• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum...

Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Benim bulunduğum şehrin, Antalya Facebook’ta iş bulma grupları var. Şartlarınızı söylüyorsunuz onlarca teklif geliyor.
Bugün fenomen bir kadının hikayesini dinledim. Annesi konfeksiyonda çalışıyormuş. Bu kızıda bırakacağı yer yokmuş. Yanında götürüp, dikiş makinasının altında uyuturmuş. Kimsenin hayatı kolay değil ama insanlar çözüm üretiyor.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Benim bulunduğum şehrin, Antalya Facebook’ta iş bulma grupları var. Şartlarınızı söylüyorsunuz onlarca teklif geliyor.
Bugün fenomen bir kadının hikayesini dinledim. Annesi konfeksiyonda çalışıyormuş. Bu kızıda bırakacağı yer yokmuş. Yanında götürüp, dikiş makinasının altında uyuturmuş. Kimsenin hayatı kolay değil ama insanlar çözüm üretiyor.
Ay kıyamam ya 😔
Belediyenin ekmek büfesi için başvuruda bulundum ona da torpil mi gerekiyor acaba:/

Büyük bir şehirde mi yaşıyorsunuz? Herkes tam gün anaokulu falan demiş ama bence her yerde yoktur. Ben bir bakayım evden çalışılan çağrı merkezi işi bulursam buraya linkini atarim

Büyük bir şehirde mi yaşıyorsunuz? Herkes tam gün anaokulu falan demiş ama bence her yerde yoktur. Ben bir bakayım evden çalışılan çağrı merkezi işi bulursam buraya linkini atarim
Evet büyük bir şehir. Benim anlamadığım devlet okulları fix olmaz mı yarım gün ve tam gün diye ikiye mi ayrılıyor?
Çok teşekkür ederim 🍁

Evet büyük bir şehir. Benim anlamadığım devlet okulları fix olmaz mı yarım gün ve tam gün diye ikiye mi ayrılıyor?
Çok teşekkür ederim 🍁
Benim hiçbir fikrim yok maalesef bu konuda, sadece kuzenim öğleden sonra aksama kadar gidiyor. Ayriyeten sabah grubu da var. Tüm günü bilemiyorum

En bilinen iş ilanı sitelerinde onlarca home office çağrı merkezi işi var. İstanbuldaysanız daha da fazla. Bilinmeyen şirketlere başvurup para falan göndermeyin.

Evden çağri merkezi işlerine başvurabilirsiniz ek olarak avon,herbalife gibi markalarin temsilciligini yapabilirsiniz ben evden bunlari yapiyorum ayrica el işi yapiyorum kanaviçe takı,punch kırlent kılıfları, sonra bebekler icin duvar panosu, kapı süsü el atmadığım şey kalmadı desem yeridir ufakta olsa hem destek olur hemde kafanız dağılır avona üye olmak isterseniz bana yazabilirsiniz.herbalife yapmak isterseniz onun icin tanıdığım birileride var.Birde toptancı.com diye bir site var o sitede şal,takı,toka ne ararsanız var ve çok uygun fiyatlari ben devamli ordan ürün getirtip satiyorum üzerine kâr farkı koyarak ürünlerin ekran fotosunu alıp kendinize fiyatlar belirleyip çevrenizdeki insanlara gösterip siparis toplayin ona gore siparis edin hem elinizde ürün kalmaz hemde satılcakmı acaba diye düsünmenize gerek kalmaz. Onun dışında ben gardrops ve dolap uygulamasından kullanmadığım kıyafet ve eşyalarımı satıyorum sizdede öyle elden çıkarmak istediginiz kalabalıklarınız varsa hem kurtulmuş olursunuz hemde yenilerini almak için ufak bir katkı sağlar. Ayrıca bulunduğunuz şehirdeki kaymakamlıklara yardım başvurusunda bulunabilirsiniz gıda,giyim,kira gibi konularda yardımcı oluyorlar birçok insana üzerinizde herhangi bir mal varlığınız yoksa. Son olarak çocuğunuza bakacak birisini bulun yada bir ücret teklif ederek komşunuzdan rica edebilirsiniz eğer öyle bir düsüncesi varsa ve güvenilirse sonrada siz çalısırsınız. Uzun oldu ama kendi tecrübelerimden yardımcı olabilirsem diye uzattım ALLAH yardımcınız olsun.

