Merhaba arkadaşlar biraz dertlesmek istiyorum. O kadar mutsuzum ki. Arkama dönüp bakıyorum da hayatim boyunca çok az mutlu olmuşum. Biraz uzun olacak bu arada şimdiden kusura bakmayın. Doğu'da geleneklere bağlı bir ilde yaşıyorum. 8 kardeşiz( 5 kız 3 erkek) kızların dördü erkeklerin ikisi evli. Yani en küçük erkek kardeşim ve ben bekariz. Ailem küçük bir köyde yaşıyor. Ben de il merkezinde gorevimi yapıyorum. Annem benle kalıyor. Cunku tek kalmama babam asla izin vermiyor. Gelgelelim asıl konuya.
Ben çocukluğumdan bu yana mutlu olamadım. Mutlu bir ailede büyümedim. Hep yokluk vardı. Kendi cabamla okudum bı yerlere geldim. Şuanda da bı sebepten ailemin borcunu ödüyorum. Bitmesine de baya var. Yani çalışsam da paramı istedigim gibi harcayamiyorum. 8 yildir çalışıyorum biriktirdiğim bı 25 binim var. Çünkü şu zamana kadar bize bakmayan çalışmayan bir babanın borclarini ödemeye çalıştım. Doğu'da olanlar ya da şöyle soyliyim köyde yaşayanlar bilir 28 yaşında olduğum için evde kaldı gözüyle bakılıyor bana. Sürekli bi evlilik bahsi. Sevgilim var ama atanmadigi için ailem izin vermiyor. Bu sebepten neler yasadim anlatamam. Ne başka erkeklerin altına yatmadigim ne o...lugum kaldı. Bunlari kendi ailem ve o babam denecek adam.soyledi. Sevgilimden ayrılmak istemiyorum. Suan sinavlara hazırlanıyor. Annem birakmami istiyor, insan nasıl biraksin sevdiği insani. Surekli bir psikolojik baskı var üzerimde, sürekli görücü usulü birilerini bulma çabasındalar. Ben de evli olmayı çok istiyorum, ama şu ,zamana kadar olmadi nasip değilmiş. Annem onu bekliyorsun yaşın geciyor diyip başımın etini yiyor. Görücü usulü de 4 5 gün konuşup karar vermemi istiyorlar benden insan tanimadan nasıl evlenir.
Sevgilimi birakmak istemiyorum. Annemin söyledigi doğru mu? Yani yaşım mi geçmiş oluyor. Sürekli baskasinin kızına takılan altından ona buna yapılan ev eşyalarından bahsediyor.
Bu zamana kadar mutlu olamadim bari sevdiğim insanla mutlu olayım istiyorum onda da soylemedikleri laf kalmıyor ( bu arada bu durumda evlenenem bı işi de yok ailem de evlenirsen seni sileriz dediler)
Ne yapmalıyım nasil bı yol izlemeliyim bilmiyorum. Evde kalmış damgası yemekten o kadar yoruldum ki

ne olur dua edin bana. Uzun oldu kusura bakmayın lütfen..