Cok mutsuzum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dy87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuz için böyle bir adama dönülmez, çocuğunuz için boşanılır. Böylece kızınız ilerde kocanız gibi bir canavarla karşılaşırsa, şiddetin normal ve kabul edilebilir bir şey olmadığını, affı olmadığını bilip kendi için doğru olanı yapar. Çünkü annesi gibi güçlü bir kadından bunu görmüş, öğrenmiştir.

Geri dönmeyin.. bunu kolay kolay söylemem kimseye karışmak istemem ama bahsettiğiniz gibi öldüresiye dövmüş bir adama dönmek beni öldürebilirsin demenin sözsüz hali,bana göre

Aileniz destek
İşiniz gücünüz var.
Neden döneceksiniz
Bu kadar değersiz misiniz

Ne guzel aileniz arkanizda.
Lutfen boşanin.
Bu şiddet hic bitmez, artar bile.
Bu gun haberlerde gordum, kadin kaynanasina kahve teklif etmemis diye kocasi kaynar cayi kadinin ustune firlatmis, kadinin kolu cok fena yanmisti.
Yazarken esi doverek kaka yediren kadin geldi aklima, izlerken kendime gelememistim gunlerce.

En cok da cocugunuza uzuldum (((
Bu nasıl bit vahşet okurken kötü oldum :KK43:

Sakın dönme ,nasıl olsa geri geliyor diyecek ve dayak devam edecek. Üstelik maddi olarak da bağımlı değilsin daha ne olsun.

Merhaba nerden başlayacağımı bilmiyorum. 7 yıllık evliyim bir kızım var ve çalışan bir bayanım eşimle 7senedir kavgalarimiz bitmek bilmiyor bu süreç icerisinde hem psikolojik siddeti oldu hemde el kaldırdı bir hafta öncesinde çok kötü kavga ettik çocuk bakma mevzusundan dolayı bu sefer Oyle böyle vurmadı bana ve bunların hepsini çocuğum gördü Bende annemin evine geldim tüm.esyalarimla benimde hatalarım vardır inat olmam küsmem gibi ama neyin hıncını alıpta öldüresiye dövdün şuan çocuğum için geri dönmem mi lazım arkadaşlar annem çevrem kesinlikle barışma dedi aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum çünkü ilgisiz sınırlı çoğunlukla ...annesi bile ne yaptında Oğlum bu hale geldi Dedi sinirlerim iyice gerildi inanın evde O sinirlenmesin diye dört dönüyorum bana akıl verin lütfen..şimdiden teşekkür ederim...
Hep bosanma derim ama bu adama dönmek sana guzel seyler getirmeyecek belli.Ne demek sinirlenmesin diye dört dönmek offf o kim yaa.Hele annesinin lafina bak gitsin annesiyle kalsin ama annesi dikkat etsin bisey yapar hak eder falann

Merhaba nerden başlayacağımı bilmiyorum. 7 yıllık evliyim bir kızım var ve çalışan bir bayanım eşimle 7senedir kavgalarimiz bitmek bilmiyor bu süreç icerisinde hem psikolojik siddeti oldu hemde el kaldırdı bir hafta öncesinde çok kötü kavga ettik çocuk bakma mevzusundan dolayı bu sefer Oyle böyle vurmadı bana ve bunların hepsini çocuğum gördü Bende annemin evine geldim tüm.esyalarimla benimde hatalarım vardır inat olmam küsmem gibi ama neyin hıncını alıpta öldüresiye dövdün şuan çocuğum için geri dönmem mi lazım arkadaşlar annem çevrem kesinlikle barışma dedi aynı seyleri tekrar yasamak istemiyorum çünkü ilgisiz sınırlı çoğunlukla ...annesi bile ne yaptında Oğlum bu hale geldi Dedi sinirlerim iyice gerildi inanın evde O sinirlenmesin diye dört dönüyorum bana akıl verin lütfen..şimdiden teşekkür ederim...
Hayır tabi ki de. Nasıl dönsrmmi dersiniz dayak yemek nedir ya Adama bak pislik herif 🤮🤮

Çocuğunuz için dönmek değil...kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuz için geri dönmemeniz lazım . Çok sinirleniyorum su adamlara, yolda cussesi ondan büyük birinden sağlam dayak yer umarım.

Tekrardan merhaba görüşleriniz icin teşekkür ederim davayı açtım.anlasmali boşanıyoruz çok özür diledi kendisini affetmeyecegini Soyledi ama o eve dönmek içimden gelmedi tekrardan yasanilacagina inandığım Icin hayirlisi buymuş inşallah Kizim için herşey daha iyi olur rabbim herkesin yardımcısı olsun yuva bozmak çok zormus allah kimseye yasatmasin üzgünüm hergun ağlıyorum ama hakkımda hayırlısı buymuş demekki

Hayır neden hemen kendinizi suçlayacak birşey buluyorsunuz anlayamıyorum.
Siz ne yaparsanız yapın kimsenin size şiddet uygulamasını meşru kılmaz. İster psikolojik olsun ister fiziksel. Yapmayın arkadaşlar sizi anneniz,babanız ne zorluklarla büyüttü. Niye bu kadar değersiz görüyorsunuz kendinizi.
Ailende arkandaymış. Çocuğun bu ortamda büyümesi demek aynen babasının size yaptığını size ve eşine uygulayacak demektir. Yani armut dibine düşüyordan çok gördüğünün normal olduğunu düşünüyorlar sonra. Böyle bir çocuğunuz böyle bir hayatınız olsun istermisiniz?

