cok mutsuzum

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
slm arkadaslar.bu aksam cok mutsuzum.esimden gitgide soguyorum.nasil gecicek bu hayat bilmiyorum.cocuklarim olmasa hic umrumda olmaz aslinda.bugun oruc tuttu.tutmasa daha iyi sahur ayri bi isgenceydi zaten.ben adetim sirf o tutsun diye kalktim.sonra aksam geldi.daha gelmeden telde basladi zaten hartlamaya.butun gun hazirlandim sevdigi yemekleri yaptim.herseye bi bahane buldu.hart hurt aglatana kadar ugrasti.sonrada miziklama diyor.sonra kaveye cikti gitti.ben ikizlerimle vede buyuk cocugumla yalniz herzamanki gibi.tamam her ihtiyacimizi karsilar eder.eksigimiz yok cok sukur.ama ben hep yalnizim.ne bir muhabbet var ne biyere gitmek var.son gunlerde olup olacagi bir annem var ona bile goturmuyorum.hep donuk sanki zorla goturmus gibi.bu sefer annemlerde uzuluyo eniyisi hic goturme.hep kendi cevresi kendi akrabalari kendi arkadaslari.yeri geldi beni kendi cevresine hizmetlendirmek icin zorladi kirdi.annesi zaten mizmiz hep benim istedigim olsun der.arkadaslarida yiyici tipler.zamaninda cok zoraki hizmetlendigim icin artik hicbisey gozum gormuyi mesafeyi koydjm.kendi kocan ezerse herkes ezer.elimden gelen butun fedakarligi yaptim.hadi sabir sabir.ama heryerde uc cocukla yalnizim.eve gelir yemegini yer gecer oyun basina.muhabbet etmez yardim etmez.uc cocukla ugras dur.cok bunaldim cok.bosansam daha mutlu olucam o derece.ama annem uzulucek.bende ozeniyorum kocamla muhabbet etmek gezmek dolasmak.ama yok olmucak.bu aksam bardak tasti.aldi basini kaveye gitti.arkasindan msj attim.bundan sonra yapamiyacagimi okullar kapaninca bu isin bitecegini ve heryerden engelledim.zaten hayatimda yok gibi bisey.kocam diye boseyini paylasamazsin.napayim bilmiyorum.artik kendimi sikmaktan basim donuyo surekli.nekadar konussamda olmuyo.iki gun iyi sonra yine ayni.dirdirci konumuna dusuyorum.bilmiyorum napayim.allahim bu mubarek gecede benide gorur insallah

Kendi kendinize yetmeyi öğrenin . Huylu huyundan vazgeçmez .

Bir kadın gerçekten erkeğe muhtaç olmayacak hadde gelmeden evlenmemeli . Bu siteden çıkardığım en önemli ders .

Yoksa hayatlar zindan .

Hayatı kendinize güzel hale getirmeye çalışın evden iş yapın para kazanın o paraları çocuklarınızla yiyin bir güzel . O adamı memnun edemezsiniz belli ki yormayın kendinizi .

Varken getirisi olmadığı gibi,
yokken de götürüsü olmaz...

Ayrılıp,kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz...

Çalışıp kendi hayatınızı çekip çevirirsiniz...

Mutsuzluğunuzu en iyi siz biliyorsunuz.Anneniz evet üzülür keşke böyle olmasaydı diye ama sonrasındaki mutluluğunuzu görünce oda anlar..Ve şu da var anneniz üzülecek diye siz bir ömür bedel mi ödeyeceksiniz. Uyuşamayıp ilk boşanan siz değilsiniz ..Eğer niyetiniz buysa uzatmadan hayatinizini daha fazla tüketmeden kararınızın arkasında durun.

Bir kadın gerçekten erkeğe muhtaç olmayacak hadde gelmeden evlenmemeli . Bu siteden çıkardığım en önemli ders .

Yoksa hayatlar zindan .

Hayatı kendinize güzel hale getirmeye çalışın evden iş yapın para kazanın o paraları çocuklarınızla yiyin bir güzel . O adamı memnun edemezsiniz belli ki yormayın kendinizi .
katılıyorum size bir kadın ister evli ister bekar maddi manevi kendine yetebilmeli.Gezmeye götürmeyi beklemek nedir ya kendi çevreniz olmalı araba kullanabilmeli her kadın çocuklarını alıp çıkabilmeli dışarı bunaldığı zaman

Yoksa hayatlar zindan .

yok memnun olmaz o belli bisey.icim gecti artik.ona gore dirt dortluk hayatim var

katılıyorum size bir kadın ister evli ister bekar maddi manevi kendine yetebilmeli.Gezmeye götürmeyi beklemek nedir ya kendi çevreniz olmalı araba kullanabilmeli her kadın çocuklarını alıp çıkabilmeli dışarı bunaldığı zaman
kendi cevrem var zaten.onlarla cikip dolasiyorum.ama kocamdan hicbir destek yok manevi olarak

