Çok mutsuzum,sevgiye ihtiyacım var,Beni sevin :(

Çok üzülüyorum gençlerin haline.

Bu yaşlarda böyle olmuyor işte yavrucuğum.

Normal olan bu değil.

Ah ne olur anneler babalar evlat yetiştirirken daha özenli olsalar; ellerindeki malzemenin ne kadar kıymetli ve ne yazık ki sadace bir kere işlenmeye elverişli olduğunu fark etseler.

öyle demek yanlıs ama bence annem en ıyısını yaptı hep calıstı ettı herseyı kendı hallettı suana kadar ama kötü insanlar ben secmedım sadece arada böyle oldu. ah bı bılsenız ben kımseye buyuk konuşmam ayy bu neler yapmıs ay su ne hallerde dıye benımde basıma gelmedı en kötulerı mutlu olabılıyorum 24 satın 23 saatı mutluyum ama 1 saatı de tam bunalım. öyleişte. ne diyim. teşekkür ederim (:

7 aydır bırlıkteydık ve suana kadar en fazlakuser trıp atardık bu en cıddısı ve emınım bu sefer. normalde cok sert bırıyım yada bılmem belkı öyle olmaya calısıyorum göstermeye calısıyorum. oyuzden öyle gelmstır mesaj. yaşımız gereği belki bilemem ama zaten hep küfürleşir hakaret eder kırardık bırbrmızı ama bılırsnız bu yasları böyle olabılıyo. ama görüp görebilceğiniz en sadık en ilgili en kurallar ıcınde ılıskıydı. bı kavga sonucunda ben ona " hıc demıyosun acaba kız kırıldımı üzüldümü hatammı var demıyosun" dedım . o da her zamankı gıbı bı patlamayla sınır halıyle demekkı hıc umursamamısım senı dedi. bu seferkıne bozuldum. cunku sevmemek soğumak önemsememek gıbı seyler asla geçmezdı küfürlerin en alası bıle geçse. sonra ona o uzuntuyle ağlama geldı ve yıne sert görunmeye calıstıgım ıcın ağlamamk ıcın evden gıt dedım. gıttı gerı geldı konusmak ıstedı ama oda cok asırı sınırlı ve ınatcı yuzden oda dogru konusmayı bulamadı . gıttı. bende yıne alkole sardım. oof.

bazen erkekleri anlamak imkansız yaa hele ki inatçıysaa. bi laf ediyolar insanın içini parçalıyolar ama aslında ne kadar uzduklerının farkında olmuyolar. sizde de öyle olmuş bence biraz kuzumm. bana çok kesin bi ayrılıkmış gibi gelmedi sanki bi süre sonra birinizden biri pes eder gibi geldi üzme kendini biraz bekle bence. ama küfür konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum yapmayın etmeyin böyle böyle yıpratıyosunuz birbirinizi. alkolü de fazla kaçırma canım yazık vücuduna. çok annenmiş gibi konuştum onu yapma bunu yapma dedim farkındayım :1:

öyle ama suan anlatsam anlamazsınız ben hep böyle cıddı ılıskıler yasadım hıc 3 5 gunluk takılmaım ve bulundugum cevreye göre hep duzgun ınsanlar sectım annemın anneannemın bıle onayladıgı oğlum dediği. ne bıleyim. cok dogrusun ama. insan üzülüyor değilmi

Anladım canım ama her yaşta öğrenilecek o kadar çok şey var ki..Umarım canın çok yanmadan atlatırsın bu durumu.Tabiki üzülür insan ama ilerde daha büyük üzüntüler yaşamak adına daha temkinli davranmaya başlar zamanla.

yorumların hepsini okumadım. doğru düzgün derdini de anlatmamaışsın zaten üf püf demişsin. neyse. bence küfürleşmeniz inanılmaz saçma,iğrenç,kötü bir durum. yaşımız gereği küfürleşiyoruz ne ya? sevdiğiniz insana küfür nasıl edebiliyorsunuz bilmiyorum. konu başlığı da beni sevin. hiçbir şey mantıklı gelmedi bana yani.