Bazı çocuklar sürekli evde kavga olunca derler annemle babam ayrılsın benim içinde onlar içinde daha iyi diye şahsen benim annemle babamda kavga ettiğinde ben ayrılmaları için dua eder hatta baya sevinirdim eminim oda anlayışla karşılar şiddetin üzerine sırf çocuk var diye yuva kurulmaz kötü bir şey dualarım sizinle 💕

Lütfen boşanin. Bende böyle bir ailenin çocuğuyum son konuma baksaniz görürsünüz keşke benim ailem de çok önceden boşansaymiş da şuan bu durumda olmasaymisim.

Lütfen boşanin. Bende böyle bir ailenin çocuğuyum son konuma baksaniz görürsünüz keşke benim ailem de çok önceden boşansaymiş da şuan bu durumda olmasaymisim.
Değişen birşey olmuyor dimi ne kadar yeminler etselerde seneler sonra aynıları tekrarlanıyor..her evlilikte kavga olur bağırırsın küfür bile ediyorsun ama.is Itekleme veya farklı şeylerin olmasına sebep oluyorsa her defasında artık katlanılmaz bir hal alıyor boşanıyorum artık önüme bakmam lazım Kizim.icin kendim için son pişmanlık maalesef fayda etmiyir ne kadar yemin de etse pişman olduğunu da söylese insanin içine o.korkuyu işleyince ne yapsa da insan unutamıyor maalesef

Değişen birşey olmuyor dimi ne kadar yeminler etselerde seneler sonra aynıları tekrarlanıyor..her evlilikte kavga olur bağırırsın küfür bile ediyorsun ama.is Itekleme veya farklı şeylerin olmasına sebep oluyorsa her defasında artık katlanılmaz bir hal alıyor boşanıyorum artık önüme bakmam lazım Kizim.icin kendim için son pişmanlık maalesef fayda etmiyir ne kadar yemin de etse pişman olduğunu da söylese insanin içine o.korkuyu işleyince ne yapsa da insan unutamıyor maalesef
Evet değişen birşey olmaz canım... Bir sene sonra , hayatta verdiğim en doğru karar boşanmakmış iyi ki timsah gözyaşlarına kanmamışım diyeceksin. Seni öldüresiye döverken hiç mi vicdanı sızlamadı ??? İnsan sevdiğine kıyamaz, eşiniz sizi sevmemiş...Mesleğiniz de var , aileniz de arkanızda...Çocuğunuz da yanınızda huzurlu ve mutlu bir şekilde büyür bundan sonra,bu korkuyla yaşanılmaz çünkü, sakın kararınızdan vaz geçmeyin....Annesi babasından dayak yiyen bir kadın olarak yazıyorum bunu, yavrunuza bu travmayı yaşatmayın daha fazla....

Evet değişen birşey olmaz canım... Bir sene sonra , hayatta verdiğim en doğru karar boşanmakmış iyi ki timsah gözyaşlarına kanmamışım diyeceksin. Seni öldüresiye döverken hiç mi vicdanı sızlamadı ??? İnsan sevdiğine kıyamaz, eşiniz sizi sevmemiş...Mesleğiniz de var , aileniz de arkanızda...Çocuğunuz da yanınızda huzurlu ve mutlu bir şekilde büyür bundan sonra,bu korkuyla yaşanılmaz çünkü, sakın kararınızdan vaz geçmeyin....Annesi babasından dayak yiyen bir kadın olarak yazıyorum bunu, yavrunuza bu travmayı yaşatmayın daha fazla....
Teşekkür ederim.herkeze destekleriniz için allahım bundan sonrası için yardımcım Olsun güzel gunlerim olsun pişmanlıklarla geçen değil de çok doğru bir karar vermişim düşüncelerimle yoluma devam ediyorum diyebilirim sayenizde şunu da Anladim bir kere de olsa tokat bile vurması kabullenilmeyecek Birsey mis ama sabir ama sükunet zamanla ilişkiyi daha kotu noktalara da getirebiliyor muş....

Benim babam da aynisi evlenirken 25 yasindaymis şuan 48 falan ve değişen birşey yok. Yemin ediyor bir daha kahveye gitmicem o bu şu hayır değişen birşey yok. Babam yüzüne biz o kadar mutsuz oldukki bu zamana kadar kucuklugumden beri hic mutlu olamadim. En sonunda epilepsi hastası oldum. Sizde çocuğunuz için boşanin lütfen ilk başlarda zor olur belki ama Allah yardim ediyor. Hakkinizda hayırlisi. İnşallah en kısa zamanda kurtulursunuz.

Bence senin donesin var bana öyle geldi ve bizden destek bekliyorsun, oldurusiye dayak yemissin hala geri gideyim mi diyorsun seni öldürmesini mi bekliyceksin eve gidip

Ya. Bu forumdaki ilk yorumum olucak. Kendimi tutamadım da yazıyorum: Allah bu karısını döven erkeklerin belasını versin. Bi de buna çocuğunu şahit ediyor. Utanmaz vicdansız rezil herif. Pislik bunlar pislik. Düzelir sanma. Düzelmez bu tipler. Eğer napim katlanırım diyosan, dön de ömür boyu keşke dönmeseydim diye pişmanlıkla yaşa.

Sana olan sevgisinde sorun var o adamın; insan sevdiğine kıyar mı?

Back
X