çok mutsuzum:(:(

omrumaysem

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
12
0
611
Ankara
herkese merhabalar.siteye yeni üye oldum ve bnde bi sorunumu paylaşmak istedim.
3 aylık bir bebeğim var ve eşim artık beni beğenmiyor eşimin kilo takıntısı var nefret eder o derece yani bnde şuan baya kilo aldım bakışları davranışları ile çok belli ediyor çok bozuluyorum defalarca söyledim küstüm konuşmadım ama yine devam ediyor..acaba benim durumumda olan varmı.

bakışları ve tavırları ile belli edeceğine bişeyler yapsın..ya eve bi alet alsın yada spora göndersin sizi...tabi sizde istiosnz

cnm benim de 3 aylık bebeğim var.kilo hepimiz alıyoruz doğumda.ben de aldım hızla veriyorum.eşinde senin verdiğinin farkında değil galiba. sana o şekilde davranması çok kırıcı.bence onu ciddi anlamda uyar.ya o da ileride çok kilo alırsa, o zaman ne olacak.sevmek herşeyiyle kabul etmektir.

Kesinlikle uyarmalısınız. Bir insanın eşine hamilelikte kilo aldı diye beğenmemesi çok itici.

hem çocuk isterler hem kilo istemezler

dengesiz varlıklar
Çok üzgünüm çoook

canım bekar erkek kardeşim böyle.fazla kilodan nefret eder
şimdiden acıyorum eşine.şimdi anneme takmış durumda evlenincede karısına dünyayı dar eder galiba:mymeka:
eşinin yaptığı hiç hoş değil canım ama sen ondan önce kendin için ver kilolarını.

ay bu erkek cinsine iyice sinir olmaya başladım he, beğenmiyormuşşş onu kim beğensin acabaaaaa evli olduğuna nur topu gibi bi bebeği olduğuna şükretsin otursun da, kadınlar deforme oluyorlarsa bile ev işi yapmaktan evin hertürlü yükünü taşımaktan, eşlerinin çocuğnu doğurmaktan deforme oluyorlar sen de onun çocuğunu doğurdun o yüzden kilo aldın.daha ne isterler anlamadımki çocuğunu doğurursun kilo almış derler düşüncesizler,kıymet bilmezler nolcak ohaoldumsmile

Birileri şu erkeklere anlatsa doğum sonrası kiloların hemen verilemediğini .
Kendileri balkonları büyütünce bişey olmuyor da eşleri veremeyince mi sorun oluyor .
Ne kadar saçma bişey ya :mymeka:

Anlayışlı olması lazım daha 3 ay olmuş canım sende takma kafana sonuçta sen isteyerek almadın sizin bebeğiniz mantıklı düşünmesini söyle eşine kiloyu wericeksin derdi kilo olsun daha kötü bişey olabilirdi sende üzülme bebeğinle ilgilen
Allah yardımcın olsun canım

eşine anlat bu kiloyu dokuz ayda aldım ve dokuz ayda verrim de
emzirisen kolay verceksinnn
kilonuuu
-tatlicadiarzu-eşinide göbeği buyur inş

canım sen hiç üzülme bu bi çok kadının başına gelen bişi hangimiz hamileyken kilo almıyoruz ki aldığın kiloları bebeğini emzirerek vericeksin . malesef bi çok erkekte kilo sevmior keşke eşin biraz daha anlayışlı olsaydı ama sen kilo verdiğinde herşey eskisi gibi olucak .öncelikle kendine güven kaç kilo almış olursan ol kendine güvenen kadın sexidir. şu an emzirdiğin için kilo vericem die çabalama çocuğunun gelişimi senin kilo vermenden daha önemli 6 aydan sonra diete spora başlarsın.. öncelikle kendine güven ve eşinle konuş bu kiloların hamileliğin etkisiyle aldığını ve yavaş yavaş vericeğini söle ve desteğine ihtiyacın olduğunuda söle. ancak duygularını düşüncelerini ona anlatırsan seni anlar ve ona göre davranamaya çalışır..anne olmak çok zor insanın tüm hormonları fiziki yapısı herşeyi değişiyo eşinin bunları anlayabilmesi için onunla konuşup seni anlamasını sağla..

o zaman otursun haftada üç gün ikişer saat bebeğe tek başına baksın sen de spora git hayret bişi otursun sağlıklı bebeği ve eşi var diye şükretsin öne çok kızdım yaa lohusa sayılırsın sen daha

onun dışında canım benim bildiğim emzirmek epey kalori yaktırıyor biraz da yediklerine dikkat edersen rahatlıkla verirsin dikkat dediğim elbette rejim yapamazsın ama emziriyorsun diye çok fazla tatlı felan yedirmeye kalkarlar onlardna uzak dur ne bileyim karbonhidrat fazla alma felan zaten en geç bir yıl içinde atılıyormuş kiloların hepsi

bence spora gitmeye gerek yok evin içinde koştururken de veriliyor ...pasta börek yeme...

ben seni anlıyorum... tek istediğin hakaret etmeden söylemesi, anlayışlı olması, birazcık sabretmesi... sonuçta biz kadınlar da kilo sevmiyoruz. sen çocuk doğurmak gibi bi fedakarlık yapıyosun, o da bi zahmet çenesi tutmak kadar bi fedakarlık yapsa keşke...
sen kadınlığını göstermeye çalış bence. bakımlı olmaya güzel giyinmeye çalış. niye böyle yapıyosun üzüyosun falan tartışmaları erkeklere pek adım attırmaz çünkü.. zamanla kiloları da verirsin, inş herşey unutulur ve çok güzel olur. bebişinizle mutluluklar

canım eşine anlatmalısın keyfinden kilo almadığını
böyle yaparsan motivasyonumu bozuyorsun de

ay sakın bana kızma ama
eşini dövesim geldi ya
amakolaymı o kiloları birden vermek ya
destek olsa ya
spor yapmana yürüyüş yapmana ortam sağlasaya

ben bu erkelerin hepsini dövecegim yaaa.
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Ne olursa olsun, bu laflar karşısında kendine güvenini yitirme. Ben böyle de güzelim de, kendini dünyanın en güzel kadını olarak görmeye çalış. Sen kendini seversen ışıltın etrafına da yayılır. Tabii o senin güvenini görüp moralini bozmak için daha da üstüne gelebilir ama ona uyma, hep pozitif ol, kendini sev. Çaktırmadan da kiloları vermeye çalış. Ya da en iyisi ,bir akşam geldiğinde evde bir sürü spor aletleriyle karşılaşsın, bak kocacım, bunların hepsini sana güzel görünmek için aldım de aklinialirimsmile

canım bunları hiç takmayerimsenibenhepsi düzelicek bende şuan ikinci bebege hamileliğimin sonlarındayım ve bu sefer tecrübeli olduğum için bunun geçici bi dönem olduğunu biliyorum.Erkekler bu konularda biraz anlayışsız oluyor karşılarında hep aynı kadını görmek istiyolar bişey demeselerde bakışlarından falan anlaşılıyo..bende ilk doğumumda baya bozulmuştum ama bu haller beni motive etti 6aydan sonra 18 kilo verdim yine fıstık gibi oldum sende olucaksın hiç merak etmekaydirigubbakcemile3haa ama bidaha hiç çabalamayan iyice salan kadınlara bende kızıyorum her şeyin belli bi zamanı var sende en geç 8ayda yada 1senede bitirirsin bu işialkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…