Çok mutsuzum, motivasyonumu kaybettim, ölmek istiyorum

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
98
Merhaba arkadaşlar. Çok içim daralıyor. Sınava az kaldı. Motivasyonum çok düştu. Yapamicakmis gibi hissediyorum. Tek sınavı değil hayatta hiçbir şeyi yapamicam gibi hissediyorum is bulamicam diye korkuyorum aileme mahçup olucam diye. Ayrıca çok yalnızım nerdeyse hiç dost diyebilicegim biri yok. Üni bitti 2 tane arkadaşım var adamakıllı konuştuğum onlarda başka şehirde. Bulunduğum şehirde hiç arkadaşım yok. Ünideki arkadaşlar kendi aralarında konusuyorlarmis ben hep olayları sonradan öğreniyorum bi arkadas 3 ay önce sozlenmis ama bi başka arkadasin dugununde karsilastigimizda öğreniyorum diğerleri de demiyorlar. Ailem iyiler bana karşı. Bi kötülükleri yok ama biraz sert ve uzaklar. Muhabbetimiz yok. Bugün iş görüşmesine cagjrdlar güya ders çalışıcam zamanım gitmesin diye gitmedim. Ama hiç de calisamadim sürekli tel le uğraşıyorum zamanim oluyor sınava 2 hafta kaldı ama ben daha hedefim olan net e ulaşamadım yaklaştim 5 net falan ama hiç 90 net yapamadim. Sürekli bi kaygı durumum var is bulamicam evlenemicem diye korkuyorum sanki hayat bundan ibaret gibi diceksiniz biliyorum ama. Öyleymjs gibi kafama takıyorum sürekli. Bi erkek arkadaşım var o da şehir dışında haftada 1 gorusebiliyoruz. O da sürekli yakinlasma istiyor sanki benimle onun içinmış gibi. Ama bazen de romantik. Bilmiyorum tam sevgisini hissedemiyorum. Geçmişte yasadiklarim yüzünden erkeklere karşı aşırı guvensizligim var ve bu yüzden ona karşı yogun duygu hissedemiyorum. O da guvensizligimi onaylarcasina her hafta yakınlaşma istiyo. Yok diyorum trip atıyor. Genel anlamda bunların tümünden dolayi mutsuzum. Doktora mi gitsem diye düşünmüyor değilim. Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Okuyanlar teşekkür ediyorum

Kpss kursuna gidiyorum zaten ama ne biliyim insanlarla iletisimim hiç Bİ zaman iyi olmadı. Zaten liseye başladığımda insanlarla konuşmaya başladım ondan önceki eğitim hayatimda hep sessizdim şu anda da sessizim genelde. 2 3 kişi oldugumuzda konuşurum. Ama 5 6 olunca imkansız sürekli dinleyen durumdayim

Boşluktan canın sıkılıyo senin. Bence hem iş anlamında çalış, hemde boş kalan vakitlerinde derslerini sıkıltırmaya çalış.
Sıkılmaya vaktin bile kalmaz.

Bende defalarca denememe ragmen atanamadım..Üzüldüm evet ama dünyanın sonu diil.Ozel sektörde de iş bulursun.Yeterki niyetin olsun çalışmak icin..Sosyal fobin olabilir bir terapiste gitme imkanın varsa git derim ben.Rahatlamani sağlayabilir..Hayatta umutsuz olunca bisiler dahada kötüye gidio sanki..Umudumuzu kaybetmeyin.Önünüzde açılmayı bekleyen kimbilir ne kapılar vardır:anneadayı:

Beni yazmışsin.ölüyorum kaygıdan deneme yapıyorum moralim bozuluyor bırakıyorum sonumu göremiyorum birde bende var bir çocuk ev is üstüne birde part time çalışıyorum İyi mi?

