Cok mutsuzum yardim edin

2 gunlik evliyim cok istememize ragmen esimle beraber olamiyoruz.Bacaklarimi actigi anda aglamaya basliyorum vajinam sertlesiyo krem surup denedik penisi icime dogru kayinca hafif bi agri hissettim ve ittim ustunden otururken ve yururken agrim oluyo kanda gelmedi acaba kizlik zarimi bozamadida zedelerimi ve ben nasil penisi vajinama alicam Bu tarz konularda sorun yasayan arkadaslar nasil beraber olabiliriz kendimi cok kasiyorum o vajinamdan yaklasinca makata baski yapiyo yirtilcakmis gibi oluyo be yapabilirim yardim edin.
önce kendini rahatlatmalısın acıyacak diye kendini doldurmamalısın.

Psikolojliktir o bence. Siz en iyisi öncesinde biraz alkol alın, nasıl olsa cinsel isteksizlik değil sizin sorununuz. Alkol alın biraz, çakırkeyif olun ve kendinizi eşinize bırakın. Gözlerinizi falan kapatın olmazsa. Eşiniz sert davranmamalı tabi, biraz yumuşak davransın, nasıl davranıyor bilmiyorum ama... Şimdi girecek, şimdi acıyacak diye düşünürseniz hiç olmaz o iş.

2 gunlik evliyim cok istememize ragmen esimle beraber olamiyoruz.Bacaklarimi actigi anda aglamaya basliyorum vajinam sertlesiyo krem surup denedik penisi icime dogru kayinca hafif bi agri hissettim ve ittim ustunden otururken ve yururken agrim oluyo kanda gelmedi acaba kizlik zarimi bozamadida zedelerimi ve ben nasil penisi vajinama alicam Bu tarz konularda sorun yasayan arkadaslar nasil beraber olabiliriz kendimi cok kasiyorum o vajinamdan yaklasinca makata baski yapiyo yirtilcakmis gibi oluyo be yapabilirim yardim edin.
şaka gibisiniz doktora gidin :KK47:özel anlarını buraya niye yazıyosunuz biz ne yapalım birazcık edep yahu burayı herkes okuyabiliyor biliyorsunuz değilmi

X