Ne yazık ki saygı bir gidip bir gelen bir şey değildir.Gittiği vakit toparlaması oldukça zordur.Herkes tartışır.Yeyanı ri gelir ses yükselir ama o arada bile söylenen sözler mühimdir.Eğer saygı geri gelmiş olsa tekrar saygısızlıklar yaşanmazdı diye düşünüyorum.
Bir de herkesin ilişkiyi yaşama biçimi farklıdır ama tek başına bakkala bile çıkmama durumu sevgiden olmaz.Yani böyle düşünülür ama ileride farkına varırsınız.Veya verdiğiniz bir örnek olmasını umuyorum. =)​

yanı en kotu ıhtımalı göstererek bı örnektı evet. karsımda olsanız çatara patara anlatırdım benı anlardınız bunlar yardımcı oluyor bana ama pskopatca olarak görme bunu o anlamda degıl sadece bırlıkte bıseyler yapmaktan duyulan mutluluk.

bazen erkekleri anlamak imkansız yaa hele ki inatçıysaa. bi laf ediyolar insanın içini parçalıyolar ama aslında ne kadar uzduklerının farkında olmuyolar. sizde de öyle olmuş bence biraz kuzumm. bana çok kesin bi ayrılıkmış gibi gelmedi sanki bi süre sonra birinizden biri pes eder gibi geldi üzme kendini biraz bekle bence. ama küfür konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum yapmayın etmeyin böyle böyle yıpratıyosunuz birbirinizi. alkolü de fazla kaçırma canım yazık vücuduna. çok annenmiş gibi konuştum onu yapma bunu yapma dedim farkındayım :1:

kacırmıycam söz (: ama bu kadar sert kurallar olunnca. acaba bozdumu acaba takıldımı ettımı derken gerı dönulmuyor. ama atlatmaya calısıcam. bu arada annelık taslamayın :D hepinizi ailem kardeşim gibi göruyorum. (:

Ne yazık ki saygı bir gidip bir gelen bir şey değildir.Gittiği vakit toparlaması oldukça zordur.Herkes tartışır.Yeri gelir ses yükselir ama o arada bile söylenen sözler mühimdir.Eğer saygı geri gelmiş olsa tekrar saygısızlıklar yaşanmazdı diye düşünüyorum.
Bir de herkesin ilişkiyi yaşama biçimi farklıdır ama tek başına bakkala bile çıkmama durumu sevgiden olmaz.Yani böyle düşünülür ama ileride farkına varırsınız.Veya verdiğiniz bir örnek olmasını umuyorum. =)​

Tamemen katılıyorum..Saygı çok çok önemli ve gidince geri gelmiyor asla..Belli bir yaştada sanki sahiplenme gibi geliyor aşırı kısıtlamalar gerçi arkadaş bunun zorla olduğunu söylemedi ama bu aitlik hissi vermiş o yüzden hoşuna gitmiş gibi hissettim..Ama öyle değil..İlişkide her iki insanında ayrı dünyaları olmalı ve hayatlarını birbirleri adına kolaylaştırmalılar..

yorumların hepsini okumadım. doğru düzgün derdini de anlatmamaışsın zaten üf püf demişsin. neyse. bence küfürleşmeniz inanılmaz saçma,iğrenç,kötü bir durum. yaşımız gereği küfürleşiyoruz ne ya? sevdiğiniz insana küfür nasıl edebiliyorsunuz bilmiyorum. konu başlığı da beni sevin. hiçbir şey mantıklı gelmedi bana yani.

bana bak. şurda ıkı bısey paylastık dıye sen böylekonuştugunda suscaz diye bişey yok. asap bozma. beğenmiyorsan git "kendi" ilgi alanlarında takıl. beklemediğin istemediğin dumur olacagın cevaplar alma.

tüh ben susacaksınız sanmıştım. üzüldüm bak. ben bu mesaja karşılık sevgi sözcükleri beklemiştim (üstelik sevdiği insana bile kötü kelimeler sarf eden birinden) istediğim şeyi istediğim zaman okurum. bu seni ilgilendirmez.

tüh ben susacaksınız sanmıştım. üzüldüm bak. ben bu mesaja karşılık sevgi sözcükleri beklemiştim (üstelik sevdiği insana bile kötü kelimeler sarf eden birinden) istediğim şeyi istediğim zaman okurum. bu seni ilgilendirmez.

sen sevgı mesajını haket de sevgı senın köpeğin olsun. seni ilgilendirmez derken.? benım konumdasın benım başlığımda falan. ben uzatmıyorum bak. ben uzatmıyorum düşün yani. oyüzden iyi geceler (: tamam ?

ne kadar kaba, çirkef bir kişiliğinizin olduğunuzun farkında mısınız? neyse. iyi geceler.

Burası arkadaşınızla ikili muhabbet ortamı yaşadığınız bir yer değil,herkesin okuduğu bir platformdur.
Üsluplara dikkat ediniz!

ben de mi vardır problem? ben sizin gibi sevdiğim insanlara küfür etmem. hatta hiçbir insana etmem. sizin gibi çirkef, ağızı bozuk ve laubali de değlim. öyleyse seviyelerimiz aynı seğil. sizi anlayamayacağım. iyi geceler

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X