Çok mutsuzum

Yaa bana moral oldunuz demekki aynı yapıdayız tesekkür ederim .evet bulunduğum ilçeye bi saat :)
rica ederim :) şunu mu yapsaydım ya da şu an iptal mi etsem vs düşünceleri geriyor aslında, kararınızı netleştirip iyi kötü arkasında durun zamanla hallolur her şey

Konfor alanınızın dışına çıkıyorsunuz, öncelikle cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim. Şu an için böyle hissetmeniz de çok normal. Geçecektir emin olun..

Alıştığınız ortamdan farklı bir ortama gideceksiniz. Sizi neler bekliyor bilmiyorsunuz. Bu yüzden tedirginsinizdir. Onun huzursuzluğu vardır içinizde. Oraya gidip iyi kötü oraya alışınca huzursuzluğunuz geçer. Geçici bir süreç. Dert etmeyin.

Aynen öyle valla inşallah geçer teşekkür ederim❤

Çok güzel bişey aslında ben eşimden dolayı bir kaç şehir gezdim ilçede büyüdüm en güzeli büyük şehir böyle hissetmeniz normal ama gidip alışınca iyi ki dersiniz hayırlı olsun

Gittiğinizde, karşılaştığınız her zorlukta keşke gelmeseydim düşüncesine girmezseniz Adaptasyon daha kolay olacak. Zaten şuan ki yerinizde mutlu olsaydınız gitmeyi istemezdiniz.

İnsan aklı, geçmişle ilgili oyun oynar. Geçmişte zor, sıkıcı günleri, toz pembe gösterir. İlk 6 ay, alışma evresi bı çok şey için. Kendinize zaman verin

Psikolojik testlerde yapılır ya, odadaki beyaz renkleri sayın denince hep beyazı ararız ve görürüz. Gittiğiniz yerde de güzellikleri, olumlu şeyleri görmeye çalışın. Buna bilinçli olarak zihin eforu sarfetmeniz lazım.
Allah, yeniden başlayanların yardımcısıdır. Kolaylıklar diliyorum

Ay evet gerçekten diyorumki ya ben aslında burda iymiydim ya :) burdaki mutsuzluğa alıştım ya sanırim yeni yerin alışma süreci korkutuyor beni çok teşekkür ederim yorumlarınız için❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…