• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum yardım edin lütfen

Yaa abartı gelmiş olabilir ama ben çok şanssız bir hayat geçirdim . Küçükken hiç arkadaşı olmayan biriydim artı benden hoşlanan da hiç olmamıştı bu güne kadar. Geçen sene ilk kez bu duyguları tattım çok güzel zamandı . O yüzden
Allah aşkına daha 23 yaşındasın! Ne hayatı? Senin hayatın daha doğru düzgün başlamadıki daha 🤦🏻‍♀️ Gez, toz, eğlen, hayatını yaşa, eğitimine bak, çalış, bir yerlere gel. 23 yaşında ne karalar bağlaması bu böyle? Dahada olmadı bu forumdaki açılan konuları açıp oku, ders çıkar kendinede silkelen

Allah aşkına daha 23 yaşındasın! Ne hayatı? Senin hayatın daha doğru düzgün başlamadıki daha 🤦🏻‍♀️ Gez, toz, eğlen, hayatını yaşa, eğitimine bak, çalış, bir yerlere gel. 23 yaşında ne karalar bağlaması bu böyle? Dahada olmadı bu forumdaki açılan konuları açıp oku, ders çıkar kendinede silkelya

Erkek dışında hayata dair bir beklentin,bir hedefin yok mu ? Hayattan tek istediğin şey sevgilinle laylaylom zaman geçirmek mi? Bu psikolojiyle yanlış seçimler yapıp hata yapma ihtimalin çok yüksek.

Belki geçen seneki kişi hala hayatında olsa daha mutsuz olacaktın,bunu bilemezsin.

Hedefin hayatında biri olması değil,kendini geliştirmek olsun.O süreçte zaten hayatına birileri girecektir.

Back
X