çok mutsuzum...:( nişanlım hiç düzelmiyor.

ben 3 aylık nişanlı olmama rağmen nişanlımda bazen bana soğuk davranıyo ne aşkım ne bişey hiç bişey demiyo bende kızıyorum azıcık ilgi istiyorum senden çok bişey istemiyorum eğer bana ne zaman ilgili olursan o zaman evleniriz eğer hep bu şekilde gidicekse 2015te evlenelim diyorum ondan sonra sıcak davranıyo sonra tekrar soğuk davranmaya başlıyo ne aşkım ne canım hiç bişey demiyo o demeyince bende demiyorum. ne oldu neyin var diyo bu sefer bende diyorum birileri bana nasıl davranıyosa bende öyle davranıyorum diye o da hemen anlıyo :1: ama gerçekten hep evlilik stresinden böyle oluyo yok şu nasıl olucak bu nasıl alınıcak hep bunlar düşünülüyo

nısanlımda oyle dıyor evlılık stresındne dıyorda aynı bak sneın gıbıyız de aıleıne gıucık oluyoruz umursamaz ınsanlar 10 aydır bır gelmedıler evımıze nısandan sonra . ne gıcıklar yaaa boyle ınsanlara gelınolmak da ıcımden gelmıyor hep para hesabı yapıyorlar cıkarcılar ...

evlilik stresinden sözü bahane !
bizler de o yollardan geçtik.ama bu eşimin( nişanlımın) bana o evrede soğuk davranmasını,aşkım demesini ,seni seviyorum demesini engellemedi.

aileler arası ufak pürüzler oldu ama biz bize daha da kenetlendik.

bu evre en güzel evre..ev,eşya,çeyiz,gelinlik heyecanı yaşamalıyken bunları yaşamak ve sürekli konuştuğunuz halde çözüm bulamamak ve üstüne "evlenmek istemiyorum"denmesi herşeyin kanıtı zaten.

mutsuzluğunuza mutsuzluk katarsınız.

evlilik stresinden sözü bahane !
bizler de o yollardan geçtik.ama bu eşimin( nişanlımın) bana o evrede soğuk davranmasını,aşkım demesini ,seni seviyorum demesini engellemedi.

aileler arası ufak pürüzler oldu ama biz bize daha da kenetlendik.

bu evre en güzel evre..ev,eşya,çeyiz,gelinlik heyecanı yaşamalıyken bunları yaşamak ve sürekli konuştuğunuz halde çözüm bulamamak ve üstüne "evlenmek istemiyorum"denmesi herşeyin kanıtı zaten.

mutsuzluğunuza mutsuzluk katarsınız.

Evlenmek istemiyorum dememiş;

"stresıı deyıp gecıstırıyor evlenmek ıstemıyorum demıyor ama sevıyorum asıgım da dedıgını dogru durust duymuyorum"

Canım her zaman söylüyorum evlenmiş olmak için evlenmeyin, hele hele nişanlandım aman elalem ne der şimdi yüzük atarsam filan düşünmeyin hiç. Bir insan ilgi göstermeye meyilliyse evlilik stresi bahane bir yandan eşya seçilir ev kurulur ama bir aşkım demek, vakit ayırmak zor mu. Belki d seviyordur ama fazla ilgi göstermeyi sevmiyordur belki babası da öyle bir insandı görmemiş ancak siz söyledikten rahatsızlığınızı dile getirdikten sonra hala bir şey yapmıyorsa bir düşün derim. Ama öyle hemen nişanı atma olayın ciddiyetini bir anlat bu böyle yürüyemeyecek bak haberin olsun de ya değiş sevildiğimi hissettir ya da yollarımız ayrılır diye söyle yani gerçi ne kadar güvenilir bilmem evlendikten sonra yine aynı olabilir. Valla biz evi yerleştirmeye geldik yengem annem filan eşim aldı ev yerleştiricez dememe rağmen dışarı çıkardı başka şehire geliyordum gelin olarak gezdirdi etti hiç evlenecek gibi değildik stres daha da fazlaydı farklı şehirlerde hazırlık yapmaya çalışıyoruz yani ama hiç yansıtmadık bunu.

nişanlımla 10 aydır nısanlıyım cok mutsuzum ,artık olmayacagını yurumeyecegını dusunuyorum ..hiç ilgilenmıyor ılgılenmeyeı bırak umursamıyor. ne aılesı ne kendısı.. süreklı konustum anlattım ama düzelmiyor. güzel iki söz bile etmıyor . ne yapomalkıyım herseyı evlılık stresıı deyıp gecıstırıyor evlenmek ıstemıyorum demıyor ama sevıyorum asıgım da dedıgını dogru durust duymuyorum:50:

şimdi iken böyleyse ..evlenince düşünemiyorum nişanlınızı..

sizin konuşup sürekli ona anlatmanızla olmaz ki bu iş..onun içinden gelcek .sorumluluklarını bilecek..lafla peynir gemisi yürümez..

yol yakınken dönün bence de.size yazık olmasın.

cnm bu aşamalardan bizde geçtik ama nişanlılık evresi en mutlu olacağınız evre olması lazım:31:

çeyiz ev tutma gelinlik damatlık alma evliliğe hazırlanma bunlar çok güzel şeyler tabiki stres oluyor olacakta ama bu birbirinizi mutlu etmenize engel değil ki:50: bence evlenip boşanacağınıza nişanı atmak daha kolay iyice düün taşın evlenmeden bu kadar soğuduysa evlendikten sonra seni çantada keklik görüp daha da soğuk davranacaktır sana...çünkü evlilikte ilişki ister istemez monotonlaşıyor...

En güzel döneminizde evlilik stresini bahane ediyorsa
Evlendikten sonrada,evlilik sorumluluğunu bahane edecektir merak etmeyin.

Bir evlilikte sadece sevgi yetmiyor malesef.
Sevgi,saygı,hoşgörü,ilgi...vb yazsam okadar çok madde çıkar ki.

Back
X