cok mutsuzum.....

zelixsx06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
401
6
96
39
Diğer
cok mutsuzum 2 ay sonra evlenıcem ve bu duruma cok üzülüyorum ailemden ayrılacagım hıc bısey eskısı gıbı olmayacak ben evin küçük şımarık nazlı kızı olmayacagım artık kim sabah beni uyandırıp zorla kahvaltı yaptıracak gece yatarken üzerim acılmısmı diye uykusunu bölüp üzerimi örtecek off offf canım annem babam sizin degerinizi cok sonra anladım nişanlım cok kırıcı olmaya başladı bana karşı stresli sinirli agresif sebepli sebepsiz bagırıyo bazen hakaret ediyor ve o böyle yaptıkca evlilikten sogudum onu cok büyütmüşüm gözümde o kadar cok düştüm ki üzerine sevgımı hoyratca kulladı ve sonuc ona delıler gıbı aşık olan ben şuan o kadar hissizimki özlemiyorum onu görmek istemiyorum bomboşum anlayacagızın çok kırgınım ona ama işin tuaf tarafı artık aglayamıyorum önceden saatlerce aglar kendımı odama kapatırdım şuan acıtamıyor artık canımı boşverdim üzülmüyorumda ne yaparsa yapsın offfff napıcam ben evlilik günü yaklaştıkca geriliyorum ailemin gözüne bakamıyorum o an aglayasım geliyor ne zormuş ele karışması kimse acımıyor üzermiyim diye düşünmüyor Allahım sen bana yardım et:gitme::gitme::gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
canim evlilik, aileden ayrilmak hepimiz icin zordu.
zamanla alisiyor insan merak etme.
ama insan esinin olumsuz huylarina hicc alisamiyor.
demek istedigim dogru insanla evlilik cennet,yanlis insanla cehennem.
ozeti bu bence evliligin.

sana küfrediyosa içinde bazı şüphelerin varsa bi ömür mutsuz olmak yerine niye nokta koymuyosun.eğer sevseydin nişanlını hani bi türkü vardır HEM AĞLARIM HEM GıDERıM derdin.allah yardım etsin.

3 sene oldu babam yıkılır bitiyor desem yapamam iki kişilik yanlızlık artık bizimkisi ikimiz içinde geçmiş olsun yapacak hiç bişey yok sadece saygı bekliyorum ondan başka hiç bişeyde gözüm yok ne yaparsa yapsın ben artık onu gercekten gözden cıkardım((

babam yikilir dyosun. ama yarin bir gun evliligin biterse daha mi iyi olacak
o zaman daha beter yikilmayacakmi.
bence sen bu isi otur bi guzel konus babanla
nisanlilik donemi demek sevgi, ask, tutku, ucmak, pembe bulutlar demek......
ama seninkinde kavga kufur...
nisanliyken boyleyse bu adam, evlendikten sonra daha kotu olur ben sana soyleyim.
yasakkelime

bılmıyorum kafam cok karısık bitiremiyorum işte iyi günlerimiz geliyor aklıma ona nasıl davranıcam bılmıyorum ne yapmam gerekiyor cok kırgınım konusmak hıc ıcımden gelmıor

Sadece saygı bekliyorum artık demişsin, zaten sana hakaret ederek saygı sınırlarını aşmış.Bu sınırlar bir kez aşıldı mı gerisi de gelir zaten... Nese oturun karşılıklı konuşun, sor bakalım seninle evlenmeyi gerçekten istiyor mu, seni eskisi gibi seviyor mu? Cevabı hayır olursa yapılacak şey belli, evet olursa da neden böyle davranıyormuş onu sorarsın bakalım ne cevap verecek.

saygı beklıyorum derken artık ondan aşkmıs sevgıymıs yada ilgiymiş gıbı bı beklentım yok sadece saygı duysun bana düzeyli bi ilişkmiz olsun cok konustuk bı bakıyorsunuz benı cok sevıyor iki gün sonra bi laf ediyor benı kırabılecegini düşünmüyor korkmuyor sonra bi gün sonra ne oldu yine niye kızgınsın diyor surat yapsam ona kızıyor yani hiç bişey olmamış gibi davranmak istiyor cok yıprandım....

yaa şuan bizim en mutlu olmamız gerekn bi zaman degilmi balayından bahsetmemiz düğünden falan ne bilim cok üzgünüm((

ahh canım benim yaaa rabbim yar ve yardımcın olsun canım gercekten el kapısı zor....allahtan eşim memur ve uzaktayım çok şükür rabbime yakında olanları duyunca resmen bende geriliyorum.....:umursamaz:

