Çok mutsuzum

Birolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
183
86
18
35
Hamile olduğumu öğrendim. Çok uzun zamandır istiyorduk. Eşim önce inanamadı çok sevindi. Çocuklara bayılır. Hatta çocuğu benden çok o istiyordu ve olmuyor diye dert ediyordu. Bu çok yeni bir haber o yüzden bu bilgiyi vermek istedim.

Bugün 11.30 da eşim beni aradı ikimiz de iş yerimizdeydik. Nasılsın diye sordu konuştuk kapattık. Bir saat sonra aradım açmadı. Bir saat boyunca aradım açmadı. Bana telefonu görmedim sessizde kalmış dedi. Ya önemli bişey olsaydı sana ulaşamıyorum bile diye çok kızdım. Eve gelince telefonuna baktım. Benim aradığım o bir saat içinde bir arkadaşıyla 3 kere konuşmuş. Yani aramalarımı gördüğü halde dönmemiş. Telefonunu karıştırdığımı anlamasın diye söylemedim.

Bir de iddia bağımlılığı var. Hamile kalsan keşke o an bırakırım derdi. Kaldım bırakmadı.

Hamile kalsan sana asla iş yaptırmam kıyamam derdi. İş yapmam umrunda bile değil. Tüm akşam yerinden kıpırdamadı.

Sonuç olarak çok mutsuzum.

Çocuk olunca sihirli değnek değip erkekeler değişecek sanmayın.. o çocuklarda yazik etmeyin ..

Haklısın cnm bazı eşlerde var o durum inanki sonra iyi bir baba oluyr lar bide bazı bayanlarda hamile lik hormonlarıda taban yapıyr herşey hemn alınmak kızmak

Cocuk doğana kadar öyleler cocuk doğunca onu yedirmeyelim diye herseyine bizden cok dikkat ediyolar merak etme esim bnim.isim varsa kizimin karnini doyurur altini degistrir ama hamileyken hic sanmazdım ama esinin idda bagimliligi cok kötü cocuk olsun cocuk akli yetsin der bu boyle devam eder

Kocanız evde sözlerinin kendisinin ciddiye alınmasını istiyorsa verdiği sözleri yerine getirmeli.
Yine de tartışmayın.zamana bırakın. Bakalım söylediklerini yapacak mı.
idda bağımlılığı da hiç iyi bir durum değil.

Size hiçbir konuda destek olmayan üstüne bir sürü borca girmiş iddaa bağımlısı bir kocadan ısrarla hamile kalmışsınız tebrik ederim.

Ne bekliyordunuz ki? Hamilelik haberinizi duyunca bir sihirli degenek değecek ve kocanız değişecek miydi? İddia bağımlılığına, oynamayacaktı oynuyor diyecek kadae basit birşey gibi yaklaşmanız ise çok tuhaf ve cahilce.

Cocugunuza tek basiniza bakacak maddi manevi guce sahipseniz sorun yok. Ama bunun disinda kumarbaz kocadan cocuk yapilmaz net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…