- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde pos pos oturmak o kadar bunaltici ki ayrica emekli olmayi dusunmuyormusun tek maas gecim acisindan zor olmaz mi calisan insanlar daha sosyal. Calistigim zamanlari o kadar ozluyorum ki keske calismasam diyen ben suan keske calisiyor olsam diyorum 2 haftada evden hevesimi aldim. Calistigim zaman her istedigimde cikip gezen ben suan markete bile esimle gidiyorumUzun zamanli bi iliskimiz var telefonda konusuyorduk ilerisi muhabbeti acildi ve bu adam b3nim calismami istemiyor bende tamam dedim anlastik
Sorun su ben dedimki ilerde ayda 1 filan canim arkadaslarimla kahvaltiya filan giderim izin verirsin demi filandiye konusurken bana dediki iyi ben calisim sen gez dedi
ama bunu sakasina degil ciddi bi sekilde dedi bi an sogudum suan boyle yapan adam ilerde neler yapar calismiyim ilerde diyede beni 2 yilda zor ikna etti
Ya olursa diye kendkme guvene alip okulumu bitiricem baktim dediginiz gibi ozgurlugum gidiyor elimden o zaman toplarim kendimi cunku disli biriyim aslinda bunu sevgilimde der :)
Zaten ondan emin olana kadae cocuk filan dusunmuyorum
Bence çok doğru söylemiş. Bile isteye çalışmayı bırakıp adamın parasını yiyecekseniz adamın lafını da dinleyeceksiniz. Adam size evde otur çamaşır yıka yemek yap diye işten çık demiş. Özgür bağımsız bi kadın gibi aklına eseni yap diye değil. O prangayı ayağına geçiriyorsan ona uygun davranacaksın
Ayda bir mi ? Canım ne zaman isterse o zaman giderim . Kocam da karışmaz ..karissaydi zaten kocam olmazdı ..Uzun zamanli bi iliskimiz var telefonda konusuyorduk ilerisi muhabbeti acildi ve bu adam b3nim calismami istemiyor bende tamam dedim anlastik
Sorun su ben dedimki ilerde ayda 1 filan canim arkadaslarimla kahvaltiya filan giderim izin verirsin demi filandiye konusurken bana dediki iyi ben calisim sen gez dedi
ama bunu sakasina degil ciddi bi sekilde dedi bi an sogudum suan boyle yapan adam ilerde neler yapar calismiyim ilerde diyede beni 2 yilda zor ikna etti