• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum

Siz eşinizi sevmiyorsunuz. İstediği kadar çabalasın yeniden sever misiniz, hiç sanmam. Neden mutsuz olduğunuz bir evliliği devam ettirmekte ısrar ediyorsunuz? Hep başkaları için yaşamışsınız. Biraz da kendinize şans verin artık. Olmuyorsa olmuyordur. Hem belki o da sizsiz daha mutlu olur. Hepimize verilmiş bir hayat var onu da böyle geçirmeye gerek yok bence.

Siz eşinizi sevmiyorsunuz. İstediği kadar çabalasın yeniden sever misiniz, hiç sanmam. Neden mutsuz olduğunuz bir evliliği devam ettirmekte ısrar ediyorsunuz? Hep başkaları için yaşamışsınız. Biraz da kendinize şans verin artık. Olmuyorsa olmuyordur. Hem belki o da sizsiz daha mutlu olur. Hepimize verilmiş bir hayat var onu da böyle geçirmeye gerek yok bence.
çok haklısınız evet
ertelemekten yoruldum
cesarete ihtiyacım var adım atabilmek için..

Çocuğunuz yok ve işiniz var bu durumda yaşam enerjinizi yok eden evliliğinizi bitirmemeniz için hiç bir sebep yok.çaresiz bi durumda değilsiniz öyle yaşamayı siz seçiyorsunuz bi cesaretle daha huzurlu bi hayata geçebilirsiniz

istediğim hayatı yaşayamıyorum.
ve bunu değiştirecek gücüm yok.
artık değiştirdiğimi düşündüğümde bile mutlu olamıyorum.
benim değişimim birilerinin üzülme sebebi olacak.
sanki bir girdabın içindeyim gibi derine daha derine sürükleniyorum.
çok kötü biriyim galiba..
seninle şuan aynı durumdayız galiba:KK43:

Daha önceki konumuzu okudum çok üzüldüm sizin adınıza kendinize neden işkence uyguluyorsunuz ki böyle bir adamla hayat yaşanır mı?Hayat kısa ve güzel.Şu genç halinizle zevk almayacaksınız da ne zaman alacaksınız.

Back
X