Çok mutsuzum

Insan insanı etkileyebilir ya etkilendim herhalde aynada çirkin bir sürat görüyorum başka birşey değil keşke güzel olsaydım diyorum aglayarak
Bana 500 kişi çirkin desin ben kendimi aynanın karşısında güzel buluyorsam güzelimdir. Gözyaşlarına değmez. Yukarı da yazdıklarını okudum da eşin demiş sana çirkin diye bir de sevmiyorum demiş. Sana boşan diyeceğim ama çok seviyorsun sanırım eşini zorlu bir süreç. Sevmiyorum demek, çirkin kelimesinden daha ağır bir kelime bence. Yani içimden şu geçiyor bir insan eşine çirkinsin seni sevmiyorum diyebilmesi için ya kalbinin taşlaşması gerek ya da hayatında başka bir kadının olması gerek. Eşinle ne zamandır evlisin ve daha önceden davranışları böyle miydi ?

Bosanamaz seviyormuş kıyamaz. Sanırım yaşı da genç arkadaşın resimden oyle gördüm. Duygular daha yoğun oluyo herhalde. 🤷‍♀️
Güzelim kız kendini çirkin hissediyor, dış görünüşü yüzünden sevilmediğini zannediyor. Mantığıyla hareket edeceğini düşünmüyorum ben de.

Bana 500 kişi çirkin desin ben kendimi aynanın karşısında güzel buluyorsam güzelimdir. Gözyaşlarına değmez. Yukarı da yazdıklarını okudum da eşin demiş sana çirkin diye bir de sevmiyorum demiş. Sana boşan diyeceğim ama çok seviyorsun sanırım eşini zorlu bir süreç. Sevmiyorum demek, çirkin kelimesinden daha ağır bir kelime bence. Yani içimden şu geçiyor bir insan eşine çirkinsin seni sevmiyorum diyebilmesi için ya kalbinin taşlaşması gerek ya da hayatında başka bir kadının olması gerek. Eşinle ne zamandır evlisin ve daha önceden davranışları böyle miydi ?
2 senelik evliyim . Sorunlar oluyordu ama böyle kavgamız yoktu. Sevgililik ve nişanlılık ta sıkıntımız yoktu karakterine aşık oldum diyebilirim ama evlendikten sonra değişti ben onun gözlerinin içine bakarken konuşurken her haline aşıktım kavga olsaydı bile küs kalamazdım affederdim onu bunu affetmiyecegim ama seviyorum da biliyorum baskasi yazsa net olarak derim salak mısın ya adam sevmiyorum diyor neler diyor niye yanındasın boşan derim . Ama kendine gelince insan arafta kalıyor beyin le kalp kavga ediyor çıkamıyorum işin içinden

2 senelik evliyim . Sorunlar oluyordu ama böyle kavgamız yoktu. Sevgililik ve nişanlılık ta sıkıntımız yoktu karakterine aşık oldum diyebilirim ama evlendikten sonra değişti ben onun gözlerinin içine bakarken konuşurken her haline aşıktım kavga olsaydı bile küs kalamazdım affederdim onu bunu affetmiyecegim ama seviyorum da biliyorum baskasi yazsa net olarak derim salak mısın ya adam sevmiyorum diyor neler diyor niye yanındasın boşan derim . Ama kendine gelince insan arafta kalıyor beyin le kalp kavga ediyor çıkamıyorum işin içinden
Çok çok haklısın. İşte orda çok büyük yanlış yapmışsın bir erkeğin her istediğine evet dersen her hatasın da kavga da ufacık bir sırnaşma da bile düşünmeden affettiysen o erkek seni cepte görür. Her istediğini sana söyleme hakkına sahip hisseder. Sen sessiz kalma. Evliliğini gözden geçir. Bu süre içinde önce gözlemle sonra blöf yap boşayacağım seni yeter ezip kaktığın vs gibi şeyler söyle ama gözlerinin içine baka baka dimdik durarak. Biraz gözünü korkut. Baktın yine aynı tas aynı hamam, boşanmaktan başka çare yok gibi ömür geçmez.