Evet annem bakıyordu sonra ağır bir ameliyat oldu, çıkmak zorunda kaldım. İkinci bir işe girdim kız kardeşim bakıyordu. Bu kez de o işe girdi yine çıkmak zorunda kaldım.
Anneniz diğer torununa bakıyormuş zaten kızınıza da baksa okula bebeği bebek arabasına koyup götürse olmaz mı

Çok teşekkür ederim 🍁
Yarim gün olan anaokullari çoğunlukla ilkokulun giris katinda olan, ilkokula bağlı anaokullari ya da bagimsiz anaokulu ise onda da kulup vs yoktur ki olanlar da aylık belli bir miktar istiyor.. bagimsiz anaokullari 36 aydan itibaren alabilir kapasite ve öğretmen durumuna göre, ilkokul bünyesindeki anaokullari 48 ayini doldurmus olmasini ister.

Tam gün devlet nasıl oluyor her okul aynı değil mi? Devlet sonuçta
Yok bazı anaokullarinda tam gün oluyor öğleden sonraya kulüp koyuyorlar tabii ucreti var ama asla ozel okullar kadar pahalı değil mesela ben şu an 1275 lira veriyorum toplam sabah 8 akşam 5 kahvaltı ogle yemegi ve ikindi ara öğün var

Çok teşekkür ederim 🍁

Yani merak edip arastirmamissin bile, calismak istediginden eminmisin? Bu kadar calismak isteyen temizlik yapmaya gider gerekirse....

Tam gün okulları benim bulunduğum çevrede de var.
Annenizle yakın oturuyormuşsunuz, okulda uzak değilse bırakıp alma kısmını halledemez mi en azından?
Şuan tam olarak aileden yardım alabilecek durumdasınız açıkçası. İki yaşında torununa bakabiliyorsa sizin kızınızı da okula bırakıp alabilir.
Mesleğiniz var mı bilmiyorum ama kızınızın okulda olduğu yarım günde temizlik işinde yapabilirsiniz, gerçekten çalışmaya ihtiyaç duyuyorsanız. Allah kolaylık versin.

Merhaba liliyaa liliyaa , ben ekim annelerinden. Beraber beklemiştik bebeklerimizi. Beş yıl geçmiş ama en heyecanlı zamanlarımızda birlikte olduğumuzdan unutmadım seni. Boşanma kararın hayırlı olsun uzun uzun düşünerek verilmiştir elbet.
Arkadaşım, tam gün devlet okulu var ancak ücret alınıyor ama ücretin ne kadar olduğunu bilmiyorum. Özel kreşlerden daha makul olmalı. Çocuğunu gelecek yıl mı daha sonraki yıl mi okula başlatacaksın bilmiyorum ama iş bulup tam gün kreşe vermek senin için çok iyi olur. Çocuk da okula hazırlanmış olur. İş sadece para değil sosyalleşmek için de çok iyi gelecek sana.

Çocuk kreşe gidiyor madem bşr şekilde saatleri ayarlayıp işe başlayın
Size iyi gelecektir emin olun.

Çalışsan da kit kanaat geçinip sadece zorunlu ihtiyaçları karşılayabileceksin gene mutsuz olacaksın ama en azından ihtiyaçlar kısmen karşılanmış olacak maalesef yaşadığımiz bu ülkede😔 keşke yabancılar gibi 5 yılda dağ evi alabilecek bir güçte olsaydik 😓

