başka msnden nişanlımı (ufuğu) ekledim sona otorumu açtım benimkinide o yabancı msndeyide.ufukta açık tabi slm dedim .sordum aşkım kim yazıyo die kuzenim dedi hemşire olan varya dedi yalana bak gözüme baka baka yalan söledi.sonra nese ben aşkım yatıyom dedim kapattım msnemi oda çevirim dışıı yapıp kızla konuşmaya devam etti .aradım aşkım ben yatağa girdim dedim bende yataktayım dedi ama yalan bilgisayar başında kıza yazıyodu (yane bilmediği bana) .elim ayağım titredi bana yalan sölüyo uyuyom diyoo ama uyumuyo yalan ya .ikimizin resmiin değiştirdi kendi resmini koydu sonra.yaa inanabiliyonmu ben nası güveniyim ona.ben nası inanyım.ben dedimki kapatırkende ben gülşenin arkadaşıyım ona hepsini yolıcam kaydettim.sabah arardı anlatıyo içim içimi yedi dio dedimki saatlerce konuş ne halt edersen et ama bana yalan söledin yalan.yataktayım dedin ama değildin kuzenim dedin ama değildi yalan cısın dedim.ama nasıl davranacağımı bilmiyom.dedimki bana yalan söledin teşekkür ederim aşkım dedim.kapattım işte ama hiç bişiy istemyom bıktım vala güvenim kalmadı.içim çok acıyo ne diyim ne yapım bilmiom
Son düzenleyen: Moderatör: