- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi zaman yolcusu11
birşeyler yapmalıyım
nerden başlasam nasıl söylesem nasıl toparlansam bilemiyorum..
bence doktor şart.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birşeyler yapmalıyım
nerden başlasam nasıl söylesem nasıl toparlansam bilemiyorum..
çok haklısınız evetSiz eşinizi sevmiyorsunuz. İstediği kadar çabalasın yeniden sever misiniz, hiç sanmam. Neden mutsuz olduğunuz bir evliliği devam ettirmekte ısrar ediyorsunuz? Hep başkaları için yaşamışsınız. Biraz da kendinize şans verin artık. Olmuyorsa olmuyordur. Hem belki o da sizsiz daha mutlu olur. Hepimize verilmiş bir hayat var onu da böyle geçirmeye gerek yok bence.
öyle mi dersiniz?bence doktor şart.
çok teşekkür ederimŞükretmiyorsunuz, şükretmiyoruz...
Bunun dışında bireysel veya çift terapisi alın mutlaka. Allah yardımcınız olsun.
keşke söylerkenki kadar kolay olsaydı..Adami bosasaniz duzelir. Neden evli kalarak kendinize kotuluk yapiyorsunuz?
Caniniza yazik. Boyle yasamak cok mu kolay? Siz kendinize acimazsaniz el bic acimaz.keşke söylerkenki kadar kolay olsaydı..
seninle şuan aynı durumdayız galibaistediğim hayatı yaşayamıyorum.
ve bunu değiştirecek gücüm yok.
artık değiştirdiğimi düşündüğümde bile mutlu olamıyorum.
benim değişimim birilerinin üzülme sebebi olacak.
sanki bir girdabın içindeyim gibi derine daha derine sürükleniyorum.
çok kötü biriyim galiba..
işte o cesaret yok bende.Çocuğunuz yok ve işiniz var bu durumda yaşam enerjinizi yok eden evliliğinizi bitirmemeniz için hiç bir sebep yok.çaresiz bi durumda değilsiniz öyle yaşamayı siz seçiyorsunuz bi cesaretle daha huzurlu bi hayata geçebilirsiniz
çok etkilendim bu cümleden. çok teşekkür ederim.Kimseyi üzecek, mahvedecek kadar büyük değiliz.
Bu cümle sihirlidir, unutmayın.
güzel dileğiniz için çok teşekkürler..Kara gün kararıp gitmez, derler. İnşallah bir an önce feraha çıkarsınız.
gençlik de kalmadı aslındaDaha önceki konumuzu okudum çok üzüldüm sizin adınıza kendinize neden işkence uyguluyorsunuz ki böyle bir adamla hayat yaşanır mı?Hayat kısa ve güzel.Şu genç halinizle zevk almayacaksınız da ne zaman alacaksınız.
sizin sıkıntınız nedir bilmiyorum ama umarım hasarsız atlatabiliriz bu dönemi :/seninle şuan aynı durumdayız galiba![]()