Eşimden boşandım, Şubat ayında 1 sene olacak. Kızımla beraber yaşıyoruz 5 yaşında. Her gün mü mutsuz olur insan.. hiç birşey kesmiyor beni. Tek aktivitem komşuya gitmek. Çalışamıyorum çocuğa bakacak kimse yok. Para yok gezeyim, kızımı gezdireyim.. evden çalışmak istesem sermayem yok.
Kızıma yetemiyorum sanki, çok yalnızım. Kızım var çok şükür de bişeyler eksik. Koca falan değil yanlış anlamayın. Her şey çok anlamsız geliyor. Kızımı babasına verdim 2 saat önce, belki onda yatıya kalır. Daha da kötü oldum. Basım ağrıyor stresten her gün. Sadece kızıyla ilgilenen bir anneyim. İş yok, arkadaş var ama yok, para yok, gezmek yok..
Belgeselde görüyorum yabancılar 5 sene para biriktirip göl evi Dağ evi falan alıyor. Çocuklarım için diyorlar. Kocaman bir arka bahçe, iki adım ötede deniz.. deniz olan bir yerde yaşayıp gidememek çok kırıcı...kızıma içinde hayvanlar olan, çimlerde koşup oynayabileceği bir bahçe vermek isterdim. Dört duvar arasındayız kızımla... Bu yaşamak mı?
Çok mutsuzum...
Dipnot: kızım devlet anaokuluna gidiyor. 12.30-16.30 arası.
Keşke çalışsan parasızlık daha da insanı depresyona sokuyor

Eşimden boşandım, Şubat ayında 1 sene olacak. Kızımla beraber yaşıyoruz 5 yaşında. Her gün mü mutsuz olur insan.. hiç birşey kesmiyor beni. Tek aktivitem komşuya gitmek. Çalışamıyorum çocuğa bakacak kimse yok. Para yok gezeyim, kızımı gezdireyim.. evden çalışmak istesem sermayem yok.
Kızıma yetemiyorum sanki, çok yalnızım. Kızım var çok şükür de bişeyler eksik. Koca falan değil yanlış anlamayın. Her şey çok anlamsız geliyor. Kızımı babasına verdim 2 saat önce, belki onda yatıya kalır. Daha da kötü oldum. Basım ağrıyor stresten her gün. Sadece kızıyla ilgilenen bir anneyim. İş yok, arkadaş var ama yok, para yok, gezmek yok..
Belgeselde görüyorum yabancılar 5 sene para biriktirip göl evi Dağ evi falan alıyor. Çocuklarım için diyorlar. Kocaman bir arka bahçe, iki adım ötede deniz.. deniz olan bir yerde yaşayıp gidememek çok kırıcı...kızıma içinde hayvanlar olan, çimlerde koşup oynayabileceği bir bahçe vermek isterdim. Dört duvar arasındayız kızımla... Bu yaşamak mı?
Çok mutsuzum...
Dipnot: kızım devlet anaokuluna gidiyor. 12.30-16.30 arası.
İyi hissetmek isimli kitabı okumanızı öneririm en azından oradaki annenin durumunu… sizin kızınıza verebileceğiniz en iyi şey, iyi hisleriniz pozitif duruşunuz ve mutluluğunuzdur. Benim ailemin maddi durumu iyi ve iyi şartlarda büyüdüm. Ancak eşimin ailesine hep özendim, maddi olarak çok şey veremeseler de öyle pozitif destekleyici büyütmüşler ki eşimin karakterine hayranım. Kızınız da ileride niye deniz manzaralı evim yok demeyecektir, o sizle mutlu anılarını hatırlayacak. Bu yüzden imkanlarınızdan çok hislerinize odaklanın ve bence mutlaka önerdiğim kitabı okuyunn

Merhaba liliyaa liliyaa , ben ekim annelerinden. Beraber beklemiştik bebeklerimizi. Beş yıl geçmiş ama en heyecanlı zamanlarımızda birlikte olduğumuzdan unutmadım seni. Boşanma kararın hayırlı olsun uzun uzun düşünerek verilmiştir elbet.
Arkadaşım, tam gün devlet okulu var ancak ücret alınıyor ama ücretin ne kadar olduğunu bilmiyorum. Özel kreşlerden daha makul olmalı. Çocuğunu gelecek yıl mı daha sonraki yıl mi okula başlatacaksın bilmiyorum ama iş bulup tam gün kreşe vermek senin için çok iyi olur. Çocuk da okula hazırlanmış olur. İş sadece para değil sosyalleşmek için de çok iyi gelecek sana.
Merhaba canım nasılsın seni görmek ne güzel:) seneye de anaokuluna gönderecem. Bakalım duruma göre çok sağol

Back
X