Mutsuzluğunuzu en iyi siz biliyorsunuz.Anneniz evet üzülür keşke böyle olmasaydı diye ama sonrasındaki mutluluğunuzu görünce oda anlar..Ve şu da var anneniz üzülecek diye siz bir ömür bedel mi ödeyeceksiniz. Uyuşamayıp ilk boşanan siz değilsiniz ..Eğer niyetiniz buysa uzatmadan hayatinizini daha fazla tüketmeden kararınızın arkasında durun.
bu aksam daha bi karar verdim sanki.ikizlerim kucuk tek basima bakiyorum bitek annem var yardimci.ama onada bu dertlerimi anlatamihorum

kendi cevrem var zaten.onlarla cikip dolasiyorum.ama kocamdan hicbir destek yok manevi olarak
o adam değişmez beklenti duymayın çocuklarınız buyuyunce arkanızda olurlar güçlenirsiniz ozaman kocanıza karşı.boşanmayı düşünmuyırsanız o zaman dek aldırmayın o eşe ne yaparsa yapsın uğraşlar bulun kendinize örgü örün resim yapın yeni yemekler öğrenin alın çocuklarınızı parka çıkın stres atın

o adam değişmez beklenti duymayın çocuklarınız buyuyunce arkanızda olurlar güçlenirsiniz ozaman kocanıza karşı.boşanmayı düşünmuyırsanız o zaman dek aldırmayın o eşe ne yaparsa yapsın uğraşlar bulun kendinize örgü örün resim yapın yeni yemekler öğrenin alın çocuklarınızı parka çıkın stres atın
tamam siddet gostermiyo onun dedigine gore.ama hicbi manevi destegide yok.cevresi hep karilariyla birlikte dedikodu yapar.onlardan iyisi yok.

yok memnun olmaz o belli bisey.icim gecti artik.ona gore dirt dortluk hayatim var

Yazık bir daha mı doğacaksınız . Resmen zulüm bu . İşiniz küçük bir cinnete bakar aslında bağırın çağırın çekin restinizi . Ya herru ya merru .

İnceldiği yerden kopsun sizi de bir ana doğurdu kimbilir ne zorluklarla büyüttü .
Niye ? Elalemin adamı gelsin hayatı cehenneme çevirsin diye mi ?

Pısırık durmayın karşısında

Birinden ayrılmak için illa şiddet göstermesi, tokat atması vs. gerekmez. Maddi destek gösterse ne olur manevi olarak yanınızda olmadıktan sonra?

Konuşarak çözemeyecekseniz sorunlarınızı, karar verdiyseniz , mutsuzsanız, daha iyi olacağına inanıyorsanız ayrılın. Karar verdikten sonra da elalem ne der, annem üzülür falan düşünmeyin. Sonuçta bu hayatı yaşayacak olan sizsiniz.

bu aksam daha bi karar verdim sanki.ikizlerim kucuk tek basima bakiyorum bitek annem var yardimci.ama onada bu dertlerimi anlatamihorum
Neden annenize anlamıyorsunuz anlamadım. Anneniz üzülmesin diye ömrü hayatınız boyunca çile mi çekeceksiniz? Çok acayip bir mantık .ayrıca bu sinir stresle siz sagliginizdan olsanız o çocuklara kimse bakmaz... anneniz sizin yeni durumunuza alışır hiç bir şey olmaz

Hâlâ kahvehaneler ve oralara giden babam kılıklı erkekler var mı ya??? Bu durumu kabul eden, hatta kanıksayan kadınlar da mı var hâlâ???
Profilinizde lisans mezunu demişsiniz, doğru mu? Öyleyse kurtulun bu adamdan ve çalışın. Anneniz üzülecek diye düşünüyorsunuz ama böyle de siz üzülüyorsunuz. Annenizin evlilik beklentilerine ve eş kriterlerine göre mükemmel görünebilir her şey, ama sizin için durum öyle değil belli ki! Siz ağlarken, evde kahrolurlen yanınızda kimse yok, değil mi? Net olur ve kesin kararınızı verirseniz kimse önünüzde duramaz.

Hâlâ kahvehaneler ve oralara giden babam kılıklı erkekler var mı ya??? Bu durumu kabul eden, hatta kanıksayan kadınlar da mı var hâlâ???
Profilinizde lisans mezunu demişsiniz, doğru mu? Öyleyse kurtulun bu adamdan ve çalışın. Anneniz üzülecek diye düşünüyorsunuz ama böyle de siz üzülüyorsunuz. Annenizin evlilik beklentilerine ve eş kriterlerine göre mükemmel görünebilir her şey, ama sizin için durum öyle değil belli ki! Siz ağlarken, evde kahrolurlen yanınızda kimse yok, değil mi? Net olur ve kesin kararınızı verirseniz kimse önünüzde duramaz.
aynn ole.tekbasima 3 cocukla.lisans mexjnuyum dogru.ama bu kafayla nasil olur,nerden baslarim bilmiyorum.gorunurde bize dirt dortluk bakiyor.ama,manevi olarak yok

Back
X