Yok valla gençlik değil salaklık
Niye evlenmis o zaman sanki kendisi marlon brando Allah bilir killi gobekli biseydir. Sen aurani arttir auro herseydir biraz araştır. Onu umursayıp bu psikolojiye girersen daha da kötü ve çirkin hissedersin.
evlilik için de ehliyet şart ya onu ne gelen evlenmesin ne olur kimse kimsenin başını yakmasın

Çok çok haklısın. İşte orda çok büyük yanlış yapmışsın bir erkeğin her istediğine evet dersen her hatasın da kavga da ufacık bir sırnaşma da bile düşünmeden affettiysen o erkek seni cepte görür. Her istediğini sana söyleme hakkına sahip hisseder. Sen sessiz kalma. Evliliğini gözden geçir. Bu süre içinde önce gözlemle sonra blöf yap boşayacağım seni yeter ezip kaktığın vs gibi şeyler söyle ama gözlerinin içine baka baka dimdik durarak. Biraz gözünü korkut. Baktın yine aynı tas aynı hamam, boşanmaktan başka çare yok gibi ömür geçmez.
Gidiyordum evden kp bırakmadı konuşun anlaşın dedi 1 haftayı geçiyor demedim Birşey gelmiyor içimden birşey o yatınca yatağa giriyorum onun olduğu ortam da bulunmuyorum . Düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden ama düşünücem herşeyi

Gidiyordum evden kp bırakmadı konuşun anlaşın dedi 1 haftayı geçiyor demedim Birşey gelmiyor içimden birşey o yatınca yatağa giriyorum onun olduğu ortam da bulunmuyorum . Düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden ama düşünücem herşeyi
Bence de düşün herşeyi. Eşinle açık açık konuş belki hatasını anlar diyeceğim ama zor Allah yardımcın olsun

Mesela neyi begenmiyomus paşa kilo falan mi herseyden once sen kendini guzel kadinsi hissetcek şeyler yapabilirsin kendin icin havan degistikce o da fark eder
Neden ben birşey yapayım ki onun istediği gibi biri olayım alırken de böyleydim şimdi mı farketti sevmiyormuş sevmeyen biri kirar karşındakini ama sorsan o kırılmıştır

Neden ben birşey yapayım ki onun istediği gibi biri olayım alırken de böyleydim şimdi mı farketti sevmiyormuş sevmeyen biri kirar karşındakini ama sorsan o kırılmıştır
Ben once kendin icin dedim alirken ki halini olumsuz etkilemis baksana kendini cirkin hissettirmis

Ben once endin icin dedim alirken ki halini olumsuz etkilemis baksana kendini cirkin hissettirmis
Boşver kendimi onu bunu yaaaa hevesim kırıldı ki uyandigim da dünyanın en güzel kadını olayım yine farketmez ki söylenen söylendi artık gidişata bakıcaz ben çabalamam artık bu yolda o cabalasin

Emin ol sasi olup sisman olup 22 yasima kadar ozguvensiz yasadim
23 yasimda buyudum bir anda olgunlastim cooook degistim ismimle gozumle dalga gecen herkes benim kadar mutlu deil
Allah a sukurler olsun ❤
Sabret kendini gelistir kimseyi umursama
Ileride pisman olursun neden bu kadar insanlari taktim diye
Hayatta tek pismanligim insanlari umursamak
Çok güzel ifade etmişsin canım ☺️

kimse ki
mseryi güzel bulmak zorunda değildir ancak söz konusu eşinizse yani gerçekten çok ilginç. beğenmiyordu niçin evlendi. kaldı ki kendisi yunan tanrısı mı da beğenmiyor. sinir oluyorum böyle şeylere. kendinizi güzel hissediyorsanız güzelsinizdir bu kadar. beğenmeyenin yolu açık olsun. en son lisede insanların fiziksel görünüşleriyle yorum yapılırdı hala yapılıyorsa orda bir sorun var demektir

Back
X