• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

oyademir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
321
1
116
39
İçel Mersin
aslında nerden başlicamı nasıl anlatacağımı bilmiyorum benim en büyük ve en kalıcı derdim kaynanam evet bir çoğunuzunda öğledir belki ama benimkisi aynı evde ve inanılmaz kötü bir şey maddi açıdan durumumuz kötü işsizim birde iş bulamıyorum eşiminde iş yeri doğru dürüst para vermiyor bir tek kaynanamın yarım maaşı var yarım çünkü diğer yarısını kızına veriyor kocamda sırf bu yüzden bırakmıyor gitsin memleketine ama beni kaybettiğini farkında değil ya ben her türlü fakirliğe parasızlığa razıyım ama yeterki huzurum mutluluğum olsun ama olmuyor işte çok mutsuzum annem yok babam yok sığınabileceğim kimsem yok kocamlada aram kötüleşiyor gitgide ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim artık sabrım kalmadı kocamı çok seviyorum ama kaynanama dayanamıyorum daha fazla bu gidişatla ya kendimi öldüreceğim yada katil olcağım aslında sadece derdimi anlatmak içimi dökmek için yazıyorum bunları çünkü derdimi anlatak hiç kimsem yok beni dinlicek derdimi dert bilecek hiç kimsem yokk Allahım herkezin derdine derman versin benimde tabi

Ben kaynanada bir suc göremedim...en iyi kaynanada olsa ayni evi paylastigin vakit illaki huzursuzluklar tartismalar cikar...:delphin:

Tüm hata esinde...annesnin yarim maasi icin esinden yuvasindan olacak..
Keske insanlar bu kadar cikarci olmasa dimi:kahve:

Hayat bir şekilde devam etmek zorunda evli değilim ama ev üstünde ev olmayacağını bildiğimden az çok seni anlıyorum peki eşin onu göndermiyor annesi hiçmi bişey demiyor madem kızına yarısını gönderebiliyor biraz gitsin onda kalsın sende 1 ay kafanı dinlersin gene size yarısını göndersin sonra gelsin yani kesin bir çözüm değil belki ama rahatlarsın bunları eşine söyledinmi?

evet eşimdede çok suçlar var ama çıkarcılıkla suçlayamam çaresizlikle suçlarım ama tabi başka konularda çok suçu var mesela annesine sus diyemiyor karışma diyemiyor bu konularda çok suçlu ama inan kaynanamı tanısaydın yada yaşadıklarımı bilseydin kaynananda suç göremedim diyemezdin daha üç gün önce kocamla olan tartışmamda gelip bana bağrın çağıran bir kadın kocamla hiç bir özel bırakmayan bir kadın elinde olsa gelip aramızda yatacak bir kadın bizim cinsel hayatımıza bile karışan bir kadın siz düşünü artık gerisini

Hayat bir şekilde devam etmek zorunda evli değilim ama ev üstünde ev olmayacağını bildiğimden az çok seni anlıyorum peki eşin onu göndermiyor annesi hiçmi bişey demiyor madem kızına yarısını gönderebiliyor biraz gitsin onda kalsın sende 1 ay kafanı dinlersin gene size yarısını göndersin sonra gelsin yani kesin bir çözüm değil belki ama rahatlarsın bunları eşine söyledinmi?

kızının huzuru kaçmasın diye ona gidince 1 yada 2 hafta kalıyor

Allah sabır versin:( madem ki aynı evde oturmak zorundasınız o zaman mümkün olduğunca aynı odada bile oturmamaya çalış bence... bu arada eşinle bi kere daha konuşsan tek maaşla idare ederiz desen göndermez mi kaynananı?

Canim ne gibi sorunlariniz var kaynananla bahsetsene biraz?
Ona göre yorum yapariz bizde..

kızının huzuru kaçmasın diye ona gidince 1 yada 2 hafta kalıyor

peki sizin huzuru neden düşünmüyor anlamadım cidden bazı kayınvalideler ibret olsun diye neler yapmalıda işte :kızgın: o kendi kızı sen nesin el kızımı sonuçta artık onların soyadını taşıyorsun oğlunun eşisin peki görümcen nasıl biri eşinle ilgili sorunları dile getirsen ama annesini suçlamadan şöle yani gecen abinle atıştık annemde tam tersine davrandı falan çok yalnızım falan desen yani kısacası acıtasyon yapsan belki annesini çeker karşına konuşur düzelir tabi görümcen senlen aynı düşünceye sahipse........

canim ya off bu kaynanalar sanki hayati gelinlere zehir ede bilmek icin yasiyorlar yaw hepsimi ayni olur bunlarin sanki ayni fabrikadan cikmislar :kızgın:

pek umursamaz tamam annem bize gelsin der ama aslında oda istemiyor annesini çünkü damadı ve dünürleriylede sorunları var yani onlarında huzurunu kaçırıyor

evet eşimdede çok suçlar var ama çıkarcılıkla suçlayamam çaresizlikle suçlarım ama tabi başka konularda çok suçu var mesela annesine sus diyemiyor karışma diyemiyor bu konularda çok suçlu ama inan kaynanamı tanısaydın yada yaşadıklarımı bilseydin kaynananda suç göremedim diyemezdin daha üç gün önce kocamla olan tartışmamda gelip bana bağrın çağıran bir kadın kocamla hiç bir özel bırakmayan bir kadın elinde olsa gelip aramızda yatacak bir kadın bizim cinsel hayatımıza bile karışan bir kadın siz düşünü artık gerisini

Tabiki annesine sus diyemez arkadasim...parayi veren düdügü calar...:delphin:
Hem Kadin maasinin yarisini verecek hemde susacak...sence mümkünmü?

