çok mutsuzum

zaman yolcusu11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2017
203
185
33
öyle umutsuz ve çaresiz hissediyorum ki..
istediğim hiç birşey için mücadele etmeye gücüm yok.
sürekli olarak uyumak istiyorum.
zaman geçsin ve bitsin.

Son düzenleme:
istediğim hayatı yaşayamıyorum.
ve bunu değiştirecek gücüm yok.
artık değiştirdiğimi düşündüğümde bile mutlu olamıyorum.
benim değişimim birilerinin üzülme sebebi olacak.
sanki bir girdabın içindeyim gibi derine daha derine sürükleniyorum.
çok kötü biriyim galiba..

istediğim hayatı yaşayamıyorum.
ve bunu değiştirecek gücüm yok.
artık değiştirdiğimi düşündüğümde bile mutlu olamıyorum.
benim değişimim birilerinin üzülme sebebi olacak.
sanki bir girdabın içindeyim gibi derine daha derine sürükleniyorum.
çok kötü biriyim galiba..

İstediğiniz hayat nasıl bir hayat ?
Yaş kaç ,medeni durumunuz ,eğitim durumunuz nedir .
Başkaları üzülecek diye kendinizden fedakarlık yapmanız da yanlış.

İstediğiniz hayat nasıl bir hayat ?
Yaş kaç ,medeni durumunuz ,eğitim durumunuz nedir .
Başkaları üzülecek diye kendinizden fedakarlık yapmanız da yanlış.
etrafımda sevdiklerim mutsuzken mutlu olamayacağımı düşünüyorum. yasım 30 ve evliyim. üniversite mezunuyum.
istediğim hayat, kendi inandıklarıma uygun ve huzurlu bir hayat. ailem ve evliliğimde beni üzen şeyler var.. ve düzeltemiyorum.

çekmeyip boşandığımda mükemmel olmayacak.
üstelik sürekli olarak beni memnun etmeye çabalarken terkedip gidemiyorum.
adım atmam gerekiyor bir şeylerin değişebilmesi adına. ama gücüm yok işte..

memnun etmeye çalışıyor diyosunuz da ne yapıyor? harcama yapmanız yasak, çevre edinmeniz yasak, arkadaşlarınızla görüşmeniz yasak. ee?

boşandığınızda bundan daha kötü bi hayatınız mı olacak? istediğiniz gibi çıkıp dolaşırsınız.

maalesef hayatımızdaki bazı şeyleri düzeltemeyiz ama görmezden gelemeye çalışırsak mutlu olabiliriz..

memnun etmeye çalışıyor diyosunuz da ne yapıyor? harcama yapmanız yasak, çevre edinmeniz yasak, arkadaşlarınızla görüşmeniz yasak. ee?

boşandığınızda bundan daha kötü bi hayatınız mı olacak? istediğiniz gibi çıkıp dolaşırsınız.
işte artık bu konularda istedigimi yapmama izin veriyor ama benim ne istediğim ne de gücüm kalmadı.
çıkıp bi arkadaşımla kahve içmek istemiyorum. içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.

maalesef hayatımızdaki bazı şeyleri düzeltemeyiz ama görmezden gelemeye çalışırsak mutlu olabiliriz..
görmezden gelmeyi çok denedim.
en basitinden bir haftalığına izin alıp ailemin yanına geldim. hem dertleşirim hem de değişiklik olur diye. burda da sürekli annemle babam kardeşim çatışma halindeler. kendi dertlerimi unuttum.

Hayat üzgün olmak için çok uzun, iyi şeyler yaşamak içinse çok kısa... Bir zamanlar sizle aynı durumdaydım, aynı psikolojide... Ve sonunda anladım ki kimse beni umursamıyor,yani mutsuz olmamı kimse umursamıyor yaptıklarımla sadece kendi ömrümü tüketip zamanımdan çalıyorum. Kaderin senin elinde, istediğin zaman yeni bir başlangıç yapabilirsin. Bu gücün sende olduğuna inan ve kimseyi umursama, etrafındakilerin mutlu olması veya olmaması umrunda olmasın. Kendi mutluluğunu baskaları yüzünden yaşamamazlık etme.
Bu tip durumlar çok zor biliyorum, belki bu yazdıklarım sana imkansız gibi geliyor olabilir, bunuda biliyorum. Ama ne olursa olsun hepsi geçecek... inan bana

Hayat üzgün olmak için çok uzun, iyi şeyler yaşamak içinse çok kısa... Bir zamanlar sizle aynı durumdaydım, aynı psikolojide... Ve sonunda anladım ki kimse beni umursamıyor,yani mutsuz olmamı kimse umursamıyor yaptıklarımla sadece kendi ömrümü tüketip zamanımdan çalıyorum. Kaderin senin elinde, istediğin zaman yeni bir başlangıç yapabilirsin. Bu gücün sende olduğuna inan ve kimseyi umursama, etrafındakilerin mutlu olması veya olmaması umrunda olmasın. Kendi mutluluğunu baskaları yüzünden yaşamamazlık etme.
Bu tip durumlar çok zor biliyorum, belki bu yazdıklarım sana imkansız gibi geliyor olabilir, bunuda biliyorum. Ama ne olursa olsun hepsi geçecek... inan bana
yüreklendirici mesajınız içn teşekkürler. umarım sonu sizinki gibi güzel biter hikayemin..

işte artık bu konularda istedigimi yapmama izin veriyor ama benim ne istediğim ne de gücüm kalmadı.
çıkıp bi arkadaşımla kahve içmek istemiyorum. içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.

tamam yani bu adam sizin neşenizi, hayat enerjinizi yok etmiş. bence bi psikologa görünün. yaşadığınız hayat hayat değil. çocuk olmadan bi şeyler yapmanız lazım.

öyle umutsuz ve çaresiz hissediyorum ki..
istediğin hiçbirşey için mücadele etmeye gücüm yok.
sürekli olarak uyumak istiyorum.
zaman geçsin ve bitsin.
Zaten mutlu olmayan insanlar cok uyumak istermis bir cesit tedavi...gecen gun bir yerde iki okumustum..psikologa git desem o da ilac veriyor daha cok uyutuyor..kendi kendine geçmedi i bekle. Zamanin tedavi edemeyecegi geciremeyecegi hic bir dert yok..

Back
X