• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum ne olur bana yardım edin hep sorun

Gulumse21

Sevdan hep tutkudur .
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
296
2
296
37
Ankara
başka msnden nişanlımı (ufuğu) ekledim sona otorumu açtım benimkinide o yabancı msndeyide.ufukta açık tabi slm dedim .sordum aşkım kim yazıyo die kuzenim dedi hemşire olan varya dedi yalana bak gözüme baka baka yalan söledi.sonra nese ben aşkım yatıyom dedim kapattım msnemi oda çevirim dışıı yapıp kızla konuşmaya devam etti .aradım aşkım ben yatağa girdim dedim bende yataktayım dedi ama yalan bilgisayar başında kıza yazıyodu (yane bilmediği bana) .elim ayağım titredi bana yalan sölüyo uyuyom diyoo ama uyumuyo yalan ya .ikimizin resmiin değiştirdi kendi resmini koydu sonra.yaa inanabiliyonmu ben nası güveniyim ona.ben nası inanyım.ben dedimki kapatırkende ben gülşenin arkadaşıyım ona hepsini yolıcam kaydettim.sabah arardı anlatıyo içim içimi yedi dio dedimki saatlerce konuş ne halt edersen et ama bana yalan söledin yalan.yataktayım dedin ama değildin kuzenim dedin ama değildi yalan cısın dedim.ama nasıl davranacağımı bilmiyom.dedimki bana yalan söledin teşekkür ederim aşkım dedim.kapattım işte ama hiç bişiy istemyom bıktım vala güvenim kalmadı.içim çok acıyo ne diyim ne yapım bilmiom

Son düzenleyen: Moderatör:
başka msnden nişanlımı (ufuğu) ekledim sona otorumu açtım benimkinide o yabancı msndeyide.ufukta açık tabi slm dedim .sordum aşkım kim yazıyo die kuzenim dedi hemşire olan varya dedi yalana bak gözüme baka baka yalan söledi.sonra nese ben aşkım yatıyom dedim kapattım msnemi oda çevirim dışıı yapıp kızla konuşmaya devam etti .aradım aşkım ben yatağa girdim dedim bende yataktayım dedi ama yalan bilgisayar başında kıza yazıyodu (yane bilmediği bana) .elim ayağım titredi bana yalan sölüyo uyuyom diyoo ama uyumuyo yalan ya .ikimizin resmiin değiştirdi kendi resmini koydu sonra.yaa inanabiliyonmu ben nası güveniyim ona.ben nası inanyım.ben dedimki kapatırkende ben gülşenin arkadaşıyım ona hepsini yolıcam kaydettim.sabah arardı anlatıyo içim içimi yedi dio dedimki saatlerce konuş ne halt edersen et ama bana yalan söledin yalan.yataktayım dedin ama değildin kuzenim dedin ama değildi yalan cısın dedim.ama nasıl davranacağımı bilmiyom.dedimki bana yalan söledin teşekkür ederim aşkım dedim.kapattım işte ama hiç bişiy istemyom bıktım vala güvenim kalmadı.içim çok acıyo ne diyim ne yapım bilmiom

Adamı suçüstü yakalmışsınız..zemuszemus
Bundan sonrası daha kolay bence..
Kapıyı göstermek,sepeti koluna takmak vs.akannehir

güven olmazsa ne yazık ki ortada ne sevgi kalır ne saygı. bence ilişikiyi ayakta tutan yegane 2 şey vardır. güven ve saygı. bunlar olduktan sonra sevginin de gelemsi kaçınılmaz...

ınanmıyorum ya hem nişanlanmış hemde arayış içinde hala Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. daha yolun başı birde umarım aldığın karar senin için en doğru karar olur.

ya bilmiyom msj lar çekiyo şimdide özürdiliyo ne gerekse sanki.çok zor durumdayım çokk

Ben anlamdım...
Neden zor durumdasınız ki?
Yanlışı yapan o,ama üzülen sizsiniz..:delphin:
Özür diliyor demişsiniz de sanalda sizi aldattığı için mi bu özürler?:uhm:

sonuçta ortada bir aldatma var.ve senin ona karşı olan güvenin sarsılmış durumda.bırak o koşsun peşinden neden üzülüosun hatayı yapan o üstelik daha çiçeği burnunda nişanlısınız.seni çok ii anlıorum ama takmamaya çalış bakalım ne yapıcak.yernde olsam süründürürdüm.Çok üzgünüm çoook

ne yani şimdi bunları yapan adama bi daha güvenip nasıl devam ettireceksin?

özür dilemesi bi daha yapmayacağı anlamına mı geliyor?

oofff çok fenaa akannehir göz göre göre yalan,dolan aldatma, hepsi var, sonu başından belli canım :1no2: yapılacak en güzel şey noktayı koymak, belki şimdi üzülürsün ama tüm hayatın boyunca üzülmekten bin kat daha iyidir, hem nişanlılık tanıma evresidir, bak gördün işte ne cacık olduunu...

ben senin yerinde olsam bu yalanı sürdüdrürdüm brz daha çaktırmadan
bakalım devam edicekmi diye
sen hemen açıklamışssın
hatta görüşme teklif ederdim bakalım gelicekmi
asıl kişiliği ozaman belli olurdu
gelirse sende giderdin o kız bendim der yüzüğü eline verir baybay derdim
ama sen sukoyvermişsin hemen
umarım bidaha yapmaz ama hiçte hoş bi hareket değil
bu basit bişey belki ama nasıl güveneceksin bundan sonra ona

arkdaşım ilk defamı böle oluo sen suan nişanlısın tabiiki nişanlın haksız kararı sen vericeksin guven olmayınca hiçbişey olmaz..ama neden böyle bi yola başvurdun ilişkiniz ne adarlı yasın kaç şeker..

ben senin yerinde olsam bu yalanı sürdüdrürdüm brz daha çaktırmadan
bakalım devam edicekmi diye
sen hemen açıklamışssın
hatta görüşme teklif ederdim bakalım gelicekmi
asıl kişiliği ozaman belli olurdu
gelirse sende giderdin o kız bendim der yüzüğü eline verir baybay derdim
ama sen sukoyvermişsin hemen
umarım bidaha yapmaz ama hiçte hoş bi hareket değil
bu basit bişey belki ama nasıl güveneceksin bundan sonra ona

Aynen bende öyle yapardım. vereliniortak

son durum yüzüyüze konuşalım dedim .anlayışın için teşekkürler dedi bende SADECE KENDıM ıÇıN ANLAYIŞ harcağıdım emeğe anlayış GÖSTERıYORUM DEdim yoksa yalana anlayış olmaz dedim bakalım
ama kendime geldim en azından tınlayı üzülmüym

Son düzenleme:
sanlda olsa ortada bi aldatma var
bide bunları daha nişanlıyken yapmış iyi düşün güvenmeden ilişkiyi yürütemezsin
vede yalan söylemiş
erkekler böyle bi doyumsuzluk söz konusu
seviyosan ve bitirmek istemiyosanda soğuk davran
bi daha yapmayacağına emin ol..

tamam vala aradı kızlar duygu sömürüüs yapıyo işte yok efendim kolunu incitmiş acile gidicekmiş iş çıkışı.ii git dedim.cumartesi yüz yüze konuşcaz dedim ya tamam ya devam .bu duy

Back
X