Merhaba arkadaşlar. Çok içim daralıyor. Sınava az kaldı. Motivasyonum çok düştu. Yapamicakmis gibi hissediyorum. Tek sınavı değil hayatta hiçbir şeyi yapamicam gibi hissediyorum is bulamicam diye korkuyorum aileme mahçup olucam diye. Ayrıca çok yalnızım nerdeyse hiç dost diyebilicegim biri yok. Üni bitti 2 tane arkadaşım var adamakıllı konuştuğum onlarda başka şehirde. Bulunduğum şehirde hiç arkadaşım yok. Ünideki arkadaşlar kendi aralarında konusuyorlarmis ben hep olayları sonradan öğreniyorum bi arkadas 3 ay önce sozlenmis ama bi başka arkadasin dugununde karsilastigimizda öğreniyorum diğerleri de demiyorlar. Ailem iyiler bana karşı. Bi kötülükleri yok ama biraz sert ve uzaklar. Muhabbetimiz yok. Bugün iş görüşmesine cagjrdlar güya ders çalışıcam zamanım gitmesin diye gitmedim. Ama hiç de calisamadim sürekli tel le uğraşıyorum zamanim oluyor sınava 2 hafta kaldı ama ben daha hedefim olan net e ulaşamadım yaklaştim 5 net falan ama hiç 90 net yapamadim. Sürekli bi kaygı durumum var is bulamicam evlenemicem diye korkuyorum sanki hayat bundan ibaret gibi diceksiniz biliyorum ama. Öyleymjs gibi kafama takıyorum sürekli. Bi erkek arkadaşım var o da şehir dışında haftada 1 gorusebiliyoruz. O da sürekli yakinlasma istiyor sanki benimle onun içinmış gibi. Ama bazen de romantik. Bilmiyorum tam sevgisini hissedemiyorum. Geçmişte yasadiklarim yüzünden erkeklere karşı aşırı guvensizligim var ve bu yüzden ona karşı yogun duygu hissedemiyorum. O da guvensizligimi onaylarcasina her hafta yakınlaşma istiyo. Yok diyorum trip atıyor. Genel anlamda bunların tümünden dolayi mutsuzum. Doktora mi gitsem diye düşünmüyor değilim. Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Okuyanlar teşekkür ediyorum
Ölmeyi isteyecek kadar büyük dertlerimi bunlar sence??eğer bu soruya "evet"cevabı vereceksen verdiğin "evet"cevabı için ölmeyi iste...:skandal:

yakınlaşma derken ilişkiye girmek mi istiyo?

Hayatının baharındasın daha. Her şey oturur yerine. Erkek arkadaşın hormonlarından dolayı yakınlaşmak istiyordur ama sevgisini hissedemiyorum dediğin için onu sürdürmenin bir anlamı yok sanki. Diğer konular basit, çözülür. İş hayatına girince hayatın komple değişir. Yalnız, özgüvenini arttırman gerek bence. Ya ufak çapta bir yardım al, ya da kendin araştır ve onu yükselt..

Normal bir dönem sınav stresin var haliyle.Çoğu insan geçti bu yollardan ama böyle motivasyonunu kaybedersen olmaz ki.Sakin sakin ders çalışmalısın.Kafana ekstra şeyler takmamaya çalış.Herşeyi bir anda halledemezsin problemleri sırayla çözmelisin.Önce şu kpss yi bir bitir bakalım.Kendi kendine kpss ye kadar diğer tüm kaygılarımla vedalaşıyorum kpss den sonra hepsiyle ilgileneceğim ama şu an sadece tek hedefim var de.Kafanda bitir işine bak.Sınavdan sonra istediğini düşünürsün.Çözersin problemlerini.Ben de yaşadım kpss olayını stresli bir sınav ama olmazsa ölürüm gibi çocukça şeyler düşünmenin alemi yok olmazsa da olmaz.Anı yaşa ve o an ne yapman gerekiyorsa ona konsantre ol kafanı karıştırma boş yere.O erkek arkadaşına da söyle zaten sınav arifesi kafamı oyalama benim yakınlaşmayıver de En Büyük KK

Kaygıların çok normal ama bunların gerçekleşmemesi senin ellerinde. Önce kötüyü gör sonra üzül, olmadan üzülme sınav durumları için. Elinden geleni yap ve ben elimden geleni yaptım diye dua edip Allah'a bırak.

Back
X