çok mutsuzum ne olur bana yardım edin hep sorun

Bakalım aÇıklaması ne olcak paŞanın bıdaha yapmaz ders olur belkı

devam edersen aldatılmayı da hak edersın maalesef
gozunun içine baka baka senı aldatmış bu olaya okey vermıssın
bu adamdan bı halt olmaz kusura bakma
nişan demek bırbırını tanıma evresı demek neyını tanıyacaksın artık onun

Hemen bitimek öyle kolay değil bence.Öncelikle kesinlikle taviz verme. Gözünü korkut; bitti artık ailelere nasıl söyleriz filan diye konuş. Süründür yani... Ama şimdi hiçbişey olmamış gibi davranırsan nasıl olsa affediyo diye hep yapar. Ayrıca adam seni aldatmış sen ona "bana yalan söledin teşekkür ederim aşkım" demişsin... Neden aşkım diye konuşuyosun ki hala... Bu sana kızdım ama ilişkimiz devam ediyor demek oluyor bence.

neden ayrılamıyorsunkı
bu olay tıksınmene yetmedı mı senı sevse ne ısı var baska kızın msnsınde
adam bı de resmınızı kaldırıyor ya iğrenç resmen
kesınlıkle ayrılmalısın devam etmen cok buyuk hata kendıne saygısızlık

İnsanın olduğu her yerde "umut" vardır, hele ki ilişkide iki insan varsa o umut ikiyle çarpılır... O nedenledir ki insan seviyorsa ihtimalleri zorlamalı, bağışlayıcı ve müşfik davranmalıdır. Lakin bu affedicilik ne zaman ki bir tarafı yaralar o zaman umut "ölür", umut olmadan da yaşanmaz.. Ortada bir aldatma durumu var (bunu sanal alamayız zira bu oyuna devam etseydiniz, nişanlınız işi ileriye götürmeye yeltenecekti-ki keşke devam ettirip kendini savunacak-acındıracak yüz bırakmasaydınız) ama mesele sadece bu da değil... Aynı zamanda profesyonel bir yalancıyla karşı karşıyasınız, çok rahat yalan söylemiş size...Bundan böyle "evdeydim, arkadaşlarlaydım, uyuyordum, işteydim"lerine ne derece inanılır bu insanın... Elle tutulur bir yanı yok olayın, ortada ağır bir tahrikle kendini kaybettirecek bir durum da yok... Henüz yeni nişanlanmış biri hayat arkadaşı olacak kişiyi çantada keklik görüp, "uyutup" macera peşinde koşmuş... İlişkinizi yeterli görmemiş ki "alıcıları" açıkmış ve aranmaktaymış nişanlınız... İyimser bakamıyoruz, "pişmanlık yasası" uygulamıyoruz yalan ve ihanete... Aksi takdirde "aftan yararlananların" benzer suçları işlediğine şahit oluyoruz... sengözlerimebaksanab Yine de konuşup sizi ikna etmeye kalkar ve bir şans daha isterse, sizin de bu durumun tekrar yaşanmasından endişe etmenize rağmen kalbiniz "ama seviyorum!" derse lütfen şu soruyu sorun kendinize: "Aynı şeyi siz ona yapar, nişanlınıza yalan söyleyerek başkalarıyla görüşür müydünüz?" "Ne münasebet!" dediğinizi duyar gibiyim... O halde kendi vicdanınıza yakıştırmadığınız bir hareketin size yapılmasına izin vermeyin lütfen... a.s

hala napıcagını soruyorsun be canım
seven ınsan bunu yapmaz
ozaman sevmeyen bırıyle olmayı dusunmen nıye
coktan sepetı koluna takman lazımdı

canım bunu şimdi yapan sonrada yapar sana yataktayım demek yerine aşkım böyle böyle de diyebilirdi sonuçta şimdi ayrılmak zor diyorsun ama yol yakınken bitirmelisin

hayat senin cnm sen bilirsin için nasıl rahat edicekse öyle davran
ama sonra keşke demezsin inşallah

yalancı yaa:oklava:

iyi yakalamışsın yine

ya devam etseydi

ya yine yparsa

bu erkekler niye bu kadar odun
:bbo:

sen neyini dert ediyorsun ki anlamadim sizi ayak ustu aldatan bir adamla bir gelecek mi dusluyorsunuz?
ailenize durumu anlatin ve bunu asla sineye cekmeyin.
ilerde yoksa evlendiginiz zaman sizi nasil aldattgini okuruz bu sayfalardan.