Daha evlenmeden hakaretlere mi basladı??
Hic cekmem ben boylesini,ne bu canım
Basardım tekmegı yol yakınken, ugrasmazdım asla :umursamaz:

her zaman tartışmalarımız oluyordu ama dün çok kırdı agır konustu yani kocaman bi parcasınıda aldı götürdü o an....bombosum şuan böle degişik bi ruh hali içerisindeyim aglayamıyorum bi yanım üzülsede bi yanım üzülmüyor bosverdim o yokmuş gibi sanki hiç hayatımda

Bile bile lades yani..
Ne diyeyim,sen kendini bu kadar hakir görürsen karşındakinden de kötü muamele görürsün.
Şöyle bir derin nefes al,gerekirse şu yediğinde ayarsız enerji veren çikolatalardan lüplet bir iki,yumruk ya da tekme atma kapasiten çıksın beş on katına,yapıştır etiket gibi müsait bir yerlerine..
Al sana hakaret,al sana ağır söz.
Babana gelince aynen yaşadığın bu ikilemi anlat ve gördüğün muameleyi de ayrıntısıyla anlat..
Sanırım senden önce baban kolları sıvayıp,uzaya yollar şu peeek tıçı kalkık nişanlını..
Kolay gelsin,evlenme de aklı başına gelsin.Gelse de aklı başına,sakın alma bu belayı bir daha başına.Böyle nişanlı düşman başına..
Hadi bakalım,iş başına.olumunekankayizsmile

ooof oofff hep aynı dertler valla kimse de benim başıma gelmez, ben olsam öyle yaparım böyle yaparım demesin.... allah kimseye yaşatmasın tabii ki ama yaşamadan kimse anlayamaz bence...:gitme:

Evlenince daha zor gelir bunlar unutmayin..

evlenin birde cocuk olur, sonra siddette baslar ohh tadindan yenmez olur...

aklinizi basiniza alin yol yakinken.!!

simdiden nisanlin boyle..dusun tartistiginda evine gidip odana kapatabiliyorsun kendini.ailenle avunabiliyorsun..bu bir arti suan icin..
ya evlenince??ayni evin icinde bi cok sey batacak gozune ki disarida bal kaymak kivamindaki insanlar bile evde yasarken zorlanabiliyor.baska baska huylar ortaya cikiyor..kizdiginda surat asip cekilip,gidemezsin herzaman..ve sevgisiz,saygisiz da kavgalar,gurultuler inan ki asilmiyor..
biseyleri oturtmaya bak,eger vazgecmiyorsan nisanlindan,onu olumlu yonde degistir..cekip gidemedigini de kesinlikle belli etme,yanlislarini alttan alma..bastan cok buyuk hata yaparsin 2.plana atarsan kendini..ki sizde simdiden ciddi catlaklar olusmus..dikkat et..
ayrica baban yada baskasi icin degil kendin icin yasa.senin cektiklerini onlar cekmeyecek..evladini seven bir baba zaten mutlulugunu ister..aci cekmesini degil..

daha şimdiden onun yanında yanlız hissediyorsan evlenince çok daha beter olacak inan bana.iyi düşün.

canım evlilik arefesi yaklaşırken bu tür duygular düşünceler çok normal.bede aynılarını yaşadım.eşimle sürekli didişirdik.neler geçirmedimki aklımdan.pes ediyordum az daha.ikinizde gerginsizinz şu anda.birbirinizi gerçekten sviyorsanız biraz daha sabret derim.biz nikah bile yapmıştık yinede pişmanlıklar olmuştu içimde o derece yani.evlendik ilk 6 ay çok kötü gitti.el oğlu asla annen baban gibi değer vermiyor.nazlandırmıyor.çekmiyor bi yerde.asla ana baba gibi olamaz.fakat sende onun sana verdiği kadar değer verirsen hatasını zamanla anlayabiliyor.ani kararlar verme.eğer aranızdaki problem sadece bunlardan ibaretse hepsi zamanla düzelir ve yoluna girer emin ol.bunları yakın bir zamanda yaşamış geçirmiş biri olarak söylüyorum.sabır sadece sabır.kolay bişe yokki herşey zor.ama zamanla alışıyorsun merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…