slm arkadaslar.bu aksam cok mutsuzum.esimden gitgide soguyorum.nasil gecicek bu hayat bilmiyorum.cocuklarim olmasa hic umrumda olmaz aslinda.bugun oruc tuttu.tutmasa daha iyi sahur ayri bi isgenceydi zaten.ben adetim sirf o tutsun diye kalktim.sonra aksam geldi.daha gelmeden telde basladi zaten hartlamaya.butun gun hazirlandim sevdigi yemekleri yaptim.herseye bi bahane buldu.hart hurt aglatana kadar ugrasti.sonrada miziklama diyor.sonra kaveye cikti gitti.ben ikizlerimle vede buyuk cocugumla yalniz herzamanki gibi.tamam her ihtiyacimizi karsilar eder.eksigimiz yok cok sukur.ama ben hep yalnizim.ne bir muhabbet var ne biyere gitmek var.son gunlerde olup olacagi bir annem var ona bile goturmuyorum.hep donuk sanki zorla goturmus gibi.bu sefer annemlerde uzuluyo eniyisi hic goturme.hep kendi cevresi kendi akrabalari kendi arkadaslari.yeri geldi beni kendi cevresine hizmetlendirmek icin zorladi kirdi.annesi zaten mizmiz hep benim istedigim olsun der.arkadaslarida yiyici tipler.zamaninda cok zoraki hizmetlendigim icin artik hicbisey gozum gormuyi mesafeyi koydjm.kendi kocan ezerse herkes ezer.elimden gelen butun fedakarligi yaptim.hadi sabir sabir.ama heryerde uc cocukla yalnizim.eve gelir yemegini yer gecer oyun basina.muhabbet etmez yardim etmez.uc cocukla ugras dur.cok bunaldim cok.bosansam daha mutlu olucam o derece.ama annem uzulucek.bende ozeniyorum kocamla muhabbet etmek gezmek dolasmak.ama yok olmucak.bu aksam bardak tasti.aldi basini kaveye gitti.arkasindan msj attim.bundan sonra yapamiyacagimi okullar kapaninca bu isin bitecegini ve heryerden engelledim.zaten hayatimda yok gibi bisey.kocam diye boseyini paylasamazsin.napayim bilmiyorum.artik kendimi sikmaktan basim donuyo surekli.nekadar konussamda olmuyo.iki gun iyi sonra yine ayni.dirdirci konumuna dusuyorum.bilmiyorum napayim.allahim bu mubarek gecede benide gorur insallah