• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesaret edemiyorum yardımmm

Çok ayip ediyorsunuz burda bu şekilde alay konusu olacağımi bilseydim yardım istemezdim belki benim gibi zor bir evlilik süreci geçiren biri derdimi anlar diye yazdım ama pişman ettiniz umarım yargiladiginiz şeylerle imtihan olmazsiniz
Buradaki sert cvplar bence seni aydınlatsın. Bak demek ki ortada bir yanlış var ki herkes hemfikir. Boşanmayı düşünmekle haklısın .

Allah yardım etsin canım ama direk boşan zaten bu adam sana sahip çıkacak bi tip değil belli en iyisi bir an önce kurtulmak

Bazen böyle konuların dalga geçmek amacıyla açıldığını düşünüyorum.
Ortada aldatma, şiddet gibi bir sey olmaz; o zaman derim ki, çocuğunuz var, farklı bir alternatif olabilir mi düşünün ve konusun. Baktiniz yine size uyan bir sey yok, anlaşıp yine bosanirsiniz.
Hapse neden girdi bilmiyorum. Ancak siz o hapiste olduğu zaman zaten tek basinasiniz o çocuklarla. Adam alışkanlık haline getirmiş suc işlemeyi. Bir fayda gelmez o adamdan size. Bir sekilde bosanin. Aileniz veya arkanızda olan biri, is güç yok mu?
İnan ne hayatlar var bazdn şaka gibi geliyor biz buradan Okuyunca ama daha beter hikayeler gördüm kendi akrabalrımda. Yani buraya yazılanlar şaka değil çok acı ama gerçek. Öyle durumda olan kadınlar var ki. Allahım yardım etsim gerçektn

Evlilik ve anne olmak olgusu yerine kavanoza başka şeyler koyarak yol alsaydiniz bugün bu durumda olmazdiniz hadi ilk evlilik hata idi çocuk öldü o evliliğe kazara vs .Bitti İkinci evlilik yerine iş çalışma birşeyler yapsaydiniz .Yada hadi bana baksın ben calismiyim diye ikinci evlilik bu kocada sorumsuz onada beni bırakmasın yada gene kaza kaza yada bilemem isteyerek çocuk çocuk sonra sonu nerede bu işin ne zaman kimsenin bize bakamayacagi bakmayacagi çocukların evlilik bakilma garantisi olmadığı sevgi denilen şeyin önce kendimizi sevmekle başladığı bilgisi nerede gelecek size .Hiç kızmayın kendi hayatınızı kendiniz bu hale getirdiniz buradan düzelmez en baştan olmaz .Yapacak şeyi inecek durağı kacirmişsınız hatayı anladiginiz an geri donecektiniz hatanın üstüne hatalar koyarak dönülmez

Kendine yardım etmeyene Allah yardım etmez bu kesin bilgi bir sürü hata yap kader diye ağla birazda insan bilecek kimle evleniyor kime çocuk yapıyor görmemek mümkün değil artık şu üyelere laf sokup şu kaderciligi bırakıp aklı başına almanın yada onu kullanmayı öğrenmekten başka yolu yok bu işlerin hemen bı beddua bı kizmaca oturacaksin kendine kızacaksin kolay yolu değil zor yolu seçen insanlar var bir cocukla merdiven silen ikinciye evlenip çocuk yapmayan eeee yeter yahu kendi hayatını mahfetmek isteyene kader yardım eder .

Sevgili hanımlar cesaretsizligim gelecek kaygısından bende annesiz ve babasız büyüdüm 12 yaşına kadar belki geçmişte yaşadığım travmalardan bilmiyorum
Annesiz babasız büyüdüm yazmış konu sahibi üyeler sana baban bakarmi demiş babam bakar demiş .Baba varmı yokmu ? Anlamadım.

Adam 4 yıl içeride kalmış. Nasıl bir maddiyat bırakabilir 4 yıl boyunca çalışmadan geçinebileceğiniz kadar? Ayrıca neyden dolayı hüküm giydi?
Bildiğim kadarıyla hapiste olan kişinin eş ve çocuklarına aylık belli bir miktar maaş veriliyor

Son düzenleme:
Back
X