Lakin bu affedicilik ne zaman ki bir tarafı yaralar o zaman umut "ölür", umut olmadan da yaşanmaz.
doğru haklısnız çok canım yanıyo bırak gitsin diyosun ama yediremiyosun.şerefsiz .
neyse tlf kapatıp atsam mıı yoksa azıma geleni saysammı bilemedim ama o gözümde değeriz .
benim üzlüdüğüm 1 ay cık çiçeğimiz burnumuzda nişanlandık yapılırmı bu 1,5 yıldır oyumu oynadın bana

Lakin bu affedicilik ne zaman ki bir tarafı yaralar o zaman umut "ölür", umut olmadan da yaşanmaz.
doğru haklısnız çok canım yanıyo bırak gitsin diyosun ama yediremiyosun.şerefsiz .
neyse tlf kapatıp atsam mıı yoksa azıma geleni saysammı bilemedim ama o gözümde değeriz .
benim üzlüdüğüm 1 ay cık çiçeğimiz burnumuzda nişanlandık yapılırmı bu 1,5 yıldır oyumu oynadın bana

Önceki mesajımın doğru anlaşılmasına sevindim... a.s "Umut"tan bahsettik madem üzüntüye de ele alalım... sengözlerimebaksanab
Hayatta başarılı, mutlu, umutlu olmak istiyorsak küçük sıkıntıları göze almalıyız; mesela geçici üzüntüleri... Hani "zamanında nasıl da ağlamıştım, üzümüştüm" dediğimiz "geçici" hatta bazen sonrasında kendimize şaşırdığımız, güldüğümüz anlardan bahsediyorum..."Bunu mu kafaya takmışım!" dedirtir o günler... Madem onsuzluk değil de 1,5 yıl sizin "geçici üzüntünüz," o halde bunu bedel olarak görün... Ömrünüzün geri kalanındaki mutluluk ve huzura karşılık hayatınızdan 1,5 yılı feda ettiniz...(O kadar da kötü değil, bu 1,5 yıl içinde zaman zaman mutlu olduğunuz anlar da olmuştur...) Bunu isterseniz bu zamanı kurban etmek, isterseniz o kişiye "sadaka vermek" sayın... Onunla tekrar konuşacaksanız da bunun rahatlığı ve farkındalığıyla konuşun... Şimdi zaferinizi kutlayabilirsiniz; ömrünüzün geri kalanını kazandınız... Güle güle kullanın... kaydirigubbakcemile5

Önceki mesajımın doğru anlaşılmasına sevindim... a.s "Umut"tan bahsettik madem üzüntüye de ele alalım... sengözlerimebaksanab
Hayatta başarılı, mutlu, umutlu olmak istiyorsak küçük sıkıntıları göze almalıyız; mesela geçici üzüntüleri... Hani "zamanında nasıl da ağlamıştım, üzümüştüm" dediğimiz "geçici" hatta bazen sonrasında kendimize şaşırdığımız, güldüğümüz anlardan bahsediyorum..."Bunu mu kafaya takmışım!" dedirtir o günler... Madem onsuzluk değil de 1,5 yıl sizin "geçici üzüntünüz," o halde bunu bedel olarak görün... Ömrünüzün geri kalanındaki mutluluk ve huzura karşılık hayatınızdan 1,5 yılı feda ettiniz...(O kadar da kötü değil, bu 1,5 yıl içinde zaman zaman mutlu olduğunuz anlar da olmuştur...) Bunu isterseniz bu zamanı kurban etmek, isterseniz o kişiye "sadaka vermek" sayın... Onunla tekrar konuşacaksanız da bunun rahatlığı ve farkındalığıyla konuşun... Şimdi zaferinizi kutlayabilirsiniz; ömrünüzün geri kalanını kazandınız... Güle güle kullanın... kaydirigubbakcemile5

