Çok mutsuzum

Busnurs

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
54
10
8
30
Neden herkes dış güzelliğe takmış. Insan sevdikçe guzellesmiyor mu neden peki. Neden kırıyorlar insanlar Allah böyle yaratmış zoruna gidiyor insanın ya . Güzelim ben demedim ki hiçbir zaman kimseye neden asagiliyorlar insanı başkalarının yanında neden ağlatıyorlar peki özgüvenimi kırıyorlar.

Kimin ne söylediğini boşverin. Güzellik göreceli bir kavram ve herşeyden önce kalbinin güzel olması gerekiyor. Kalbi güzel olmayan insanı kim ne yapmasın ? Bence takılmayın böyle şeylere eğer sizi gerçekten seven insanlar varsa çevrenizde onlar sizde kusur aramayacaklardır. Allah'ın yarattığına çirkin demek kimsenin haddi değil.

Emin ol sasi olup sisman olup 22 yasima kadar ozguvensiz yasadim
23 yasimda buyudum bir anda olgunlastim cooook degistim ismimle gozumle dalga gecen herkes benim kadar mutlu deil
Allah a sukurler olsun ❤
Sabret kendini gelistir kimseyi umursama
Ileride pisman olursun neden bu kadar insanlari taktim diye
Hayatta tek pismanligim insanlari umursamak

Kimin ne söylediğini boşverin. Güzellik göreceli bir kavram ve herşeyden önce kalbinin güzel olması gerekiyor. Kalbi güzel olmayan insanı kim ne yapmasın ? Bence takılmayın böyle şeylere eğer sizi gerçekten seven insanlar varsa çevrenizde onlar sizde kusur aramayacaklardır. Allah'ın yarattığına çirkin demek kimsenin haddi değil.
Olmuyor işte bosverilmiyor ki

Emin ol sasi olup sisman olup 22 yasima kadar ozguvensiz yasadim
23 yasimda buyudum bir anda olgunlastim cooook degistim ismimle gozumle dalga gecen herkes benim kadar mutlu deil
Allah a sukurler olsun ❤
Sabret kendini gelistir kimseyi umursama
Ileride pisman olursun neden bu kadar insanlari taktim diye
Hayatta tek pismanligim insanlari umursamak
Teşekkür ederim sağolun

Olmuyor işte bosverilmiyor ki
Boşvermeyip ne yapıyorsunuz ? Kendinizi hırpalıyorsunuz, üzüyorsunuz. Öncelikle kendinizle barışık olun, aynaya baktığınızda güzelliğinizi görün keşfedin. Kimse kusursuz değil. Böyle yaparak bir ömür geçmez. Bırakın insanlar sizi beğenmesin, siz kendinizi beğenin kimseye kulak asmayın. Yaptığınız şey sadece size zarar, size bunu söyleyen insana da mutluluk verir.

Boşvermeyip ne yapıyorsunuz ? Kendinizi hırpalıyorsunuz, üzüyorsunuz. Öncelikle kendinizle barışık olun, aynaya baktığınızda güzelliğinizi görün keşfedin. Kimse kusursuz değil. Böyle yaparak bir ömür geçmez. Bırakın insanlar sizi beğenmesin, siz kendinizi beğenin kimseye kulak asmayın. Yaptığınız şey sadece size zarar, size bunu söyleyen insana da mutluluk verir.
Öz güven kalmadı ki

Öz güven kalmadı ki
Özgüven kazanılabilecek bir şey. Aynaya bakın, gülümseyin. Kulak tıkayın. Kendinizi rahat bırakın. Siz aynanın karşısına geçip ben çirkinim diyorsanız evet özgüveniniz zedelenir ama aynanın karşısına geçip ben güzel bir kadınım, kendimi seviyorum, kendinizi keşfederseniz özgüveninizi kazanırsınız. Herşeyden önce kendinizi sevin.

Niye evlenmis o zaman sanki kendisi marlon brando Allah bilir killi gobekli biseydir. Sen aurani arttir auro herseydir biraz araştır. Onu umursayıp bu psikolojiye girersen daha da kötü ve çirkin hissedersin.

Allah Allah ee evlenirken begenmiste şimdimi beğenmemiş? Amannnnn
Söyledim alırken böyle demiyordun yeni farkediyorum diyor. Belkimutlu ettiği başkası vardır yada gözüne güzel bulduğu bilemiyorum ama
Öyle dedi konuşmuyoruz sevmiyormuş da beni bense salak gibi fisiltisini duysam afedicem gibi böyle malim ben çünkü çok seviyorum eşimi

Söyledim alırken böyle demiyordun yeni farkediyorum diyor. Belkimutlu ettiği başkası vardır yada gözüne güzel bulduğu bilemiyorum ama

Öyle dedi konuşmuyoruz sevmiyormuş da beni bense salak gibi fisiltisini duysam afedicem gibi böyle malim ben çünkü çok seviyorum eşimi
Üzgünüm ama boşanmaktan başka çareniz yok.

Mesela neyi begenmiyomus paşa kilo falan mi herseyden once sen kendini guzel kadinsi hissetcek şeyler yapabilirsin kendin icin havan degistikce o da fark eder

Özgüven kazanılabilecek bir şey. Aynaya bakın, gülümseyin. Kulak tıkayın. Kendinizi rahat bırakın. Siz aynanın karşısına geçip ben çirkinim diyorsanız evet özgüveniniz zedelenir ama aynanın karşısına geçip ben güzel bir kadınım, kendimi seviyorum, kendinizi keşfederseniz özgüveninizi kazanırsınız. Herşeyden önce kendinizi sevin.in

Özgüven kazanılabilecek bir şey. Aynaya bakın, gülümseyin. Kulak tıkayın. Kendinizi rahat bırakın. Siz aynanın karşısına geçip ben çirkinim diyorsanız evet özgüveniniz zedelenir ama aynanın karşısına geçip ben güzel bir kadınım, kendimi seviyorum, kendinizi keşfederseniz özgüveninizi kazanırsınız. Herşeyden önce kendinizi sevin.
Insan insanı etkileyebilir ya etkilendim herhalde aynada çirkin bir sürat görüyorum başka birşey değil keşke güzel olsaydım diyorum aglayarak

Back
X