- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi siyahibiri
-
Bebeğimle devamlı beraberim farklılık istiyorum aslında yaşıtlarımla olmak istiyormYaşadığınız yer sanırım tanımadığınız bilmediğiniz bir yer mi ne komşunuz yok mu ya da akraba aileden biri sosyal etkinlik desem o da pandemi den dolayı yok .mutlak bir çevre edindin hiç yoksa da evde bebeğinizle etkinlik yapın
Neden kimseniz yok?Bebeğimle devamlı beraberim farklılık istiyorum aslında yaşıtlarımla olmak istiyorm
Komsulariniz ile arkadaslik kurmaya calissin. Eger oturdugun yeri begenmiyorsaniz kocasina bunu söyleyin ve baska yere tasinin.Hiç arkadasım yok ailemle soğuk bir ilişkimiz var herkes kendi derdine düşmüş doğru düzgün halimi hatrımı soran arayıp merak eden kimsem yok. Çalışmaya hamileliğimle beraber ara verdim on aylık bebeğimle 2 senedir evdeyim. Dışarda çıkıp dolaşabileceğim düz bi alan yok her yer yokuş çıkmadan geri vazgeçiyorum. Bebeğim ağır taşıyamıyorum bebek arabası ondan ağır bunalıma girdim napacagım
Ailem pek ilgili değil. Çevrem de yok yani. Diyorum ya dışarı hep yokuş göze alamıyorum dışarı çıkmayı böylelikle pek çevre edinemiyorumNeden kimseniz yok?
Sıkıcı diyemem o benim canım. Farklılık istemek yaşıtlarla konuşmak dertleşmek bir Arada bulunmak daha farklı sonuçtaBebeğinizle vakit geçirmek mi sıkıcı? Eşinizle beraber gezin vakit bulunca.
Eşim yoğun çalışıyor gelince de yorgunum diyorBebeğinizle vakit geçirmek mi sıkıcı? Eşinizle beraber gezin vakit bulunca.