ama ben 1,5 yılı feda etmek istemiyorum aslında yane ne kadar kötü olduğunu biliyorum yaşadığımın ama kaybetmek istemiyorum aslında.bitmesin ama hatasını anlasın (anlasa ne olur dimi diyebilirsiniz) ama siz çok güzel yazıyosunuz siz olsanızne yaprdınız düna anneme sarıldım ağladım erkek için göz yaşı dökme arkanda annen var dedi bizim arkamızda kimse yoktuda çektik dedi .ben daha 10 nişanlıkalıcam şimdi sadece onun gerçekten hatsını anlamasını istiyorum yaşaıcam görcem tabi ne olcanı ama biraz kafamızı toplamakta fayda var tabi

ama ben 1,5 yılı feda etmek istemiyorum aslında yane ne kadar kötü olduğunu biliyorum yaşadığımın ama kaybetmek istemiyorum aslında.bitmesin ama hatasını anlasın (anlasa ne olur dimi diyebilirsiniz) ama siz çok güzel yazıyosunuz siz olsanızne yaprdınız düna anneme sarıldım ağladım erkek için göz yaşı dökme arkanda annen var dedi bizim arkamızda kimse yoktuda çektik dedi .ben daha 10 nişanlıkalıcam şimdi sadece onun gerçekten hatsını anlamasını istiyorum yaşaıcam görcem tabi ne olcanı ama biraz kafamızı toplamakta fayda var tabi

Üzücü bir durum... Üzücü dediğim başınıza gelen değil, sizin bu olaya karşı -elinizde olmadan- takındığınız tutum... Birçoğumuz burda yorum yaparken, bir yerde kahve içerken, televizyon izlerken sizin nişanlınızın yaptığına maruz kalıyor olabiliriz... Oysa farkında değiliz ve bu nedenle bilmeden gelecekte bizi aldatacak bir adamla beraber olma riskimiz var ve bir açık verene kadar da o adamları tüm kalbimizle sevmeye devam edeceğiz... Siz şanslısınız ki bunu fark etme fırsatı yakalamışsınız... Lakin size sunulan bu fırsata sırtınızı dönüp gözünüzü kapatarak sonunu kendinizin de bildiği hiç de hoş olmayan bir yola girmekte ısrarcısınız... Bu yolda aynı yangında "ben zaten biliyordum!" demek var, gözyaşı dökmek var, ondan haber alamadığınız her an "acaba kiminle, nerde, ne yapıyor?" sorularının iç boğuculuğu var... Bu yolda annenizin size uzattığı eli itip "ben yoluma gideceğim!" kararınızla yarın bir gün o eli bulamama/tutamama riski var... Bu yolda kendi çocukları olduğu zaman "ben zamanında çok çektim" dediğiniz halde ilerde kendi evladınızdan "ben yoluma gideceğim!" isyanını duymak var... Her şeye rağmen "kendi yolunuza gidecekseniz" dilediğinizce kusun nefretinizi size yalan söyleyen ve aldatma potansiyeli olan o adama... Onun sizi kuzu kuzu dinlemesini (hatta bir zaman sonra yavuz hırsız misali üste çıkmasını) izleyin... Bu, sizi o an için rahatlatır... Siz, "sevdiğiniz" adam artık tamamen sizin diye egonuzu tatmin ederken o, bundan sonraki "yaramazlıkların"da size yakalanmamaya gayret eder... Sonra mı? Sonra gayret de etmez... Aklına bu günler gelir ve "Yakalasa ne olacak!" der... Ben de merak ettim şimdi, bir kez daha yakalasanız ne olacak sahi? Ne de olsa seviyorsunuz, gençliğinizi, ümitlerinizi riske atmaya değecek kadar, anne sözünü makbul kılmayacak kadar güçlü bir sevgiyle bağlısınız ona değil mi? Umalım da o da size bağlansın... Umalım da büyük sevginiz hepimizi yanıltsın... Bir umudum daha var; umalım da bizim karşımıza -kaybetmek istemediğiniz- nişanlınız gibi adamlar(!) çıkmasın... Doğru kararı vermenizi diliyorum...

koyver gitsin güzelim. güven olmadı mı olmaz. bi daha yapıp yapmıcanı bilemezsin. garantisi yok. hadi evlenince yine yaparsa.huylu huyundan vazgeçmez. bu böyle.........

Back
X