Cok mutsuzum o calisirken ben gezicekmiymisim ?

Sorunuz hatalı zaten.
Ne demek izin verirsin herhalde?
Böyle bir soru sorulur mu?
Ayrıca nişlanlı falan değilsiniz, çalışmanızı istemiyor diye otururyor musunuz?

Mesleğim oldukça sıkıntılı olduğundan, eşim kendi alanımda çalışmamı istemiyordu, zaten aldığım maaş iş masrafımı bile karşılamazdı bu sebepten evlenince çalışmadım.
Kendi işimi kurma çabasındayken ilk bebeğim doğdu derken rafa kalktı şimdilik bu düşüncem.
Ama, bir kere bile izin almadım almamda.
Haftanın 2-3 günü dışarıda olurum arkadaşlarımla, hiçbir laf edemez.
Harcadığım paraya da karıştırmam.
Hem mesleğimi yapmamı istemeyecek, hem gezmeme karışacak.
Yok öyle dünya.

buraya konu acana kadar cevabını verseydin.neyseki daha nişanlı bile değilsin . hala duruyormusun bu adamla

Niye gezmek için iZin istiyorsunuz siz evliliği nasıl hayal ediyorsunuz? Eşler evlendiğinde erkek kadının boynuna zinciri takar nereye isterse oraya sürer mi sanıyorsunuz?
Sizin bir yaşam stiliniz olmalı kendi düşünceniz görüşünüz olmalı eğer yoksa olana kadar evlenmeyin lütfen
kocam iZin verirse çalışırım
Kocam izin verirse gezerim
Kocam izin verirse arkadaşlarımı seçer ve kocamın iZin verdiği sürece görüşürüm mü diyeceksiniz
Okumadıysanız okuyun kendinize güveniniz yoksa güveninizi edinene kadar lütfen evlenmeyin bekleyin kendinize sahip çıkamıyorsanız koca kişisi size sahip çıkıp kollamaz kollarsada işte böyle kollar her şartını kabul edersiniz etmek zorunda kalırsınız
Mutluluklar

Uzun zamanli bi iliskimiz var telefonda konusuyorduk ilerisi muhabbeti acildi ve bu adam b3nim calismami istemiyor bende tamam dedim anlastik

Sorun su ben dedimki ilerde ayda 1 filan canim arkadaslarimla kahvaltiya filan giderim izin verirsin demi filandiye konusurken bana dediki iyi ben calisim sen gez dedi

ama bunu sakasina degil ciddi bi sekilde dedi bi an sogudum suan boyle yapan adam ilerde neler yapar calismiyim ilerde diyede beni 2 yilda zor ikna etti
Evde pos pos oturmak o kadar bunaltici ki ayrica emekli olmayi dusunmuyormusun tek maas gecim acisindan zor olmaz mi calisan insanlar daha sosyal. Calistigim zamanlari o kadar ozluyorum ki keske calismasam diyen ben suan keske calisiyor olsam diyorum 2 haftada evden hevesimi aldim. Calistigim zaman her istedigimde cikip gezen ben suan markete bile esimle gidiyorum

çalışmak yada çalışmamak sorun değil.

kişilerin eşiyle birlikte ORTAK KARAR verilmesi gereken bir durumdur. sizin illa çalışacağım demeniz yada asla çalıştırmam diyen bir eş adayı problemli iki tiplemenin birleşmesidir.

bireylerin sosyal bir hayata ihtiyacı vardır, nasıl evlenmeden önce gezip tozuyorsak evlilik sonrasında da arkadaşlarımızla eşimiz dostumuzla oturup kalkacağız.

Daha baştan sorarsan arkadaşlarımla bir kahve içebilir miyiz diye oda bu şekilde cevap verir. Allahım ya...

birincisi neden daha şimdiden bi de ayda bir diye izin alıyosun?
ikincisi neden adam seni çalışmamaya ikna ediyor?
üçüncüsü neden çalışmanı istemiyor?
ve dördüncüsü ilerisinin sadece lafı geçiyor bir adım yokken hayatına nasıl müdahale ediyor?

bence iyi düşünmelisin adam kendini şimdiden belli ediyor pişman olursan sebebi sensin adam gayet net.

ben eşime hiç izin verirsin değil mi demedim daha..
şimdiden böyle sorarsan tepene biner. ben giderim, yaparım ederim diyeceksin. maden bi kahvaltıyı çok görüyor çalışacaksın.

Daha ortada birsey yokken izin alma diye beynine beynine sok tamam mı bacım.

Bence çok doğru söylemiş. Bile isteye çalışmayı bırakıp adamın parasını yiyecekseniz adamın lafını da dinleyeceksiniz. Adam size evde otur çamaşır yıka yemek yap diye işten çık demiş. Özgür bağımsız bi kadın gibi aklına eseni yap diye değil. O prangayı ayağına geçiriyorsan ona uygun davranacaksın

Şimdiden pembe panjurlu, pardon demir parmaklıklı evinizde mutluluklar dilerim.

Bence çok doğru söylemiş. Bile isteye çalışmayı bırakıp adamın parasını yiyecekseniz adamın lafını da dinleyeceksiniz. Adam size evde otur çamaşır yıka yemek yap diye işten çık demiş. Özgür bağımsız bi kadın gibi aklına eseni yap diye değil. O prangayı ayağına geçiriyorsan ona uygun davranacaksın

Aynen
Burda insanlar tepki göstermiş neden çalışmana izin yok diye
Konu sahibesi çalışmaya gönüllü değil ki zaten
Evde oturup adamın parasını yemek işine geliyor lakin adamın parasını kolay kolay yedirmeye niyeti yok

Tam:" niye böyle adamlarla evlenmeyi düşünüyorsunuz ki" minvalinde bir yorum yapacakken vazgeçtim , çünkü izin isteme, calişip çalışmayacagına karar verememe kafasındaki bir bayan zaten başka türlü bir adamla flört bile edemez kaldı ki evlensin, konu sahibi bı adamdan ayrılsa bile gene aynı zihniyette baska birini bulur, o yüzden hiç kendinizi yormayın arkadaşlar.

Uzun zamanli bi iliskimiz var telefonda konusuyorduk ilerisi muhabbeti acildi ve bu adam b3nim calismami istemiyor bende tamam dedim anlastik

Sorun su ben dedimki ilerde ayda 1 filan canim arkadaslarimla kahvaltiya filan giderim izin verirsin demi filandiye konusurken bana dediki iyi ben calisim sen gez dedi

ama bunu sakasina degil ciddi bi sekilde dedi bi an sogudum suan boyle yapan adam ilerde neler yapar calismiyim ilerde diyede beni 2 yilda zor ikna etti
Ayda bir mi ? Canım ne zaman isterse o zaman giderim . Kocam da karışmaz ..karissaydi zaten kocam olmazdı ..

Back
X