Kasikla verip sapinla cikariyor iste...seni ve evliligni mutsuz ederek.:delphin:

Caresizlik cok kötü birsey arkadasim..rabbim derdi verdigi gibi dermanida versin hepimize...lakin bir söz vardir....Iki kisinin pisirdigi corbaya ücüncü tuz atmamali...tadi bozar....:delphin:

Bak ne yazdin..ben parasizlik cekerim..fakirlik cekerim...yeterki mutlulugum olsun:kahve:

Canim ne gibi sorunlariniz var kaynananla bahsetsene biraz?
Ona göre yorum yapariz bizde..

bana etmediği küfür etmediği hakaret kalmamıştır bir tek dövmüyor beni başka aklına gelirse hepsini yaşadık hatta onu evinde yaşarken evden bile kovulduk 3 ay ablamlarda yaşadık ama aptallık ederek kocam anne ağı almasın diye barıştım tekrar

Biliyormusun güzelim Allah onu ele avuca düşürmesin o zamn görür anyayı konyayı çevremde de senin yaşadığın bir olay olmuştu kadın yapmadığını bırakmadı kendi eviydi oğlu çalışıyordu annesi bırakmadı gelin el mahkum mecbur katlandı hiçbir çocuğu sahip çıkmadı gene gelin baktı ama o kadını yatakda görmen lazım utana sıkıla sen Allah'a dua et cnm elbet yüzüne bakıcak bunların bir sınav olduğunu düşün elbette zor ama üstesinden geliceksin sonra mutlu olursun inş.lah güzelim

Biliyormusun güzelim Allah onu ele avuca düşürmesin o zamn görür anyayı konyayı çevremde de senin yaşadığın bir olay olmuştu kadın yapmadığını bırakmadı kendi eviydi oğlu çalışıyordu annesi bırakmadı gelin el mahkum mecbur katlandı hiçbir çocuğu sahip çıkmadı gene gelin baktı ama o kadını yatakda görmen lazım utana sıkıla sen Allah'a dua et cnm elbet yüzüne bakıcak bunların bir sınav olduğunu düşün elbette zor ama üstesinden geliceksin sonra mutlu olursun inş.lah güzelim

İşte bu da yaklaşımların en hassas noktası sağol arkadaşım...

Evet sana yaşattıkları, huzursuzluklar, mutsuzsun, evliliğin kötüye gidecek belki gidiyor da nitekim...

Ama düşünsene ya böyle olsaydı annemden bilirim böylesi daha zor canım...

Sen yine de eşinle aranı ne olursa olsun bozma, anne atamaz satamaz...

Rabbim sana da sabrını versin inşallah...

Allah kimseyi kimseye düşürmesin o da benim elime düşmesin Allah herkeze herşeyin hayırlısını nasip etsin beni istediğim fala bir şeyde değil yine bu semtte bir ev tutalım kızınada vermesin para bizede kendi kendini geçindirsin yine ben giderim evini işini yaparım yardım ederim ama beni yuvamdan uzak olsun kocamla artık hergün kavga eder olduk onun yüzünden

ya ben bu kayınvalideleri anlamıorum Allah herşeyin hayırlısını versin kayınvalide deyince aynı zamandada anne oluolar kendileri bir anne evladının huzurunu bozarmı mutsuzluk verirmi daha aksine onların mutluluğuyla mutlu olmalıdır ama tabi bunun aksi bi çok örnekler var allah yardımcın olsun arkadaşım tek yapabileceğin şey Allaha bol bol dua edip eşinin işlerinin düzelmesini ve kendin içinde düzgün bir iş bulup çalışmayı dilemelisin ki kayınvalidene muhtaç olmayasınız umarın herşey gönlünce olsun canım....

ya ben bu kayınvalideleri anlamıorum Allah herşeyin hayırlısını versin kayınvalide deyince aynı zamandada anne oluolar kendileri bir anne evladının huzurunu bozarmı mutsuzluk verirmi daha aksine onların mutluluğuyla mutlu olmalıdır ama tabi bunun aksi bi çok örnekler var allah yardımcın olsun arkadaşım tek yapabileceğin şey Allaha bol bol dua edip eşinin işlerinin düzelmesini ve kendin içinde düzgün bir iş bulup çalışmayı dilemelisin ki kayınvalidene muhtaç olmayasınız umarın herşey gönlünce olsun canım....

bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım insan evladının mutluluğuyla oynarmı evladının yuvasını yıkmaya çalışırmı dua ediyorum duruyorum başka yapacak bir şey yok artık gece gündüz ağlıyorum sığınacak kimsemde yok ki boşanayım diyeyim ama zaten birde kocamı çok seviyorum ama bu hep böyle gitmez herhalde çünkü evliliğimde çok ciddi problemler olmaya başladı bu gidiş iyi bir gidiş değil malesef evliliğmizde sona yaklaşıyor gibiyiz kocamda beni çok seviyor ama oda çaresiz bende yapacak bir şey yok malesef

ya arkadaslar benim sorunum ben evliyim bir bucuk yillik ve bu sure icerisinde cocugum karnimda oldu kurtaj olmak zorunda kaldim ve gurbetteyim kimsem yok yanimda piskolojim bozuldu esim bazen beni anlamiyor bazende onunlayken cok mutlu oluyorum bazen onunla gezmeye gittigimde beni hep rezil ediyo sonra millletin yuzune nasil bakacagimi bilmiyorum benim nasil davrammam gerek ??? yada nasil bir yol izlemem gerek ????????? yadiminiza ihtiyacim var

Back
X