Defalarca kez konuştum bu yüzden çok kavga ettik ama hiçbir şey düzelmedi. Kavga ettikçe konuştukça daha çok geri tepti. Eskiden böyle değildi bana çok az vakit ayırıyor. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Mesela bana boş zamanında hiç vakit ayırmaz hep arkadaşlarıyla oyun oynamak ister. İlgisizliğinden şikayet edince tüm zamanımı istiyorsun abartıyorsun vs der. Bana da bir şeyler ugraşırken yazar sadece. İşte yemek yerken gibi. Çok üzülüyorum eskiden günde 10 kere arayan her gün beni görmek isteyen adam gitti yerine bir başkası geldi. Bir başkası yok diye düşünüyorum şuan için ama bana ilgisini kaybettiğini düşünüyorum. Ben zamanımın çoğunu ona ayırırım acaba bu yüzden mi uzaklaştı benden hayatımın merkezi yaptığım için mi bilmiyorum. Ayrılmakta bana zor geliyor kendimi bir başkasıyla hayal bile edemiyorum. Ne yapıcağımı nasıl davranıcağımı şaşırdım. 2 gündür biraz kendimi geri çektim. Çok sık yazıp aramıyorum. Bir süre ortadan kayboldum hatta 3 4 saat telefona bakmadım beni merak etmiş 2 kez aramış yazmış vs. ama sürekli dengesizleşiyor. Bir merak ediyor bir soğuk konuşuyor. Kendimi geri çekmekte çok işe yaramıyor gibi bir ara aklına düşüp merak ediyor beni sonra benden cevap alınca eski haline geri dönüyor. İnanın üzüntüden kendimi çok yıprattım. Kendimi geri çekince ya tamamen biterse diye korkuyorum. Başka birinden hoşlanmaya başlarsa iyice koparsak hep bunları düşünüyorum. 3 senemiz o kadar güzeldi ki gözümün içine bakardı ne yapsam bu ilgisizliğine bi çare bulurum ayrılmak dışında şimdiden cevaplar için teşekkür ederim